Kapiten Poljske Robert Levandovski
Kapiten Poljske Robert Levandovski

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Poljaci neće da kvare tradiciju

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.06.21. | 10:36

Pročitajte nekoliko predloga za 8. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Za izbegavanje
GRUZIJA 2 | 15:00
Bolnisi - Martvili
ID: 5638940

U pitanju je zanimljiva utakmica Druge lige Gruzije sa kojom na prvi pogled ne bi trebalo da imate problema – domaći dele prvo mesto, njihovi rivali su treći, ali sa čak deset bodova manje. Međutim, Bolnisi je u padu forme (tri vezana poraza u prvenstvu i Kupu). Preskočite ih.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
Poland - Iceland
ID: 5637894

 

Island bolje rezultate ostvaruje u prijateljskim susretima, ali Poljskoj je ovo poslednji test pred EP i neće dati popust gostima, koji prolaze kroz ne baš uspešnu smenu generacija. Kec neće izostati, a i tradicija je na strani domaćih koji nikad nisu izgubili od ovog rivala.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:15
Czech R. - Albania
ID: 5637381

Česi su u petak doživeli ubedljiv poraz od Italije (4:0), a na šampionatu Starog kontinenta očekuju ih veoma jake reprezentacije. Zato moraju da se saberu kako znaju i umeju i da na poslednjoj proveri zabeleže pobedu. Najzad, kvalitetniji su od Albanaca i kec je najrealniji.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP JUŽNA AMERIKA | 23:00
Ecuador - Peru
ID: 5637527

Neiskustvo zadnje linije Ekvador sjajno kompenzuje preko pokretljivog i kreativnog veznog reda i potentnog napada, zbog čega su njegove utakmice neuobičajeno efikasne. Peruance dugo drma kriza i kec uz 3+ i GG je logičan izbor. Kvota na golove je bolja, no sad biramo ishod.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 21:00
Morocco - Ghana
ID: 5637698

Momci Vahida Halilhodžića igraju odlično - poslednji poraz doživeli su u oktobru 2019. (prijateljski meč sa Gabonom). Kako imaju za pobedu bolji bilans u međusobnim okršajima sa Ganom i sada očekujemo da slave, i to uz GG, pa ne bi bilo loše da kombinujete. Kvota je sjajna.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&gg (4.3)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP JUŽNA AMERIKA | 01:00
Colombia - Argentina
ID: 5637808

Kolumbijci su kraj prošle godine dočekali sa lošim rezultatima i prepunom mrežom, ali su pre nekoliko dana bili veoma raspucani na gostovanju Peruu (3:0), pa Argentinici nipošto ne bi smeli da se opuste, iako im pripada uloga favorita. Ako nećete da rizikujete, probajte GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.75)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:00
Hungary - R.Ireland
ID: 5637465

Selektor Iraca Stiven Keni dosta je izmenio tim u odnosu na onaj koji je u martu namučio Srbiju u kvalifikacijama za SP - na žalost navijača, ne i nabolje, pa su Mađari ti koji su u prednosti, bez obzira na to što i sami imaju problema. Ako ne vidite keca, stavite na tiket 2-3.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 21:10
France - Bulgaria
ID: 5637383

Bugari su umeli da dobiju Francuze, ali to je bilo pre tridesetak godina, kada većina igrača koji će se naći na terenu stadiona Francuska u Sen Deniju nisu bili ni rođeni. Sve osim trijumfa domaćih bilo bi iznenađenje, ako želite veću kvotu opredelite se za kombinaciju sa 2-3.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-3 (2.25)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara