Komentari na vest

PRELAZZI: Eh, koliko bi sada koštao...

Scholes

pre 10 meseci

Kris Saton je bio definicja proseka.
G

GeOs

pre 10 meseci

Autor clanka je nesto malo pobrkao loncice. Hoces da te podsetim ja gde se prvo trosilo na "angro" ? Italija, Serija A ? Da li se uopste secas koliko su placali i ko je sve igrao tada tamo ? Svasta... covek moze ovde da procita. Dok su Italijani dovodili sam krem 90tih, Englezi su tek ulazili u fazon.
K

Kolumna dobra

pre 10 meseci

Ali "ni nokat na maloj nozi Alana Širera iz najboljih dana." ovaj pasus, fenomen malih nogu.
g

gostić5678

pre 10 meseci

U to vreme,u Londonu si mogao kupiti vilu za milion funti,a danas kosta 20 do 30 miliona... Tako da ekvivalentna razlika i nije neka.
1

145 5

pre 10 meseci

Po današnjim cenama Kris bi koštao 300 miliona evra. Danas svaka šuša koja ume da šutne loptu vredi oko 100 miliona. Vremena se menjaju a za par godina nemojte da vas čudi ako neki transfer dostigne celu milijardu.
K

Kokaniđa

pre 10 meseci

Sve se to poklapa i sa periodom kada su krenuli da monopolizuju fudbal i od sporta prave isključivo biznis i zabavu. Od Lige Šampiona, dakle šampiona svih država koji su igrali, preko toga da 7 zemalja iz Z.Evrope ima 25 ili 26 timova u takmičenju i na kraju do potpunog zatvaranja takmičenja gde će samo "odabrani" da igraju, a to nas čeka i zvanično kroz koju godinu. Poput besmislene i privatne Evrolige. Dakle, mi, svi ostali izvan Liga 5 i holandske i portugalske smo tu samo da popunimo jedno ili dva mesta i da im pravimo igrače, otkupljujemo tv prava i prenosa i finansiramo njihove bahanalije. Da Bog da ih Arapi opustošili sa nenormalnim ugovorima koje nude igračima. I da, nije ovo što se dešava sa Arapima propast Evropskog fudbala, već slabljenje zapadno evropskog fudbala što je lepa stvar. Pojavio se neko novi, pa lokalni siledžija više ne deli packe, već se poziva na "sport", "tradiciju", "moral". Optužuje Arape da peru pare, "oil money" možeš misliti hahaha a ovi su jadni pošteni.
T

Trpke

pre 10 meseci

Sta hoces,reci,treba Srbija da ima 4 predstavnika u LS Jel ? Da TSC igra direktno grupnu fazu ?
K

Kokaniđa

pre 10 meseci

Trpke ništa ti nisi skapirao a očigledno nisi ni u stanju. Ono što sam "hteo" da kažem to sam i rekao. Ne bih te više zadržavao. Uzdravlje.
F

Fisek

pre 10 meseci

Ne znam, otislo sve jeste u nepovratno ali tako je. Pa i jogurt danas kosta 200 dinara, a ne fudbaleri da poskupe gde vodeci ljudi zaradjuju milijarde
M

Maradona bato

pre 10 meseci

Koliko je ova kolumna izgubila smisao, nerealno. Sta pise ovaj covek?! Od toliko tema u svetskom fudbalu covek pise samo o raspalim englezima.