Komentari na vest

Predsednik pita, trener odgovara: Mnoge devojke su me htele, ali sam ostao veran vama

O

Okram

pre 6 meseci

Odlican trener. Nema sta, na trenutke previse prljav i defanzivan, ali je donosio rezultate, a to sto je sada napravio takav zaokret i poceo da najefikasniji fudbal... Svaka cast, to se bas retko desava. Samo za ovaj deo o vernosti i da su ga htele mnoge devojke, to je tacno, ali nijedna devojka ni u ludilu ne bi dala 34 miliona godišnje, koliko je dao Atletiko.
g

gost323

pre 6 meseci

Steta sto ti je ukradeno finale lš 2016 da je bio var verovatno bi uzeo
4

434

pre 6 meseci

Steta za 2 poraza u finalu lš od reala pogotovo onaj drugi gde je ramos iz metarskog ofsajda dao gol ali nitsa cudno za real koji je tad samo krao u lš i osvajao
N

Napisi

pre 6 meseci

jos koji komentar. Samo promeni nick
4

434

pre 6 meseci

Napisi- placi jace boli istina
T

TAKOO JEEE

pre 6 meseci

Kad ponekad krenu malo losiji rezultati spominje se odmah smena, jos pola sezone i dosta je...Bolje upravi da je gledala da dovede neka zvucna pojacanja a ne da menjaju trenera kakav je Colo..I takticar, i motivator i bivsi veoma dobar zadnji vezni sa odlicnom karijerom...Sa solidnim igracima koje ima i imao je, bukvalno parira puno bogatijim i skupljim ekipama...Simeone je mozda i podcenjen malo vise u javnosti i svetu fudbala...Sta bi on od Reala, Bajerna, Barse, Junajteda, napravio za veoma kratko vreme ..
T

TAKOO JEEE

pre 6 meseci

Potcenjen*
E

Ekološki savetnik

pre 6 meseci

Barsu i Real verovatno unazadio (90% šanse da bi ih unazadio), za Bajern nisam siguran jer ne zna nemački, a za Man.Junajted mislim da si čak i u pravu, pod Simeoneom bi verovatno igrali bolje nego pod Ten Hagom. Obrazloženje: Real Madrid i Barselona su timovi koji igru kao takvu baziraju na NAPADAČKOM FUDBALU, a ne na stilu fudbala koji gaji Simeone( ziheraški stil fudbala, bez "umiranja u lepoti" i ko pređe pola da mu crkne krava).
@

@Ekološki savetnik

pre 6 meseci

Sta ti decko pricas.Ako je tako kako ti kazes, kako su onda drugi najefikasniji tim u Spaniji posle Djirone i uz Siti najefikasnija ekipa u LS. Njima je gle cuda problem odbrana, jer primaju vise golova od ocekivanog. Nisi ti gledao Atleti ove sezone.
G

Gost67

pre 6 meseci

Imas poentu osim da se pominje smjena. Simeone se jedini pita kad ce da ide u Atletiku. Uprava je uz njega i kad je lose svaki put. Medju navijacima Bog, da su zadnji na tabeli ljubili bi mu stopala.
k

kop22

pre 6 meseci

mnogo potcjenjen trener...Od osrednjih igraca parirati gigantima i praviti rezultate,nevjerovatno...Sjetite se prije njega sta je bio Atletiko?!Atletiko je bio tad sto je danas valensija otprilike...Veliki Colo!!!