Silva i Marez na meču protiv Blekpula (©Reuters)
Silva i Marez na meču protiv Blekpula (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Zenit i Spartak u fiksu, Lion u kombinaciji, primamljiva kvota za Siti

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.08.21. | 09:31

Pogledajte nekoliko zanimljivih predloga za 7. avgust

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 17:00
Olympique Lyon - Brest
ID: 5740617

Lion nije imao baš sjajnu uvertiru starta sezone, pošto je poražen od Porta sa 3:5, a pre toga je izgubio i od Sportinga (2:3). Ipak, takmičarski mečevi i razlika u kvalitetu u odnosu na Brest bi trebalo da prevagnu. Keca možete da kombinujete i sa 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.43)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 16:00
Blackburn - Swansea
ID: 5740464

Teško je predvideti ko se bolje spremio za sezonu, jer su obe ekipe igrale dosta promenljivo. Treba imati na umu da su čak četiri od poslednjih pet međusobnih mečeva ova dva tima završena nerešenim rezultatom, pa je jasno da treba očekivati novi neizvestan okršaj. Možda i novu podelu bodova.


Konačan ishod

Tip: X (3.2)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 19:00
Spartak Moscow - Nizhny Novgorod
ID: 5739989

Spartak se još nije dobro zagrejao, ali je već ušao u žestok ritam, koji mora da izdrži kako ne bi već sada počeo da gubi ritam u ruskom prvenstvu. Nižnji ima četiri boda u prva dva kola, ali ne verujemo da može da izbegne poraz u Moskvi. Ne očekujte efikasnu pobedu domaćina.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 19:00
Moreirense - Benfica
ID: 5740388

Moreirense je baš traljavo ušao u sezonu, gde je već eliminisan u Liga kupu od Penafiela. Ovo nije protivnik za vađenje, pošto je razlika u kvalitetu ogromna. Uvereni smo u dvojku, a možete da probate i sa sigurnom pobedom.


Sigurna pobeda

Tip: 2 (2.5)
Za izbegavanje
PORTUGALIJA 1 | 21:30
Maritimo - Braga
ID: 5740402

Braga je izgubila meč Superkupa Portugalije od šampiona Sportinga, mada je tokom pripremnog perioda nagovestila da ima vrlo kvalitetan tim. Maritimo nema previše jakih aduta da bi mogao da preti ovom protivniku, ali treba imati na umu da je prošle sezone slavio na svom terenu. Pa, izbegnite dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 16:00
Stoke - Reading
ID: 5740463

Stouk je u pripremnom periodu savladao Aston Vilu i remizirao sa Vulvsima na generalnoj probi, pa je jasno da ekipa Majkla Onila želi na pravi način da otovri sezonu. Ipak, Reding je uvek težak protivnik. Tri od pet poslednjih međusobnih mečeva su završeni rezultatom 0:0, pa 0-2 deluje kao najrealniji tip.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.47)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 16:00
Zenit - Krasnodar
ID: 5739995

Zenit je perfektno otvorio sezonu, zgromio je Lokomotivu u Superkupu, a potom preslišao Himki i Rostov, tako da će Krasnodaru biti mnogo teško da izbegne poraz. Gosti su razočarali u prošlom kolu protiv Himkija (0:1), što im je dodatno poljuljalo samopouzdanje, a to ekipa iz Sankt Peterburga ume da iskoristi.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Vredi probati
ENGLESKA - SUPER KUP | 18:15
Man.City - Leicester
ID: 5739913

Poslednja dva izdanja Komjuniti šilda su posle 90 minuta završena rezultatom 1:1 i za pehar se rešavalo sve u penal serijama. Poslednji put kada nije bilo jedanaesteraca Siti je savladao Čelsi rutinski rezultatom 2:0. Nešto slično očekujemo i danas. Možda čak i ne bude rutinski, ali verujemo da će Siti sezonu da otvori peharom. Vredi probati i zbog kvote.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanjaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara