Komentari na vest

PRELAZZI: ... A posebno kada Vigan igra FA kup

j

jajahahah

pre 4 meseca

nek vigan pobedi
H

Hihihi

pre 4 meseca

Vic dana,junajted još nije otpustio haga 🤣🤣🤣
U

Urgh!

pre 4 meseca

Mnogo simpatičan klub. Jedan od onih koji još imaju dušu... Za razliku od nekih Sitija, Njukasla, Psž-a, i sličnih... Ove niže engleske lige sto puta bolje za praćenje od ovih glavnih.
B

Beks - NUFC

pre 4 meseca

Vigan ti je simpatičan klub?! Da nije smešno, bilo bi tužno! Niti tradicije, niti navijača, mali stadion, nikakva priča, apsolutno nebitan i bezličan klub! Još stavlja Newcastle u neku negativnu konotaciju... Sačuvaj me bože, daj malo mudrosti i pameti ovim mladjim i neukim generacijama.
U

Urgh!

pre 4 meseca

Niti sam mlad niti neuk. Baš zato što je Vigan "mali klub" mi je i simpatičan. Pa nek mu je i mali stadion kako ti reče, mada mislim da je reći mali za onakav objekat smiješno. A zašto je problem staviti Njukasl zajedno sa ovim navedenim. Bili su mi nekad ok svi nabrojani, ali otkad uđoše ove prljave arapske pare (da, baš takve, prljave), zgadili su mi se. Ne kupuje se uspjeh preko noći, niti tradicija. Sad su oko stadiona arapske zastave, zelene pruge na dresovima, bahat stav svih u klubu. Jel to onaj stari Njukasl?
д

дон јое редингтон

pre 4 meseca

пет минута, одма сам одустао, прича о језима ,
P

Pandora_

pre 4 meseca

Boze, koliko volim ove male - velike klubove i njihove navijace. Ceo zivot sam sanjao da igram za neki takav, pa jos ako pobedis nekog giganta ili osvojis nesto, koliko si veliki u ocima i srcima navijaca. Ima nesto u svim tim klubovima na svetu, nije bas sve u samom glamuru i najvecima...