Dani Alves i Ričarlison (©Reuters)
Dani Alves i Ričarlison (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): U Brazil ne sumnjajte, istorija u Portugaliji vuče ka 2+, Španija nikako

Vreme čitanja: 1min | sub. 31.07.21. | 08:05

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 31. jul

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
PORTUGALIJA - SUPER KUP | 21:45
Sporting - Braga
ID: 5726937

Istorija kaže da je svako od poslednjih pet izdanja Superkupa završeno sa bar po dva gola, a u četiri od pet situacija bilo je tri ili više pogodaka. Kako je Sporting bio efikasan tokom priprema, a Braga znala da postigne i da primi bar po gol gotovo redovno, preporučujemo vam da probate s tipom UG 2+. Kec neka vam bude drugi izbor.


Ukupno golova

Tip: 2+ (1.35)
Fiksevi dana
OLIMPIJSKE IGRE | 12:00
Brazil M23 - Egypt M23
ID: 5727343

Brazil je u ovom duelu apsolutni favorit i sve osim pobede bilo bi ravno senzaciji. Brazilci su se brzo oporavili od remija s Obalom Slonovače i odradili rutinski posao. Nije ni Egipat baš bio topovsko meso, ali je realno za klasu slabiji od Brazila. Kec.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.43)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 19:00
CSKA - Lok.Moscow
ID: 5726238

Lokomotiva je u seriji od četiri pobede nad najvećim gradskim rivalom, mada su tri duela u susretima kada je CSKA bio domaćin završena identičnim rezultatom – 1:0. Dvaput je slavila ekipa Marka Nikolića. S obzirom da je CSKA i na startu nove sezone, u meču s Ufom pokazala čvrstinu u odbrani, verujemo da ni danas neće pasti više od dva gola.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.72)
Za izbegavanje
OLIMPIJSKE IGRE | 10:00
Spain M23 - Ivory Coast M23
ID: 5727341

Španija se uopšte nije proslavila na početku olimpijskog turnira. Dosta nerešenih ishoda kada se to možda nije očekivalo, prolaz u drugu fazu na škrge uz samo dva postignuta gola, pa samim tim Obala Slonovače nije toliki autsajder. Zbog toga i ne bismo preporučili da ovde prvo jurite keca. Iks je mnogo realniji, treba probati. Kec izbegnite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 20:45
Eupen - Anderlecht
ID: 5727197

Anderleht na startu nove sezone izgleda katastrofalno i pretrpeo je težak poraz kod kuće (1:3). Eupen je bar na otvaranju odigrao nerešeno (2:2), pa tako ne bismo novac stavili na Kraljevski klub iz Brisela, ali imamo zbog toga predlog za vas – 1X&GG. Oba tima daju, ali i primaju golove, pa je ovo savršena prilika da unovčite haos u Anderlehtu. U dvojku zaista ne verujemo.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&gg (2.65)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 20:30
Fortuna Dusseldorf - Werder
ID: 5726200

Verder gotovo po pravilu nije tako opasan na gostovanjima, a i nije oduševio na otvaranju sezone. Fortuna je počela vrlo dobro i to pobedom na nezgodnom terenu Sandhauzena. Pobeda ovde nije zagarantovana ni za jedan tim, ali je istoj bliža Fortuna. Ekipa Kristijana Projslera deluje “napaljeno“, pa joj dajemo blagu prednost.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 16:30
Ufa - Dinamo Moscow
ID: 5726218

Tradicija kaže da je Dinamo kao gost bez poraza protiv Ufe u novijoj istoriji. Samo dva poraza zabeleženo je u to vreme. Pošto je Dinamo započeo sezonu sigurnom pobedom na gostovanju Rostovu, možemo da predložimo dvojku, jer kvota deluje primamljivo.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanjaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara