Kevin de Brujne (Mančester Siti) i Engolo Kante (Čelsi)
Kevin de Brujne (Mančester Siti) i Engolo Kante (Čelsi)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Čelsi ima recept za Siti

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.09.21. | 11:27

Pročitajte nekoliko predloga za 25. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 13:30
Man.Utd. - Aston Villa
ID: 5847208

 

Mančester Junajted prilično se namučio protiv Vest Hema u prethodnom kolu i malo je nedostajalo da ostane bez celog "plena", a potom je ispao od Čekićara u Liga kupu i mora da se vadi. Vila bi mogla da bude nezgodan rival jer je namučila Čelsi u LK, ali kec je stvar tradicije.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.47)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 18:30
Brentford - Liverpool
ID: 5846587

 

Brentford ne igra loše, ali Liverpul je jedna od ekipa koje su najviše pokazale u dosadašnjih pet kola. Umeli su domaći da namuče slavnog protivnika, no to su bila neka davna vremena. Sada ne sumnjamo u dvojku, ali golove preskočite pošto Crveni moraju da čuvaju snagu za LŠ.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Real Madrid - Villareal
ID: 5846592

Real Madrid u ovu utakmicu ulazi kao lider na tabeli, ali Kraljevski klub uvek ima imperativ pobede. Viljareal je jedna od nekoliko ekipa koje, kao i domaćin, još nemaju poraz, međutim, teško i pobeđuje. Žuta podmornica mogla bi da namuči domaćina, ali kec je ipak najrealniji.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 18:30
M' gladbach - Dortmund
ID: 5846598

Okršaji dve Borusije uvek su interesantni, bez obzira na to u kakvim su formama rivali. Domaći su prvenstvo počeli remijem sa Bajernom, ali od tog meča uglavnom ne mogu da se prepoznaju. S druge strane, Milioneri igraju sjajno, međutim, možda je 2-3 bolji izbog nego dvojka.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (2.25)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:00
Inter - Atalanta
ID: 5846615

Ovo bi trebalo da bude neizvestan okršaj. Inter je slabiji nego prošle sezone, međutim, njegovi navijači mogu da budu zadovoljni startom u prvenstvu. Atalanta je u početku delovala malo nesigurno, no, vezala je pobede u prethodna dva kola. Iako je sve realno, biramo keca i GG3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 13:30
Paderborn - Holstein Kiel
ID: 5847187

Paderborn trenutno drži treću poziciju na tabeli, dok se Holštajn nalazi tik iznad zone ispadanja i kao da su mu motori posle plej-ofa upali u vodu - nikako ne uspeva da ih pokrene. Zato ovde ne sumnjamo u keca. Uostalom, najavljuje ga i tradicija njihovih međusobnih okršaja.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 19:00
Guimaraes - Benfica
ID: 5846824

Benfiki nekoliko dana posle ove utakmice na Da Luš stiže Barselona, slabija nego prethodnih sezona, deklasirana u 1. kolu Lige šampiona, dakle - sada je dobra prilika da je Orlovi savladaju. Zato će se ovde malo čuvati, ali bez obzira na to očekujemo dvojku. Golove preskočite.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 13:30
Chelsea - Man.City
ID: 5847220

U pitanju je repriza finala Lige šampiona u kojoj je slavio Čelsi, iako su favoriti bili Građani. Plavci su sada jači za fantastičnog Romelua Lukakua, pa ćemo se usuditi da vam predložimo keca, mada je realno i da bude pogodaka na obe strane. Kvota na domaće zaista je sjajna.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.75)
Za izbegavanje
ENGLESKA 2 | 16:00
Bristol City - Fulham
ID: 5847177

Fulam je pre nedelju dana bio favorit protiv Redinga na svom Krejven kotidžu, ali nam je oborio tikete izgubivši sa 1:2. Forma Bristol Sitija je u usponu (dve pobede i dva remija), zbog čega nas nijedan ishod ne bi iznenadio. Možda je najpametnije da preskočite ovaj par.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara