Remo Frojler (Atalanta) i Paulo Dibala (Juventus)
Remo Frojler (Atalanta) i Paulo Dibala (Juventus)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Juve se vadi na Atalanti

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.07.20. | 11:03

Pročitajte nekoliko predloga za 11. jul...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 18:30
Sheffield Utd - Chelsea
ID: 4962702

Šefildske Oštrice ozbiljno su se nameračile na plasman u LE i ova nezgodna i stamena ekipa može da namuči Čelsi, koji povremeno kiksira kad se to najmanje očekuje. S druge strane, Plavci bi pobedom gotovo završili posao oko ulaska u Ligu šampiona i dvojka je ipak prva opcija.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 13:30
Derby - Brentford
ID: 4962588


Brentfordov niz pobeda dogurao je do broja šest, a lako bi mogao da se produži protiv Derbija, čija je forma u padu. Međutim, sa Prajd Parka nije lako odneti bodove, zato nemojte da se zalećete sa dvojkom, iako su se gosti umešali u borbu za promociju. Najmudrije vam je GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.85)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 17:15
Lazio - Sassuolo
ID: 4962834

Lacio je u prethodnoj utakmici koju je odigrao na Olimpiku doživeo veoma ubedljiv poraz od Milana, da bi potom kiksirao i u Lećeu. Ali, ima još puno da se igra, a na sreću domaćih Rosoneri su bili bolji i od lidera Juventusa, te bodovna razlika nije nedostižna. Kec je siguran.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 22:00
Atl.Madrid - Betis
ID: 4962396

 

Betis je kadar da se nosi i sa najjačima, ali i ovu sezonu protraćio je u nedorečenosti i Atletiko bi trebalo da dođe do trijumfa bez većih poteškoća - uostalom, forma mu je takva da je sve osim keca isključeno. Ukoliko želite veću kvotu, opredelite se za kombinaciju 1&2+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.75)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 13:30
Norwich - West Ham
ID: 4962696

Posle pobede nad Čelsijem i remija sa Njukaslom Vest Hem je malo "prodisao", ali poraz od Barnlija u sredu vratio ga je u dubiozu. Međutim, šanse da izbori opstanak više mu nisu minorne, za razliku od Noričovih, koje se svode na puku matematiku, te je dvojka prilično izvesna.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.92)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 21:45
Juventus - Atalanta
ID: 4962781

"Šamar" na San Siru trebalo bi da bude jasna opomena Staroj dami da mora još da se pomuči kako bi odbranila "skudeto". Sada je pred Juveom možda i najteži rival u minulih nekoliko godina, ali Dibala i De Liht ponovo su u stroju i kec preteže nad ostalim ishodima, ali uz GG.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 20:15
Belenenses - Moreirense
ID: 4962809

Domaćin je solidno krenuo posle pauze, ali kako se bliži kraj sezone elan mu je sve manji i dospeo je u borbu za opstanak. Moreirenseu utakmica znači mnogo manje, ali nikome se ne sklanja, pa neće ni Belenensesu, sa kojim uvek dobro igra. No, motivacija bi morala da donese keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Za izbegavanje
BELORUSIJA 2 | 16:30
Volna - Orsha
ID: 4965176

S obzirom na rezultate protivnika, ova utakmica 12. kola beloruske Druge lige savršena je za preskakanje. Gosti su u takmičenje ušli sa tri boda minusa (zbog kazne), ali su brzo uspeli da ih nadoknade. Međutim, od kraja maja su u padu forme, a ni domaći nisu mnogo bolji.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara