Komentari na vest

Prefinjena tehnika Zvezdinog bisera: Još u prijemu sam video gol

L

Like a boss

pre oko 1 mesec

Zna li se kada potpisuje za City?
L

Lakerr

pre oko 1 mesec

Steta sto ga nije uzeo TSC, prodali bi ga na leto za 7-8milki
P

Pzkj

pre oko 1 mesec

Momku je uzeto 10 meseci fudbala prosle godine kad je bio u velikom usponu. Izgleda da je za vreme te pauze previse mase nabacio, a izgleda i malo ugojio,pa samim tim izgleda tromo iako nije tako izgledao u mladjim kategorijama. Takodje vidi se i da fali samopouzdanja. Ima odličnih prvih par koraka da napravi prednost i sposobnost da se "uvali" igracu, sto je mnogo bitnije za veznog igraca od same brzine. Samo da se stesa kako bi bio laksi na nogama puno i da igra jednog od dva prednja vezna, jer ne moze sam desetku, i bice vrh igrac.
Z

Zvezdaš91

pre oko 1 mesec

Gutesa na golu,Mimovic na desnom beku,Radojevic na levom, u veznom redu Sljivic i Knezevic ispred njih Stemcevic nadam se sa cemo jednom u ovoj sezoni videti ovaku postavu makar i kad zvanicno obezbedimo titulu.
T

Trubadur

pre oko 1 mesec

Titula je dogovorena i pre pocetka prvenstva. Sa tim igracima ili bez njih, svejedno je.
T

Tim123

pre oko 1 mesec

U danasnjem fudbalu brzina apsolutno vise nije faktor broj jedan da bi igrac igrao u vrhunskom klubu ima naravno i dalje brzih igraca ali ima i igraca koji odskacu driblingom i tehnikom i igraju izuzetno bitne uloge u vrhunskim klubovima. Treba mnogo raditi da se dodje do tog nivoa i to je jedini i apsolutno jedini faktor od kog ce zavisiti da li ce Sljivic driblati samo po super ligi kao Katai ili ce napraviti vecu karijeru kao recimo Tadic.
J

Jack Sparrow

pre oko 1 mesec

Kakvi komentari i kritike se iznose ovde prosto da ne poverujes. prvo momak ima 18 godina, drugo brzinu kao da trci dugo nema ali startnu brzinu da na kratkom prostoru posle driblinga pretrci nekog kada dobije orednost driblingom ima. Ako ste ga nekad gledali u mladjim kategorijama i utakmicama u kojima je je igrao sa svojim vrsnjacima decko odskace za dve klase. Pa ako gledamo vec domace igrace iskusnije Tadic ima odlicnu tehniku dribling ali nikad nije odskakao brzinom pa bih ga uvek imao u timu pre Kostica ili Radonjica,takodje nije ni Tadic sa 18 godina imao fizikalije koje ima sad vec je vremenom radio jako i dobio je snagu da moze da se nosi sa defanzivcima i ovakvu spremnost. Mirko Ivanic i Aleksandar Katai takodje vrhunski igraci nikad primarno nisu odskakali brzinom ili snagom vec odlicnim drublingom i tehnikom. A pred ovim momkom je jos mnogo godina fudbala i ako bude radio jako i kako treba bice vrhunski igrac.
b

bgcz

pre oko 1 mesec

preveliki fizički limiti. Lepa tehnika, meka noga ali i meko telo. Nije brži ni od koga, ni jači, a ni šut/pas nema jak. Vrlo teško u modernom fudbalu da se probije samo ka tehniku.
@

@Bršcz

pre oko 1 mesec

evo kako prepoznati grobara 1/1 pljuje po milojevicu, govori da zvezdu guraju sudije
V

Vratolom

pre oko 1 mesec

Nisam Grobar, ali i Zvezdu i Partizan pre svega gura drzava i to decenijama unazad, pa posledicno i sudije.
a

ajde recite

pre oko 1 mesec

I jesu li lazni zvezdasi sada srecni? evo igrali vam bonusi i Kraso vas, i jel smo izdominirali? jel ste uzivali u igri? sta kazete?
B

Bršcz

pre oko 1 mesec

Zbog pravih zvezdaša imamo igru od koje bole oči da se gleda i u svakoj utakmici pomoć sudije. Košarkaški klub nam je tu gde je zbog isto pravih zvezdaša. Meni lažnom zvezdašu to smeta kome ne smeta blago njemu!
@

@bršcz

pre oko 1 mesec

u redu je grobaru ,nemoj tako ocigledan da budes, smeju ti se ljudi
v

vidi se

pre oko 1 mesec

pa ti i jesi lazni zvezdas, tj grobar
Z

Zvezda 91

pre oko 1 mesec

Mali je strasan igrac sto cemo svi videti.
Ф

Филип Вишњић

pre oko 1 mesec

у праву си...
п

под хитно

pre oko 1 mesec

да га Пикси Стојковић -Драган позове да га не би узела репрезентација пицерије Босс из Беле цркве да наступа за њих...
O

Ok

pre oko 1 mesec

Steta sto letos nisu prodali Ivanica, ne sa aspekta kluba vec sanse Sljivicu i Knezevicu da igraju stalno. Da se razumemo napredak igre i kluba je uvek na mladim igracima. Recumo Ndiaje je dobar za igru tima jer trcanjem vezuje odbranu za sebe ali brate Sremcevic je usao na parce juce i pokazao da je gol igrac. Gladan golova usao u par sansi to se ne uci. Sa time se radjas. Mimovic bi morao biti prvi bek. Ima sve. Micko u vezni red. Hvang je dobar igrac ali za neke druge ekipe. Od stranaca Olainka je pun pogodak. Sto se Glazera tice voleo bih vise da gledam Borjana. Katic napreduje, treba mu dati sansu.
k

kikoman

pre oko 1 mesec

ti si lud covek
K

Karaburdzija

pre oko 1 mesec

Ljubi te brat, umij se pre nego sto sednes da komentarises
B

Bogi1

pre oko 1 mesec

hahahahhaah, ti da prestanes da gledas fudbal. ama nista ti nije jasno. Probaj s bocanjem
B

Bršcz

pre oko 1 mesec

Kažite mi ime jednog igrača kojeg je Vladan Milojević napravio i dao mu šansu?
Б

Блок

pre oko 1 mesec

Лига Европе из првог кола квалификација.Пар милиона. Лига шампиона из првог кола квалификација.Нико никад то није успео.Пар десетина милиона. Лига шампиона,опет...и опет пар десетина милиона. Са појачањима од Гобељића,Жулета из треће Немачке,Родића без мечева ,Борјана другог голмана Лудогпреца...итд итд итд . Ливерпул, Наполи,Олимпијакос,Копенхаген,Краснодар,ЦСКА итд итд
J

Jesse Custer

pre oko 1 mesec

Zamlaćujete se bez veze, ocenjujete utakmicu na osnovu jednog poteza. Da li ste videli bezbroj izgubljenih lopti i usporenih napada? Dečko je mlad, ima mnogo prostora za napredak, ali mislim da ima fizičke limite koji će ga sprečiti da napravi nešto više. Ajde što je slab u duelu, još je mlad i još će se fizički razvijati, ali mislim da je previše spor za poziciju koju igra. Po meni, iako ispod radara, Knežević može mnogo ozbiljniji igrač za seniorski fudbal da postane. Želim sve najbolje obojici.
B

Bršcz

pre oko 1 mesec

Šljivić se nekako tromo kreć kao da ima višak kg makar to bili i mišići. Knežević ne staje dve utakmice moze da trči kao Hvang.
A

Azazel

pre oko 1 mesec

U ovoj i ovakvoj ligi, gde se svi klubovi sklanjaju Zvezdi i Partizanu, igrac ne moze da napreduje ni u jednom segmentu igre.
Б

Бошко Ђуровски

pre oko 1 mesec

овај левоноги дешњак ме неодољиво подсећа на најбољег бека у историји звезде -Златка Крмпотића,кога смо сви звали Златко јел се тако звао...
G

Gdxjjxjf

pre oko 1 mesec

Brutalan talenat.steta sto je u zvezdi...
Б

Бањалучанин

pre oko 1 mesec

Пише се “о том - потом”. Молим Вас поведите рачуна о правопису.
М

Мотика

pre oko 1 mesec

па и за мене сте писали да сам бруталан,па сад са Олимпијом идем пешке на гостовања....
+

+-*:

pre oko 1 mesec

Koji crni pravopis, oni padez ne umeju da pogode
Ј

Јован....

pre oko 1 mesec

Шљивић-сурови џелат ИМТ-а....
T

Troksi

pre oko 1 mesec

Au, nasao je kome da bude dzelat, hahaha 8)