Hari Kejn (©Reuters)
Hari Kejn (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA: Vembli poprište bitke velesila, Federerov ples na travi

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.06.21. | 12:07

Pročitajte nekoliko predloga za 29. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
England - Germany
ID: 5671791

Engleska i Nemačka su odigrali sijaset međusobnih duela, što na velikim takmičenjima, što u kvalifikacionim ciklusima. Evropski klasik, jedan od dvoboja koji privlači najveću pažnju, a ulog je veliki - plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva. Žreb im je očišćen da uđu u finale. Engleska je kao prva izašla iz grupe. Postigao je Gordi Albion samo dva gola,a li nije primio nijedan. Panceri neguju drugačiji stil fudbala na šampionatu. Znatno više golova daju, ali i primaju. Englezi igraju na Vembliju, pritisak će biti ogroman, ali možda je kucnuo čas da i oni urade nešto vredno pomena na kontinentalnoj smotri.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.7)
Fiksevi dana
FARSKA OSTRVA 1 | 19:00
B68 Toftir - Hb Torshavn
ID: 5671460

HB Toršavn se oprašta od titule, a samim tim ostaje i bez kvalifikacija za Ligu šampiona. Ali, preostaje mu da vodi borbu za izlazak u Ligu konferencija. Pravo na kiks nema, ispucao ih je sve odavno. Crta mu se pobeda na gostovanju, jer gostuje pretposlednjem Toftiru. U prošlom kolu je HB igrao protiv poslednjeplasiranog Tvorojrija i napunio mu je mrežu do vrha (6:0). Sluti na sličan scenario kada se pogledaju međusobni susreti današnjih rivala.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2-2&2-6 (1.65)
Vredi probati
GSM VIMBLDON TRAVA | 17:20
Medvedev D. - Struff J.
ID: 5671706

Težeg protivnika Danil Medvedev nije mogao da dobije. Drugi reket sveta nije imao sreće, Lenard Štruf je veliki zalogaj za start turnira na kojem Rus nikada nije prošao treće kolo. Stefanos Cicipas je posrnuo već u prvom kolu, a sličnim putem bi mogao da krene i Medvedev. Vodi ruski teniser sa 3:1 u međusobnim duelima, ali je poslednji dobio Štruf, i to na travi u Haleu, koji je, uz Kvins, uvertira za Vimbldon. Jeste Danil Medvedev favorit na papiru, ali ga poslednji okršaj sa Nemcem opominje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.15)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA AZIJE | 18:00
Guoan Beijing - Kawasaki F.
ID: 5671806

U Kini vladaju žestoke mere zaštite od virusa korona, pa su čelnici Peking Guana doneli odluku da žrtvuju Ligu šampiona. U Taškent na meč sa Kavasakijem putuju sa rezervama i bez trenera Slavena Bilića. Biće lak plen za Kavasaki, koji se nameračio da osvoji Ligu šampiona. O kvalitetu japanskog predstavnika govore i rezultati u Džej ligi, gde Kavasaki ima 15 bodova više od drugoplasirane Jokohame. Sve osim trijumfa Kavasakija bilo bi prvorazredno iznenađenje.


Dupla pobeda

Tip: 2-2 (1.55)
Vredi probati
PRIJATELJSKE | 18:00
Hajduk - Slask
ID: 5672854

Splitski Hajduk je u prvom pripremnom susretu nadigrao Univerzitateu iz Krajove (2:1) i nastavio da jezdi na talasu dobrih igara i rezultata iz završnice sezone. Šljonsk je odigrao do sada tri prijateljska meča – sve protiv timova iz regiona. Izgubio je od Vojvodine, potom je dobio Osijek i remizirao sa Slaven Belupom. Na svakom od tih susreta primio je gol, a Hajduk ima potentnu navalu, kou predvode Marko Livaja, Stipe Biuk i Aleksander Kačaniklić. Miriše na golove.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.65)
Fiksevi dana
GSM VIMBLDON TRAVA | 15:50
Federer R. - Mannarino A.
ID: 5671624

Iako je Rodžer Federer daleko od forme koja ga je nekada krasila, na Vimbldonu slovi za jednog od favorita za osvajanje grend slema. London je njegovo igralište, ali u prvom kolu nema nimalo lak zadatak. Dobio je kosku u vidu Adrijana Manarina, koji spada menju najteže protivnike za ovu rundu takmičenja. Ipak, Manarino je neko ko leži Federeru. Sastajali su se šest puta i svaki meč je pripao Švajcarcu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.12)
Za izbegavanje
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Sweden - Ukraine
ID: 5671792

Grupa je jedno, a nokaut faza nešto sasvim drugo. Ukrajinci su se provukli kroz iglene uši, Šveđani ispred Španije izašli iz grupe, ali sve to pada u vodu. Sve se briše i kreće ispočetka. Četa Andreja Ševčenka je neugodna i stiče se utisak da nije ni izbliza pokazala ono što može. Možda je sada vreme da Ukrajinci zablistaju protiv selekcije Tri krune. Šveđani su odigrali tri neizvesna meča, pa neće biti iznenađenje ako meč ne bud rešen u 90 minuta.


Konačan ishod

Tip: X (3)
Fiksevi dana
PRIJATELJSKE | 18:00
Salzburg - Olympiakos
ID: 5672853

Vole Salcburg i Olimpijakos da igraju otvoreno, a kada su pripreme sve pršti na terenu. Naročito Austrijanci. Salcburg je DAC Stredi spakovao tri gola, a za očekivati je da sličnu napadačku igru proži i protiv Olimpijakosa iako ima daleko snažnijeg rivala naspram sebe. Stoga, pokušajte sa golovima.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.55)

tagovi

predlozzi i tipovanjapredlozzi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara