Nemanja Gudelj (©Reuters)
Nemanja Gudelj (©Reuters)

Prekobrojan: Sevilja nije registrovala Gudelja za Ligu šampiona

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.09.21. | 11:38

Dmitrović je na spisku

Vesti koje su kružile španskim medijima poslednjih dana prelaznog roka kako Sevilja želi da proda ili pozajmi Nemanju Gudelja nisu bile bez osnova.

Gudelj je na kraju ostao u klubu iz Andaluzije, ali je veliko pitanje kakvu će imati minutažu u narednom periodu, jer jedno od tri takmičenja u kojima učestvuje Sevilja neće igrati – Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Crveno-beli su prijavili 22 fudbalera za grupnu fazu Lige šampiona i među njima nema Gudelja. S obzirom na to da ne može da ispuni uslov da ima četvoricu igrača iz svoje škole, odnosno taj uslov ispunjava jedino Hezus Navas, klub je morao da tri mesta ostavi upražnjena, prema pravilima UEFA.

Osim Nemanje Gudelja, od prvotimaca nije licenciran ni Usama Idrizi, reprezentativac Maroka. Drugi član srpskog državnog tima, Marko Dmitrović, koji je ovog leta zadužio opremu Sevilje, nalazi se na spisku registrovanih igrača za Ligu šampiona.

Seviljini igrači za elitni evropski kup su: golmani Dmitrović i Bono, defanzivci Montijel, Avgustinson, Rekik, Kunde, Dijego Karlos, Navas i Akunja, vezisti Džordan, Rakitić, Lamela, Tores, Fernando, Okampos, Dilejni, Suso i Papu Gomez i napadači Munir, En-Neziri i Rafa Mir. 


tagovi

SeviljaPrimeraNemanja GudeljLiga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara