Kingsli Koman (Bajern) i Miloš Veljković (Verder)
Kingsli Koman (Bajern) i Miloš Veljković (Verder)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Verder na strelištu zvanom Alijanc Arena

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.11.20. | 11:34

Pročitajte nekoliko predloga za 21. novembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 18:30
Eintr.Frankfurt - RB Leipzig
ID: 5220036

Nije sporno da je RB Lajpcig kvalitetniji od ova dva rivala, ali nikad nije slavio u Frankfurtu, a crveno-crni su i inače nezgodni kod kuće. Čini nam se da je pametnije da se opredelite za kombinaciju X2&GG, budući da je ona prilično uobičajena za Ajntrahtova domaćinstva.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&gg (1.9)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 13:00
Holstein Kiel - Heidenheim
ID: 5220189

Posle sjajnog starta Holštajn Kil je u poslednje vreme malo popustio (vezao je tri kola bez trijumfa), ali i dalje je na samo jednom porazu. Hajdenhajm je dobar kod kuće, međutim, na strani nema ni jedan jedini bod, zbog čega nam kec deluje najrealnije. Ne očekujte goleadu.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Atl.Madrid - Barcelona
ID: 5219998

Da nije pandemije COVID-19 ovaj duel bi u znaku toga što bi Luis Suarez prvi put igrao protiv doskorašnjeg kluba Barselone. Ali, napadač domaćih neće biti na terenu jer je pre nekoliko dana bio pozitivan na virus. Jorgandžije igraju sjajno, ali sada nam 2-3 deluje najsigurnije.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (2)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 16:15
Villareal - Real Madrid
ID: 5220053

Stisnite petlju i "zategnite" keca ili makar KMB 1X&GG - kvota na oba je sjajna! Em je Žuta podmornica u naletu, em su Madriđani desetkovani povredama i korona virusom i igraju promenljivo, em su u poslednjih šest godina samo jednom pobedili u Viljarealu. Biramo ono drugo.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&gg (2.05)
Za izbegavanje
ENGLESKA 2 | 16:00
Swansea - Rotherham
ID: 5220046

Svonsi je među takmacima za vrh tabele, međutim, u poslednje vreme zabeležio je malo slabije rezultate (istina, i protivnici su mu bili zaguljeni, tipa Norič). Roteramu obično ne prijaju gostovanja, ali sa Labudovima ume da igra, zbog čega je možda ipak bolje da ih obiđete.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 18:30
Tottenham - Man.City
ID: 5220007

Ovaj meč je sam po sebi zanimljiv jer su u pitanju ekipe koje se bore za sam vrh tabele engleske Premijer lige. Ali, budimo realni, daleko intrigantnije je to što Žoze Murinjo dočekuje Pepa Gvardiolu, sa kojim je često imao verbalne razmene snage. Preskočite ishod i gađajte 3+.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.45)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 13:30
Bournemouth - Reading
ID: 5220230

Reding je šampionat počeo maestralno, ali je potom usledio pad. Međutim, gosti su imali takvu bodovnu prednost da su bez obzira na tri vezana poraza zadržali lidersku poziciju na tabeli. Domaći su u formi i pripada im mala prednost, mada nam i GG deluje kao dobar izbor.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.78)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 15:30
Bayern - Werder
ID: 5220000

 

Verder je u seriji remija, ali Bajern je u poslednjih deset godina dobio svaki međusobni meč! U Minhenu to su često bile pobede sa nekoliko golova razlike - lani je bilo čak 6:1 - pa bi KMB 2+I&2+II moglo da vam se isplati, tim pre što je Robert Levandovski potpuno spreman.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2+I&2+II (2.35)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara