Predsednik Totenhema otvorio dušu: Nisam mogao nikog da prodam letos

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.10.19. | 21:25

“Ili nismo mogli da im nađemo kupca ili igrač nije želeo da pređe u klub koji ga je tražio”, kaže Danijel Levi

Predsednik Totenhema Danijel Levi kaže da londonski klub nije uspeo letos da proda fudbalere kojih je želeo da se otarasi. Kristijan  Eriksen, Tobi Aldervejreld i Deni Rouz bili su nadomak odlaska sa Vajt Hart Lejna, ali su na kraju Pevce napustili "drugopozivci" Kiran Tripije, Fernando Ljorente i Vinsent Jansen.
"U 90 odsto slučajeva ili nismo mogli da im nađemo kupca ili igrač nije želeo da pređe u klub koji ga je tražio", rekao je Levi.

Prvi čovek Pevaca koji se retko pojavljuje u medijima, govorio je na sastanku između klupskih čelnika i predstavnika navijača koji je održan prošle nedelje.

Izabrane vesti

Uz odbranu trenera Maurisija Poketina i apel navijačima da stanu čvrsto iza argentinskog stručnjaka posle razočaravajućeg strata sezone, Levi je poručio i da londonski klub nije mogao da promeni igrački kadar u onoj meri u kojoj je to želeo tokom leta.

Takođe, mnogi igrači koju su dugo u klubu žele da promene sredinu, te je Totenhemu teško da u takvoj atmosferi ponovi sjajne partije iz prošle sezone.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara