Braim Dijaz (Milan) i Džejms Milner (Liverpul)
Braim Dijaz (Milan) i Džejms Milner (Liverpul)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Kec na Milan sjajno plaća, a nije van rezona

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.12.21. | 11:13

Pročitajte nekoliko predloga za 7. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport izno svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 18:45
PSG - Club Brugge
ID: 6034795

Što se prva dva mesta u grupi A tiče sve je jasno, ali poslednje kolo izuzetno je bitno belgijskom predstavniku. Da li će Pari Sen Žermen dati neki “popust” gostima? Sumnjamo - nikad dosad nije. Ukoliko ipak nećete keca, odaberite GG, ionako je kvota na ovo potonje veća.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.53)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 18:45
RB Leipzig - Man.City
ID: 6034823

Građani su u prethodnom kolu obezbedili prvo mesto i rasterećeno odlaze rivalu koji jeste vrlo motivisan, ali ima dosta kadrovskih problema zbog COVIDA-19 i novog, privremenog trenera Ahima Bajerlorcera. Umesto konačnog ishoda i ovde se opredelite za pogotke na obe strane.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.57)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Ajax - Sporting
ID: 6034894

Tri kluba ulaze u poslednje kolo LŠ sa maksimalnim učinkom, a Ajaks je jedan od njih. Sporting je posle lošeg početka vezao tri pobede i ima tri boda više i bolji međusobni bilans od Dortmunda, pa može da bude miran na drugoj poziciji u grupi. Zato i vi budite mirni sa kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.47)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Real Madrid - Inter
ID: 6034794

 

Po imenima rivala ovaj meč mogao bi da bude jedan od derbija današnje ponude, ali to što su i jedni i drugi obezbedili dalji plasman malo mu oduzima draž. Real ima dva boda više i dovoljan mu je i remi da ostane prvi, ali verujemo da će se potruditi da opet savlada Inter.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Dortmund - Besiktas
ID: 6034862

Dortmund se seli u Ligu Evrope, što sigurno predstavlja razočaranje za njegove pristalice. Bešiktaš je jedini klub bez ijednog boda i u problematičnoj je formi, a sa Milionerima nikada nije umeo. Zato efikasan kec nema alternativu, a mi bismo rizikovali sa duplom pobedom.


Dupla pobeda

Tip: 1-1 (2.2)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Porto - Atl.Madrid
ID: 6034815

Porto ima bod više od Atletika, ali ne sme da ide na remi jer rizikuje da ga u trci za nastavak takmičenja u Ligi šampiona prestigne Milan. Ipak, mada gosti nemaju šta da izgube ne očekujemo ni od jednih, ni od drugih da srljaju, stoga je možda najbolje da se odlučite za 0-2.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.85)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Milan - Liverpool
ID: 6034796

Milanu “gori”, Liverpul je bezbrižan, ali momci Jirgena Klopa bili su opušteni i u prethodnoj rundi, protiv Porta, pa su ispratili Zmajeve sa Enfilda pobedom od 2:0. Ipak, Crvenima predstoji decembarsko “ludilo” na Ostrvu, pa će se možda malo čuvati, što šansu daje domaćima.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Za izbegavanje
ENGLESKA 3 | 20:45
Cheltenham - Cambridge
ID: 6035381

Čeltenam ima četiri boda više nego njegov protivnik, a odigrao je i utakmicu manje, međutim, poželjno je da budete oprezni sa ovim parom jer su domaći pre tri dana kiksirali u FA kupu protiv Vimbldona, koji se na tabeli Lige jedan nalazi ispod Kembridža. Preskočite ih.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara