Komentari na vest

Prekidi kreirali preokret Nišlija u goleadi na Čairu

G

Gost36

pre gotovo 3 godine

Jbg, treba vratiti bodove iz prosle sezone kad je Napretku gorelo pod nogama. Nameštaljka kao kuća.
J

Jova1245

pre gotovo 3 godine

Molim te ne komentarisi vesti Radnickog vise. Napredak pobedi na sred Caira i spusti Radnicki ispod crte a zadnje kolo u Pazaru igra sa 2 timom da bi Radnicki ispao. Da Spartak nije odigrao nereseno sa Radom bila bi prva liga sad. Kakvo namestanje i vracanje, samo lupas da bi lupao!

Golubar

pre gotovo 3 godine

Jovo nije tad Radnicki racunao da ce da odigra nereseno sa Javorom u Nisu, danas se znalo da je kec kao kuca, ali mala kvota bila pa se dogovorili da naprave prelaz dobro i jednima i drugima, milioni se okrecu.
8

86

pre gotovo 3 godine

Sta li lupas covece?! Pa Napredak svim silama gurao Radnicki u prvu ligu. Pobedili ih kuci, pa pustili Pazar. Stvarno si nalupao svasta.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

u kakoj drzavi mi zivimo kad policija i redari nece ili ne smeju da skinu natpis navijaca Radnickog " navijam za tebe ostale ko je.." Kad se spomene vucic onda se prekida utakmica ,utisava se ton , zbog covica staje utakmica a danas javno " ostale ko je.." Sramota dodju roditelji sa decom i treba to da gledaju i cela Srbija preko TV .
9

951357

pre gotovo 3 godine

Da si gledao utakmicu, drugacije bi pricao.
D

Dejann

pre gotovo 3 godine

Bravo za strucni stab Radnickog i sefa Stankovica, promenili formaciju u drugom poluvremenu i preokrenuli utakmicu..Onaj matori demagog Djumi ne zna ni da cestita na zasluzenoj pobedi kolegi, sujetni folirant, a kad pobedi onda likuje..Asistencija Vanje Ilica je potez kola..Mnogo bolje igra Radnicki kod Stankovica nego kod prodavca magle Lalatovica..
G

Gost36

pre gotovo 3 godine

Kad ti kazem da je ovo danas bilo vraćanje bodova. Prosle sezone su u zavrsnici prvenstva pobedjivali kao da su Barsa, niko im nista nije mogao. Daj molim te...