Zinedin Zidan (©Reuters)
Zinedin Zidan (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Bajern u fiksu, Sitijeva dupla pobeda, Sevilja smenjuje Zizua?

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.12.20. | 11:59

Pročitajte nekoliko predloga za 5. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 18:30
Bayern - RB Leipzig
ID: 5249404

Biće ovo izuzetno zanimljiv okršaj kluba iza kojeg su tradicija i trofeji i onog čiji su uspesi daleko novijeg datuma. Bajern je dominantan i u Bundesligi, i u LŠ, ali mu je Lajpcig prvi pratilac u domaćem takmičenju. Svaka čast Bikovima, međutim, ovde je ipak domaćin gazda.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.63)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 19:00
Famalicao - Sporting
ID: 5249314

Lavovi su u dosadašnjem delu prvenstva potpuno opravdali taj nadimak. Sportingovih šest pobeda u nizu (od toga jedna u Kupu) ne dopuštaju nam ni da pomislimo na neki drugi ishod osim dvojke, a efikasnost najavljuje i dosta pogodaka na ovom meču, pa razmotrite i kombinaciju.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 16:15
Sevilla - Real Madrid
ID: 5251599

O smeni trenera Reala Zinedina Zidana priča se već neko vreme. Kraljevski klub je u ozbiljnoj krizi, tolikoj da čak ni pobeda u El klasiku nije uspela da je zamaskira. Sevilja je doživela ubedljiv poraz od Čelsija u LŠ, ali je pre njega igrala sjajno, pa kec nije nezamisljiv.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.7)
Za izbegavanje
NEMAČKA 2 | 13:00
Hamburger - Hannover
ID: 5251576

 

U pitanju je okršaj dva kluba koji gaje međusobno poštovanje, ali dolazi u nezgodnom trenutku i za jedne i za druge. HSV je sezonu počeo sjajno, međutim već više od mesec dana je u ozbiljnoj krizi, te je izgubio lidersku poziciju. Rival je tik iznad zone ispadanja. Obiđite ih.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 18:30
West Ham - Man.Utd.
ID: 5251525

 

Mančester Junajted nije propustio priliku da u prošlom kolu pošteno nasekira svoje pristalice: Crveni đavoli gubili su u Sautemptonu sa 2:0, ali su zahvaljujući sjajnom Edinsonu Kavaniju, koji je dao dva gola i zabeležio jednu asistenciju ipak slavili. Verujemo da će i ovde.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 17:00
Rennes - Lens
ID: 5249934

Ren je jedan od klubova koji “trokiraju” u najjačem klupskom takmičenju na svetu, s tim da je za razliku od ostalih te slabe partije preneo i na Ligu 1. Lans je nepredvidiv, ali i on je u krizi i vredelo bi pokušati s kecom, iako tradicija favorizuje goste. Kvota je sjajna.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 16:00
Man.City - Fulham
ID: 5251524

Mančester Siti je u prethodnom kolu „odvalio“ Barnli sa 5:0, a i Fulam će teško uspeti da izbegne sličnu sudbinu, uprkos odličnoj partiji i iznenađujućoj pobedi u Lesteru (2:1). Kec i 3+ su već viđeni, ali ukoliko želite veću kvotu preporučujemo vam duplu pobedu Građana.


Dupla pobeda

Tip: 1-1 (2.05)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Juventus - Torino
ID: 5249228

Juventus ne uspeva da povrati igru koja mu je donela devet vezanih titula. Istina, imao je i prethodnih sezona slabije startove, međutim, sada sve deluje znatno ozbiljnije, barem iz ugla navijača Stare dame. No, dobra okolnost je to što ni komšije ne blistaju, pa je kec realan.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara