Jurij Žirkov (Rusija) i Timoti Kastanj (Belgija)
Jurij Žirkov (Rusija) i Timoti Kastanj (Belgija)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Danska i Belgija su fiksevi dana

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.06.21. | 11:17

Pročitajte nekoliko predloga za 12. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
REP. IRSKA 1 | 20:45
Sligo - Drogheda
ID: 5643231

 

Domaćin je lider na tabeli i u fenomenalnoj je formi (pet vezanih pobeda, sedam kola bez poraza). Iza Drogede je sjajan maj, koji je ipak okončan porazom od Deri Sitija. Iako su u aprilu odigrali 1:1 sada smo uvereni u keca, ali i dosta pogodaka, pa birajte nešto od toga.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Belgium - Russia
ID: 5643427

Belgijanci su jači, a to su pokazali i time što su u oba meča u kvalifikacionoj grupi slavili (3:1 i 4:1). Pritom, Rusi ih nikada nisu dobili, pa neće ni sada, bez obzira na to što se igra u Sankt Peterburgu i što među Đavolima neće biti Kevina de Brujnea. Naš izbor je kec.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Vredi probati
NORVEŠKA 1 | 15:00
Kristijansund - Odd Grenland
ID: 5643230

Fudbaleri Kristijansunda vezali su četiri prvenstvene pobede i imaju dosta razloga da se nadaju novoj, posebno kada se u obzir uzme problematična forma rivala. No, ne bi bilo loše da budu oprezni, pošto su gosti u prošlom kolu iznenadili šampiona Bode. Mi bismo probali keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Za izbegavanje
KAZAHSTAN 1 | 16:00
Akzhayik - Ordabasy S.
ID: 5643077

U pitanju je utakmica 15. kola šampionata Kazahstana, a naš savet vam je da je preskočite. Domaći su četvrti na tabeli, ali imaju samo tri boda manje od rivala, koji je, pritom, odigrao i meč manje. Sa druge strane, gosti su u seriji od pet nerešenih ishoda (i to uz 0-2).


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Denmark - Finland
ID: 5643414

Dok su Danci poslednjih godina gotovo redovni učesnici Evropskog prvenstva Finci su debitanti i svaka im čast na plasmanu, ali činjenica je da su bili u grupi u kojoj su osim Italije svi imali slične šanse da se nađu na njemu. Ovde nemamo nikakvu dilemu - kec je zacrtan.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.47)
Fiksevi dana
NORVEŠKA 1 | 15:00
Sandefjord - Molde
ID: 5643241

Molde povremeno brlja - prošlogodišnji vicešampion osvojio je samo bod u prethodna dva kola, a poraz koji je doživeo bio je na njegovom terenu, dok je u gostima zabeležio trijumf i dva remija. Međutim, domaćin igra vrlo loše, zbog čega ovde ni najmanje ne sumnjamo u dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Fiksevi dana
BRAZIL 1 | 23:55
Palmeiras - Corinthians
ID: 5643268

U pitanju je jedan od najvećih južnoameričkih derbija, a i jedni, i drugi ulaze u njega sa po pobedom i porazom u prethodna dva kola. Pritom, doživeli su i rane eliminacije iz Kupa, pa im samopouzdanje nije baš na visokom nivou. Sve je ovde realno, a mi vam predlažemo 0-2.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.6)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 15:00
Wales - Switzerland
ID: 5643417

Ovo je tek drugi šampionat Evrope na kojem su se našli fudbaleri Velsa. Grupa im je takva da mogu da se nadaju prolasku, ali isto važi i za Švajcarce, koji su vezali šest pobeda (od toga pet uz 3+). Možda je GG3+ najbolja opcija, a kvota na to je definitivno vredna rizikovanja.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (3.1)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara