Predrag Rogan najbliži Pančevu

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.06.23. | 10:46

Slavoljub Đorđević čeka Bugare...

Rade užurbano u Pančevu kako bi spremni dočekali istorijsku sezonu u Mozzart Bet Superligi Srbije, a istovremeno traže trenera za izazove u elitnom rangu. Rastali su se u Železničaru iz Pančeva sa Vladimirom Gaćinovićem, posle vrlo uspešne epizode iskusnog stratega i ulaska u viši rang.

Vagaju i dalje u redovima Železničara. Želeli su da na klupi vide Slavoljuba Đorđevića, doskorašenjeg stratega Radnika iz Surdulice. Merđutim, bivši štoper Crvene zvezde je posle dobrih rezultata na jugu Srbije probudio interesovanje bugarskih timova. Tačnije CSKA 1948.

Izabrane vesti

Sport Klub piše da konačan dogovor nije na vidiku, a da su se Pančevci okrenuli drugim rešenjima. Izbor je pao na Predraga Rogana, do skoro angažovanog u Uzbekistanu, poznatog ljubiteljima domaćeg fudbala. Uz iskustvo rada na superligaškim terenima, ljudi iz Železničara imali su i ranije priliku da upoznaju razmišljanja i idejne stavove potencijalnog naslednika Vladimira Gaćinovića na klupi.

Plan je da već do četvrtka iz kancelarije superligaškog debitanta obelodane ko zaslužuje poverenje i povede ekipu u nadmetanje sa najboljim klubovima Srbije. Klupa se smeši Roganu, ali do konačne odluke ostalo je još nekoliko „filtera“. Sa obe strane…


tagovi

Predrag Rogan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara