Srećno, Siti!
Srećno, Siti!

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Naravno, Siti

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.08.20. | 11:35

Pročitajte nekoliko predloga za 15. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
REP. IRSKA 1 | 15:00
Finn Harps - Bohemians D.
ID: 5021287

Drugoplasirani tim na tabeli gostuje fenjerašu koji u prvih sedam utakmica ima remi, pobedu i pet vezanih poraza. Osokoljen sa tri pobede u nizu Bohemijans stremi osveti za minimalan poraz iz prethodnog međusobnog duela. Pre toga je klub iz Dablina tri puta u nizu pobeđivao pomenutog rivala.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2& 2+ (2.3)
Vredi probati
KINA 1 A | 14:00
Dalien Aerbin - Guangzhou R&F
ID: 5021075

Skoro nikada nije loša ideja juriti golove na Kinezima, naročito kada se sastaju timovi čije odbrane stoje na staklenim nogama. Domaćin posle prve četiri utakmice prima dva gola po mežu, R&F skoro tri. Dakle šansi bi trebalo da bude u izobilju. Možda vas dodatno ubedi podatak da su prethodna dva međusobna okršaja ovih rivala okončana rezultatima 3:2 i 3:3.


Oba tima daju gol

Tip: gg4+ (2.55)
Za izbegavanje
NORVEŠKA 1 | 16:00
Sarpsborg 08 - Molde
ID: 5020996

Molde igra po principu toplo, hladno, pobeda, poraz i uprkos tome što drži poziciju broj dva, u poslednje vreme ga je jako teško pročitati. Četiri puta su Molde i Sarpsborg remizirali u poslednjih pet međusobnih duela, a kada se uzme u obzir da je pre nešto manje od mesec dana ekipa Mikaela Starea pobedila visokoplasirani Od, jasno je zašto bi trebalo razmisliti o preskakanju Moldea.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Man.City - Olympique Lyon
ID: 5021004

Mnogo je razloga zašto ne bi trebalo sumnjati u Mančester Siti protiv Liona. Iako je Francuzima plasman u četvrtfinala uspeh sam po sebi što ih oslobađa pritiska, Mančester Siti u okršaj za najbolja četiri ulazi nakon dve pobede protiv Real Madrida. Konačno miriše na sezonu u kojoj bismo mogli gledamo Građane u finalu ili na pobedničkom postolju, a Pep Gvardiola i njegovi izabranici teško će dozvoliti da ih eliminiše na papiru dosta slabiji tim. Videli smo kako su Rahim Sterling i Gabrijel Žezus pojeli odbranu Kraljevskog kluba, pa je veliko pitanje da li Lion ima kapacitete da preživi Sitijev presing.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.48)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 17:00
CSKA - Tambov
ID: 5021349

Prethodna sezona bila je nezadovoljavajuća iz perspektive Moskovljana koji su prvenstvo okončali na četvrtom mestu, pa je ambicija u novoj borba za titulu i povratak na pozicije koje vode u Ligu šampiona. Prepreka u prvok kolu u vidu Himkija rutinski je preskočena, a sličan scenario očekuje se protiv još uvek nesnađenog Tambova koji je prvenstvo otvorio porazom i koji je prethodnu sezonu proveo u drugom rangu ruskog fudbala.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
B I H 1 | 19:00
Sloboda T. - Zeljeznicar
ID: 5021849

Željezničar je žustro otvorio sezonu u Premijer Ligi Bosne i Hercegovine rešen da se domogne šampionske titule, prve od sezone 2012/13. Otvorili su Plavi prvenstvo sa tri vezana trijumfa, dva kod kuće, jedan u gostima, primivši samo jedan pogodak od starta. Sloboda je mršavo krenula sa bodom iz dve utakmice, ali je utisak popravljen pobedom 3:0 protiv Mladosti u prethodnoj rundi. Ipak, poslednji međusobni susret ovih timova završen je pobedom Želje 4:0, pa se sarajevski tim nada da bi mogao da ponovi nešto slično.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Vredi probati
SLOVAČKA 1 | 18:00
Trencin - Zilina
ID: 5021259

Trenčin nakon dva uvodna remija još uvek priželjkuje prvu pobedu u sezoni, dok je Žilina u prethodnoj dozvolila Nitri da je preokretom ostavi bez bodova. Žuto-zeleni se sada nadaju da će treći put u prethodna četiri međusobna okršaja naneti poraz Trenčinu i da će se iskupiti za kiks od pre četiri dana.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.7)

tagovi

bet infopredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara