Komentari na vest

PRELAZZI: E depois do adeus

p

portugal je ipak mala

pre oko 2 godine

drzava,redje mi odemo na prvenstvo nego sto oni ne odu,a nije iskljuceno da nas nakantaju u Kataru,imali su nesecu da im se u bg ne prizna cisti gol, u Lisabonu smo dali na kraju meca tako da nije lepo ismejavati nekoga,pa jos u sportu ciji su porazi sastavni deo. kamo srece da nam u svemu ide kao Portugalu,a ne rupcaga Evrope.
l

ladovina

pre oko 2 godine

veoma dobar tekst. svaka cast autoru. Milina je citati nesto ovakvo. Vidi se da covek poznaje materiju. Vise ovakvih tekstova zelimo Mr Prele. Salim se brate. Mnogo si nesrecan. Da li je istina da si dobio infarkt kada je Ramos povredio Salaha u finalu lige sampiona? Prica se po kraju.
K

Kontrabas

pre oko 2 godine

Prelević je ceo ovaj tekst napisao insporisan mržnjom prema Ronaldu. To se iz aviona vidi. Portugalci mala nacija kažeš. Tvoji englezi su velika, pa šta su osvojili u poslednjih 40 godina? Kažeš glavna zvezda nekada im je bio Afrikanac. Po toj logici i Francuzima su glavne zvezde decenijama unazad afrikanci. Pa? Jel Mbape Francuz ili nije? Naravno da jeste. Veći Francuz nego što ćeš ti ikada biti Srbin. Jer šta je uradio Kilijan? Doneo im svetsku titulu. A šta si ti uradio za Srbiju?
n

nemanja1512

pre oko 2 godine

dal je realno da se u svakom tekstu pise kako ronaldo smeta svojim timovima,kako nekom moze da smeta jedan od najboljih fudbalera svih vremena?covek koji je madjarima za prolaz dalje dao dva bitna gola pa onda velsu za prolaz u finale ili ono kad je sam pobedio svedjane i odveo ih na SP?a o mancesteru prvi mandat i o realu da ne pricam..mozete da ga ne volite ali daj barem budite realni.
K

Kontrabas

pre oko 2 godine

Nije baš u svakom tekstu. Samo u onom gde je autor ovog teksta. Koliko mu je zla naneo Ronaldo i Real oseća se u svakoj reči. Skandal kome se daje prostor da ispoljava svoje lične frustracije.
P

Portista

pre oko 2 godine

Toliki tekst da bi se reklo nesto sto znaju i ptice na grani. Fernando Santos je trener koji je na puku srecu( i individualni kvalitet pojedinih igraca) dosao do osvajanja EP, a sem toga su mu medju najvecim uspjesima osvajanje par titula sa Portom, i zakopavanje zlatne portugalske generacije. Fudbalski terorista i anti-trener koji od tog osvojenog EP ima tacno dvije pobjede na velikim prvenstvima. I to protiv nesretnih( u odnosu na ekipu koja vrijedi milijardu eura) Maroka, rezultatom 1:0, i ona pobjeda na misice protiv Madjarske ljetos. Potpisujem i garantujem da bi Portugal bolje igrao da igraju bez trenera, kao na termin. Mazohisticki je postaviti ekipu defanzivno sa Vilijamom Karvaljom i Danilom Pereirom u vezi, koji imaju okretnost kombajna, a dodir s loptom kao Lukaku iz MUTD-a. Murinjo, Amorim, Konseisao, bilo ko, samo ne senilni Santos. Ali dobro, otkrice to kroz koji dan. Potpisujem da i ako prodju u finale baraza, to ce biti uz nekih mrtvih 1:0 ili 2:1.
F

Fonseca

pre oko 2 godine

Dobra tema - dosadan tekst.
@

@odgovor

pre oko 2 godine

Napises mejl sajtu, sa preradjenim tekstom, kako bi ti to napisao i mozda objave. Greota da takav knjizevni kriticar ne dobije prostora.