Mats Humels (Nemačka) šutira na gol Portugalije
Mats Humels (Nemačka) šutira na gol Portugalije

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Nikad kontra Nemaca

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.06.21. | 10:52

Pročitajte nekoliko predloga za 19. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Spain - Poland
ID: 5654937

I jedni, i drugi razočarali su u prvom kolu - Španci beskrvnom partijom protiv Šveđana (0:0), Poljaci, koji će ovde biti bez suspendovanog Gžegorža Krihovjaka porazom od Slovaka. Momci Luisa Enrikea su kvalitetniji i imaju bolji međusobni bilans, te je kec ipak najrealniji.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
FINSKA 1 | 16:00
Kups - Honka
ID: 5654629

 

KuPS se nalazi u gornjoj, a Honka u donjoj polovini tabele sa sedam bodova manje. Istina, domaći su bili u maloj krizi krajem maja, kada su vezali dva poraza, ali potom su slavili u naredna dva kola, i to su u prethodnom bili bolji od drugoplasiranog Intera, te je kec izgledan.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.58)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA 2 | 17:00
Jonkopings Sodra - GAIS
ID: 5654633

Posle izuzetno loših partija na početku šampionata fudbaleri Jenčepinga konačno su ušli u formu i vezali četiri kola bez poraza (od toga tri pobede). S druge strane, protivnik je potpuno “pao” u minulih mesec i po dana (pet poraza i jedan trijumf), pa u keca ne sumnjamo.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Vredi probati
NORVEŠKA 1 | 15:00
Sandefjord - Viking
ID: 5654650

Jeste da su domaći odigrali dve utakmice manje nego njihov protivnik, ali sa samo tri osvojena boda, i to na strani nemaju previše razloga za optimizam. Viking je dosad prikazao znatno više, mada je daleko sigurniji kod kuće nego u gostima. Ipak, ovde smo uvereni u dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.45)
Vredi probati
REP. IRSKA 2 | 20:00
Cobh Ramblers - Treaty Utd
ID: 5654748

S obzirom na to da je osnovan tek prošle godine i da mu je ovo prva sezona u nekom takmičenju Triti Junajted iz Limerika zasad se odlično pokazao. Gosti trenutno dele drugo mesto sa ekipom UCD-a, forma im je sasvim solidna i mogli bi da osvoje sva tri boda na ovom susretu.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.7)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Portugal - Germany
ID: 5654938

U odbranu šampionske titule Portugalci su krenuli ubedljivom pobedom nad Mađarima u Budimpešti (3:0), međutim, sve golove postigli su u poslednjih desetak minuta. Nemci su izgubili od Francuza i ako isto ponove i sada, moći će da se pakuju. Mi bismo probali kombinaciju X2&2-3.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&2-3 (2.9)
Za izbegavanje
ŠVEDSKA 2 | 13:00
Brage - Orgryte
ID: 5654628

Preskočite ovu utakmicu! Prvo, rivali se nalaze na dnu tabele i razdvaja ih samo jedan bod. Drugo, domaći su krajem maja i početkom juna vezali nekoliko dobrih partija, ali su u prošlom kolu ponovo izgubili. Treće, njihovi protivnici su u seriji od tri remija uz malo golova.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 15:00
Hungary - France
ID: 5654943

Srčani Mađari pružili su jak otpor Portugalcima pred punom Puškaš Arenom i bez obzira na poraz, koji je na kraju bio možda nezasluženo ubedljiv poslali poruku Francuzima i Nemcima da ih ne smeju unapred otpisati. Ipak, Trikolori su prvaci sveta i favoriti su na ovom meču, uz 2+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2& 2+ (1.62)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara