Žordan Veretu i Leonardo Spinacola (Roma)
Žordan Veretu i Leonardo Spinacola (Roma)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Roma se leči Specijom

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.01.21. | 11:38

Pročitajte nekoliko predloga za 19. januar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ITALIJA - KUP | 21:15
Roma - Spezia
ID: 5332643

Posle remija sa Interom i debakla protiv Lacija ovo je prilika da fudbaleri Rome povrate raspoloženje. Istina, Specija je u poslednje vreme pokazala da ume da bude neugodna, a njihov jedini dosadašnji duel, takođe u Kupu, završen je 0:0 i prolaskom gostiju, ali Vučica je jača.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.38)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:30
Alaves - Sevilla
ID: 5332018

 

Čuveni Abelardo neslavno je debitovao na klupi Alavesa: plavo-beli izgubili su od drugoligaša Almerije sa 5:0 u Kupu kralja. Jasno vam je da su Baskijci u teškoj dubiozi i Sevilja će to umeti da iskoristi, ali ne verujemo u goleadu jer su gosti neefikasni u poslednje vreme.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 19:00
Derby - Bournemouth
ID: 5332456

Bornmut, borac za promociju u elitu “okliznuo” se u prošlom kolu izgubivši od Lutona na svom terenu. No, ni Derbi se nije proslavio protiv Roterama koji se, kao i on, nalazi u zoni ispadanja, pa ćemo se usuditi da vam predložimo dvojku. Najzad, gosti nam duguju iskupljenje.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Vredi probati
PORTUGALIJA - LIGA KUP | 20:45
Sporting - Porto
ID: 5332129

U prvom polufinalu Liga kupa sastaju se dva portugalska velikana. Sporting trenutno vodi na tabeli, ali na duelu u Leiriji to ne mora previše da znači. Njihov prvenstveni okršaj, odigran u oktobru u Lisabonu, završen je 2:2. I sada bi moglo da dođe GG, ali preporučujemo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.75)
Za izbegavanje
BELGIJA 1 | 18:45
Moeskroen - Waas.Beveren
ID: 5332106

Savršen par da ga preskočite. I jedni i drugi nalaze se u ozbiljnim problemima. Gosti su poslednji na tabeli, ali njihovi protivnici imaju samo bod više, te bi ovaj meč mogao da preokrene situaciju. Istina, Muskron je u subotu šokirao ekupu Genka, ali ostajemo pri izbegavanju.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.98)
Fiksevi dana
ENGLESKA - FA KUP | 21:00
Southampton - Shrewsbury
ID: 5332889

 

Sautempton ne bi smeo da ima većih problema u utakmici FA kupa. Član je elite, a pre desetak dana slavio je u duelu sa engleskim prvakom, i to posle nekoliko neubedljivih partija. Šruzberi je ušao u formu, ali ipak je trećeligaš i preslab je za Svece. Kombinujte keca i 3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.85)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 20:30
Leverkusen - Dortmund
ID: 5332170

Leverkuzen je četiri kola bez pobede (uz čak tri poraza), dok Dortmund prosipa bodove na svom terenu, ali na strani deluje prilično sigurno. Tradicija kaže da golovi ne bi smeli da izostanu, te je GG3+ veoma dobra opcija, no kvota na dvojku je bolja, pa vredi biti hrabar.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 18:30
M' gladbach - Werder
ID: 5332176

Domaćin nije daleko od mesta koja vode u Ligu šampiona, ali rezultati bi svakako morali da mu budu bolji. Isto važi i za Verder, koji je solidan protiv zvučnih rivala, ali poslednjih sezona ne ume sa Ždrepcima, zbog čega ovde kec nema alternativu, mada bi moglo da dođe i GG.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.68)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 21:15
Leicester - Chelsea
ID: 5332275

Menadžer Frenk Lampard pojačao je sve linije Čelsija, ali njegova ekipa nije dobila nijedan tim iz gornje polovine tabele?! Zato se sve više priča o njegovoj smeni, što stvara pritisak i na njega, i na njegove pulene. Lester je treći, pa iako bolje igra na strani biramo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.7)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara