Komentari na vest

Predrag Mijatović oduševljen: Ovo je Piksijev personaliti, uživanje je bilo gledati Srbiju

O

Objektivac

pre oko 3 godine

Piksi,Mijat i Dejo nema srpskih igraca boljih od ove trojice ikada.
H

Hm

pre oko 3 godine

Bravo. Prelepo receno pogotovo kraj. Medjutim, ne zna Mijatovic da mi imamo velike patriote koji ipak navijaju za milan protiv zvezde
J

Jaja

pre oko 3 godine

Posle "Svaka promena selektora ili trenera utiče na igrače da još više rade." sam prestao da citam - pa pa ovome koliko i kako menjamo trebalo bi da smo svetski prvaci.
G

Gost200

pre oko 3 godine

Gospodin Predrag Mijatovic i Gospodin Dragan Stojkovic Piksi. Gledajte i ucite vi koji se svaki dan, po ceo dan prepirete na ovom portalu, a i na svim ostalim portalima. Nije tesko biti kulturan i vaspitan covek, za koga god navijali.
N

Nezvani Gost

pre oko 3 godine

Gospodin.
D

DrSpale

pre oko 3 godine

Mijat.legenda. pozdrav od zvezdasa
I

Idemo breeeeee

pre oko 3 godine

Gospodin Predrag Mijatović

Darko Lazic

pre oko 3 godine

bukvalno su sva 3 meca bila mucenje.....
G

GostGost777

pre oko 3 godine

Očigledno nikada u životu nisi gledao fudbal ili toliko pojma nemaš da je to zabrinjavajuće. Kao prvo danas nema lakih rivala. Evo kako namuči Letonija Tursku sinoć. Luksemburg čitavo prvo poluvrijeme bio bolji od Portugala. Kada pricas o mucenju trebao si da gledas Portugalce protiv Azerjbedzana. Jedva su im gol dali. Mi smo mogli 5. Kod nas u igri vise nema mucenja vidi se igra, vidi se neka taktika, Vidi se da je Piksi znalac jer svaka izmjena mu je na mjesti, tacno da timu ono sto treba. Ako je za tebe mucenje to sto i nekada slabije reprezentacije sada znaju da igraju pa ne moze svako da ih "trpa" onda to samo znaci da o fudbalskoj igri nemas pojma. I da uludo trosis vrijeme gledajuci fudbal zato sto nista ne kapiras.
C

Cjepka

pre oko 3 godine

Bravo Mijate