Dejan Stanković i Milan Borjan (Foto: MN Press)
Dejan Stanković i Milan Borjan (Foto: MN Press)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Ništa bez kombinazzije sa Marakane

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.08.21. | 10:18

Pregledajte defile izvesnihjih i potencijalno opasnih igara za 3. avgust

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:00
Genk - Shakhtar
ID: 5733929

Ovde može svašta da se desi. Izbegavati treba sve konačne ishode, jer ma šta došlo realno nas ne može iznenaditi. Konkretno, nesigurnost je obeležje igre vicešampiona Belgije u poslednje vreme. Dokaz su poraz u Superkupu od Klub Briža (3:2), a zatim samo jedan bod osvojen u dva uvodna prvenstvena kola. Šahtjor je nacionalni šampionat startovao sa dve sigurne pobede. Psihološki će ležernije igrati gosti, a Belgijanci pokušati da se sastave sami sa sobom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.65)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Crvena Zvezda - Sheriff Tiraspol
ID: 5734560

Od Zvezde se očekuje mnogo, pa da ne izostanemo ni mi uz upotrebu MOZZART kombinazzije koja je maltene na nivou sigurice! Strah Šerifa od Marakane je osnovan... Podgreva ga naš golman, bivši Radov čuvar mreže, Dušan Marković koji dobro zna kako je na najvećem stadionu u zemlji. On nažalost verovatno neće biti u prvoj postavi gostujućeg tima, što ne znači da timu i stručnom štabu nije preneo stara iskustva. Mi od Šerifa očekujemo bunker igru do iznemoglosti. Čini se da su gosti svu municiju potrošili protiv Alaškerta, a da je Dejan Stanković samo nagovestio šta Zvezda može da im priredi u drugom meču sa Kairatom. Ipak, da ne preterujemo, jer pet golova je mnogo, a dva su prava mera za ovu priliku.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.7)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Olympiakos - Ludogorets
ID: 5733823

Nije Ludogorec naivan kada se izvuče iz šešira… Zna se da su oni već deceniju vrlo opasni u Evropi, pa će definitivno kvalitetniji Olimpijakos morati ozbiljno da ih shvati. Klub iz Razgrada će pokušati da kompromituje igru domaćina, da ga muči i vreba šansu. Konkretno, ne treba se nadati da će goleada obeležiti ovu utakmicu, ali treba biti uveren da će se u Pireju na kraju za rezultat pitati domaćin.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.62)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 19:00
Neftchi - Helsinki
ID: 5734575

Kažu, biće egal, a mi mislimo da Helsinki ima izglednu šansu da se u Bakuu proslavi. Ipak, nećemo da preterujemo, odluka je da prepolovimo rizik i bacimo karte na duplu šansu. Relan bi ovde bio i remi, pa nećemo okolišati, jer smo prosto sigurni da je Helsinki ispravio greške koje su ga dovele u poziciju da ga Malme izbaci iz trke za Ligu šampiona. Zbog toga dupla šansa, ali i zbog Nefčija koga ga Olipijakos iz iste trke izbacio sa dva minimalca.


Dupla šansa

Tip: X2 (1.55)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Malmo - Rangers
ID: 5734400

Ne budite surovi, ne potcenjujte, ali ni ne precenjujte Malme. Odlični su u poslednje vreme, a nama je trenutno najintersantniji podatak da igraju efikasne mečeve. Mi bi ovde izbegli konačan ishod iako je Rendžers tokom priprema savladao Real Madrid. Mi bi se ovde radije oprobali s igrom na golove, što se kao što se da primetiti sasvim lepo plaća.


Ukupno golova

Tip: 3+ (2.05)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:00
Cluj - Young Boys
ID: 5733822

Šta je sve mogao Klužu da uradi banjalučki Borac, nećemo da ponavljamo. Lekcija je naučena, pa je pao Linkoln, a mi ne propuštamo da kažemo i da je Jang Bojs imao ludačku sreću u odmeravanju sa Slovanom. Zapamtite da je Kluž prilično siguran kod kuće, dok su gosti tradicionalno efikasni, pa zašto da ne probamo sa nešto opuštenijom igrom koja je trenutno na žilet od kvote 3,00.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.9)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Sparta Praha - Monaco
ID: 5733821

Sparta je lane razbila maler posle tri neupečatljive sezone. Prošle godine je zaigrala u grupnoj fazi Lige Evrope, što nikako ne smemo ignorisati. Ipak, pred Monakom neće moći da se poigrava. Francuzi su se dobro spremili za ono što sledi, pa im ne uzimamo za zlo poraz od Real Sosijedada na pripremama. Gledaće oni da završe što veći deo posla već na prvom meču, što dvojku nameće kao razumno-realan izbor.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analizaFK Crvena zvezdaLiga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara