Predsednik Marko Pantelić

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.07.20. | 09:15

Bivši centarfor trebalo bi da zameni pokojnog Iliju Petkovića na mestu prvog čoveka FS Beograda

Vreme je za novi iskorak u funkcionerskoj karijeri Marka Pantelića! Nekada sjajni napadač reprezentacije Srbije i Crvene zvezde najozbiljniji je kandidat da zameni pokojnog Iliju Petkovića na mestu prvog čoveka FS Beograda, piše u današnjem izdanju Sportski žurnal.

Ovakav rasplet ne bi trebalo da čudi, s obzirom da je poslednje dve godine Marko Pantelić čovek od najvišeg poverenja Slaviše Kokeze. On je u tom periodu obavljao funkciju potpredsednika FS Srbije.

Izabrane vesti

Konačna odluka o imenovanju Marka Pantelića na mesto predsednika FS Beograda biće doneta na današnjoj skupšitni tog saveza. Zbog zabrane okupljanja i loše epidemiološke situacije, sednica Skupštine FS Beograda biće održana online, pomoću Zum aplikacije.

“Iako ima tek 41 godinu, Beograđanin rođen 15. septembra 1978. godine ima šta da ponudi na najvažnijoj funkciji u Deligradskoj 27, utoliko pre jer se agilnošću koja ga prati celog života, dokazao na Terzazijama 35”, piše Žurnal.

Po završetku igračke karijere Marko Pantelić je imao izlet u menadžerske vode. Posredovao je u transferu nekadašnjeg omladinskog reprezentativca Srbije Andrije Lukovića u PSV, zatim u Crvenu zvezdu. Kada god se pričalo o promenama na Marakani, Pantelić je važio za ozbiljnog kandidata. Međutim, skrasio se na Terazijama 35, gde važi za jednog od najuticajnijih Kokezinih saradnika. 


tagovi

FSSMarko Pantelić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara