Andre Gomes (Everton) i Roberto Firmino (Liverpul)
Andre Gomes (Everton) i Roberto Firmino (Liverpul)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Gradski derbiji - GG, kec i tako redom

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.10.20. | 10:51

Pročitajte nekoliko predloga za 17. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 13:30
Everton - Liverpool
ID: 5147892

Derbi Mersisajda garantuje spektakl. Everton blista, ima maksimalan učinak i dugo nije odisao ovakvim samopouzdanjem. Sa druge strane, šampion se obrukao u prethodnom kolu (poraz od Aston Vile 7:2), pa će dati sve od sebe da se malo “opere”. To obećava golove na obe strane.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.5)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 21:30
Sporting - Porto
ID: 5148121

Prvenstvena pauza dobro je došla fudbalerima Porta, koji su u prethodnom kolu neprijatno iznenadili navijače i ljubitelje klađenja porazom od Maritima na svom terenu (3:2). Sporting ima isti broj bodova (šest), no, odigrao je utakmicu manje. Sve je realno, ali dvojka prednjači.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Za izbegavanje
ENGLESKA 2 | 16:00
Bournemouth - QPR
ID: 5149022


Bornmut igra dobro i bili bismo uvereni da će povratnik iz Premijer lige trijumfovati, da nije činjenice da je Kvins Park Rendžers vezao dva tvrda remija. Pritom, gosti imaju i nešto bolji bilans u međusobnim okršajima, te je možda pametnije da preskočite konačan ishod.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.78)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 15:30
Lok.Moscow - Ufa
ID: 5148961

 

Posle veoma loše serije rezultata u drugoj polovini avgusta koja je čak dovela do glasina o poljuljanom položaju trenera Marka Nikolića Lokomotiva je ušla u formu (tri vezane pobede) i Ufa, koja je pri dnu tabele sa samo šest osvojenih bodova nema šta da traži na ovom meču.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.67)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 18:30
Man.City - Arsenal
ID: 5147888

Tobdžije su trenutno najbolje plasirane od svih članova takozvane Velike šestorke, dok su Građani u donjoj trećini tabele sa polovičnim učinkom u tri odigrane utakmice i negativnom gol-razlikom, što im se prvi put dešava u eri Pepa Gvardiole. Najmudrije je da probate sa 2-3.



Ukupno golova

Tip: 2-3 (2.1)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 15:30
Hoffenheim - Dortmund
ID: 5148043

U prethodnoj utakmici koju je odigrao na svom terenu Hofenhajm je „isprašio“ ekipu Bajerna (4:1), pa kec uopšte ne bi bio iznenađenje, iako je Dortmund favorit „na papiru“ (no, bili su i Bavarci). Domaće u četvrtak očekuje duel sa Crvenom zvezdom, ali GG3+ je sasvim realno.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.53)
Vredi probati
ŠKOTSKA 1 | 13:30
Celtic - Rangers
ID: 5148222

Svaki Old Firm budi ogromno interesovanje i van granica Škotske jer se radi o jednom od najstarijih i najljućih rivalstava u svetu fudbala. I jedni, i drugi su u dobrim formama, a sledeće sedmice ih očekuju mečevi 1. kola LE. Sve je ovde realno, ali bismo ipak pokušali s kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.8)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:00
Inter - Milan
ID: 5147882

Danas je dan za gradske derbije, a milanski se igra pod senkom novog razbuktavanja virusa COVID-19 u Italiji. Inter je jedan od najpogođenijih klubova, međutim, ekipa Antonija Kontea iskusnija je od komšijske, te bez obzira na okolnosti (izostanci i umor) ima ulogu favorita.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara