Nemanja Radonjić (Srbija) i Anton Krivocjuk (Azerbejdžan)
Nemanja Radonjić (Srbija) i Anton Krivocjuk (Azerbejdžan)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Orlovi prepisuju od Portugalaca i Iraca

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.10.21. | 11:11

Pročitajte nekoliko predloga za 12. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 20:45
Serbia - Azerbaijan
ID: 5891284

Očekivali smo da će Srbija biti mnogo ubedljivija na gostovanju Luksemburgu, ali je za izabranike Dragana Stojkovića ipak najvažnije da su osvojili sva tri boda. Azerbejdžan je u prethodna dva kola primio po tri gola od Portugalaca i Iraca, te nam i KMB 1-1&3+ deluje izgledno.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1-1&3+ (1.8)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 20:45
Albania - Poland
ID: 5891324

Albanci su napravili lepu seriju rezultata, a u minulom kolu pomalo iznenađujuće slavili su u Budimpešti (1:0) i imaju bod više nego trećeplasirani Poljaci, a time i nadu da bi mogli do plej-ofa. Očekujemo da će domaći da se zatvore, pa birajte 0-2 radije nego konačan ishod.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.59)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 20:45
Sweden - Greece
ID: 5891015

Njihov septembarski duel u Atini Grci su dobili rezultatom 2:1, a ukoliko ponovo savladaju Vikinge izjednačiće se sa njima na tabeli. Međutim, eventualnim trijumfom Šveđani bi preskočili prvoplasirane Špance, koji imaju utakmicu više. Nama se čini da je GG najmudrija opcija.


Oba tima daju gol

Tip: gg (2.2)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 20:45
Ukraine - B&H
ID: 5891081

Ove dve reprezentacije dosad se nikad nisu sastale, a ukoliko Ukrajinci sada zabrljaju jedina šansa za popravni biće im novembarski revanš u Zenici. Gosti imaju utakmicu manje, i to sa Fincima, a i na tom meču igraće na svom terenu. Očekujemo opreznu igru, pa probajte 1PPX.


Prvo poluvreme

Tip: X (2.1)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA SP AZIJA | 18:45
UAE - Iraq
ID: 5891332

Emiraćani se sa Irakom, Libanom i Sirijom bore za baraž, a šanse su im gotovo podjednake i to daje dodatnu draž ovoj utakmici, ali i uvećava izglede da bude izuzetno tvrda. Irak je najopasniji kada je autsajder i nijedan ishod nije neracionalan. Najbolje je da ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 20:45
Denmark - Austria
ID: 5891445

Danci su zadržali maksimalan učinak, ali u teoriji još nisu obezbedili direktan plasman na Svetsko prvenstvo. Austrija juri plej-of i ne sme da kalkuliše, što najavljuje pogotke na obe strane (mora i Danska jednom da primi gol u ovim kvalifikacijama). No, tipujte na keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP AFRIKA | 15:00
Zimbabwe - Ghana
ID: 5890689

Gana se pre tri dana malo pomučila da dođe do čitavog plena u susretu sa Zimbabveom, ali na kraju je njen kvalitet došao do punog izražaja, pa je trijumfovala sa 3:1. Ni u Harareu joj neće biti lako i ne bi nas začudilo ako bi dvojka došla iz iksa i uz golove na obe strane.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.7)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP AZIJA | 12:10
Japan - Australia
ID: 5891311

Australija odavno nije savladala Japan (od juna 2009). No, em je jedna od tri selekcije sa maksimalnim učinkom, em su Plavi samuraji doživeli već dva šoka (protiv Omana i Saudijske Arabije) i zato bi rizik sa kombinacijom X2&0-2 mogao da vam donese dobitak, kvota je odlična.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&0-2 (2.4)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara