Dibala otvoreno: Nemam koronavirus

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.03.20. | 21:42

Argentinac doduše tek treba da dobije rezultate testa...

Fudbaler Juventusa Paulo Dibala rekao je da glasine koje se tiču njega u vezi sa koronavirusom nisu istinite. Takođe, pozvao je sve da budu kod kuće.

Spekulisalo se prošle sedmice da Argentinac ima koronu, ali Dibala sada sve uverava da te priče nemaju utemeljenje u istini.
"Lažne glasine su se pojavile oko toga da ja imam COVID-19. To nije slučaj, iako sam naravno u dobrovoljnoj izolaciji kao i svi drugi", napisao je Dibala na Instagramu.

Izabrane vesti

Kaže Dibala da tek treba da dobije rezultate testa...
"U narednih par dana ću dobiti rezultate testa. Nadam se da nemam virus, ali ako budem imao, nastaviću sa karantinom. Želim da se zahvalim doktorima i medicinskim sestrama koji rizikuju njihovo zdravlje, ali nam neverovatno svima u zemlji pomažu. Pozdravio bih sve ljude koji su izgubili svoje voljene", ističe Dibala.

Dodao je Argentinac da će se brzo pronaći lek i da neće više biti zaraženih.
"U Italiji se sve ovo širi jako brzo. Nadam se da će ubrzo biti rešeno. Hajde da objasnimo da ovaj virus ne treba podceniti. Ne želim da se ovo iz Italije dogodi u Argentini gde neki možda ne shvataju ozbiljnost situacije. Budite oprezni i poštujte pravila", napisao je Dibala.

Pozvao je sve da budu kod kuće, kao što je i on.

Inače, dvojica igrača Juventusa su bila pozitivni na koronavirus - Rugani i Matuidi. Dibala tvrdi da on nije. Videćemo i šta kažu rezultati koje čeka...

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara