©Reuters
©Reuters

Predsednik Liona: Sanjam Depaja kako potpisuje novi ugovor

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.03.21. | 15:43

"Naš predlog je da ostane u klubu, a ukoliko budemo šampioni, zašto da ne?", upitao je Žan Mišel Ola

Memfis Depaj uskoro ulazi u poslednja tri meseca svog ugovora u Lionu, ali predsednik kluba Žan Mišel Ola još uvek gaji nade da će zadržati svog kapitena u klubu.

Međutim, oko sjajnog igrača odavno kruže najveći i najbogatiji klubovi Evrope, kao što su Pari Sen Žermen i Barselona, pa će Lionu biti zaista teško da ga ubedi da je ostanak najbolja opcija za njegovu karijeru.

Izabrane vesti

"Sanjam da Memfis prihvata naš predlog, koji je i dalje relevantan. Donosi nam toliko mnogo, direktno je uključen u 23 gola (14 pogodaka, devet asistencija). Naš predlog je da ostane u klubu, a ukoliko budemo šampioni, zašto da ne?", upitao je Ola u izjavi za AFP.

(3,00) LION (3,40) PSŽ (2,35)

Holanđanin je od dolaska Ronalda Kumana figurirao kao glavno pojačanje Barselone. Ola nije želeo da ga prodaje na zimu, pa čak i po cenu da na leto ode bez obeštećenja, što je gotovo izvesno u ovom trenutku.

"Ako počnem razmišljati o svojoij budućnosti, mogao bih izgubiti fokus. Ja sam 100 odsto u Lionu. Šta će se dogoditi u budućnosti, videćemo. Ne mogu ništa da kažem o Barseloni, sada sam ovde, a i mnogi drugi klubovi će biti zaiteresovani", rekao je zimus Depaj.

Holanđanin ne samo da nije izgubio fokus, već je nastavio da podiže formu i jedan je od najzaslužnijih što je Lion ozbiljan kandidat za šampionski trofej u ovoj sezoni. Depaj je u Lion stigao u januaru 2017. godine iz Mančester junajteda za obeštećenje od 16.000.000 evra i potpisao četvorogodišnji ugovor. Do sada je odigrao 168 mečeva i postigao 69 golova u svim takmičenjima, pa nije ni čudo što Ola toliko želi da ga zadrži u svojim redovima.


tagovi

Memfis Depaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara