Komentari na vest

PRELAZZI: "Još samo jedan preplaćeni Englez"

n

nidza1981

pre oko 1 godinu

kada su uveli da svaki tim mora da ima minimum 8 domacih igraca cena im je otisla u stratosferu. Prakticno moras da imas trecinu tima engleze. Od bregzita teze im je da dovode igrace iu EU - novo povecanje cena.... Naravno da agenti i domaci igraci to znaju. Timovi se snalaze sa rezervnim golmanima i slicno ali ako neki igrac nesto i zna dolazi do ovoga...
m

moa carta

pre oko 1 godinu

Odličan igrač.
T

Trololo

pre oko 1 godinu

Niti je on bas toliko los, niti je toliko dobar. Po mom misljenju, svakako je iznad proseka. A da kosta toliko novca, u ovom momentu, kada ne mogu da se dogovore oko novog ugovora, kada igra prelose i kada maltene hoce da ga oteraju, je u najmanju ruku smesno.
2

23

pre oko 1 godinu

Svaka njemu čast ali ako je istina da traži 300k funti nedeljno kako kažu, neka ode kod psihijatra na procjenu. Šta je previše je previše.
d

da znate

pre oko 1 godinu

sa su englezi preplaceni iz samo jednog razloga-mora da ih bude minimum 8 od 25 koliko se registruje za premier ligu. a naci 8 dobrih engleza za vrhunske ekipe uopste nije lako. i upravo zato su preplaceni. nema na cemu
4

46

pre oko 1 godinu

Pogledajte malo utakmice u kojima je igrao pa onda sudite... Pošto gledam svaku (nažalost) mogu da kažem da je uz Obamejanga ove sezone definitivno najgori igrač Čelsija. Jednostavno, nema ga na utakmici, beži od lopte, a kad je uzme bolje da je ne uzme, prodaje lopte, neprecizni šutevi, centaršutevi, nijedan prodor, ništa... ljudi moji ni u jednom aspektu fudbalske igre ga nema ove sezone. Iako je Čelsi generalno užasan ove sezone, više su pokazali npr. Noni Madueke i Mudrik koji su daleko manje utakmica/minuta odigrali. Šta je problem, ne znam, ali ako stvarno u sebi ima tolikog fudbalskog umeća kao što mediji pumpaju, onda bi mu sigurno prijala promena sredine, ako ništa bar na pozajmicu. Meni se iskreno diže kosa na glavi kada ga vidim u startnih 11 ili da ulazi u igru, nemam ništa lično protiv njega naravno, obećavao je ranije ali trenutno ovaj igrač stvarno nije kalibar za velike klubove. Čak i Ruben Loftus Čik koji je takođe iz Čelsijeve akademije nije neki igrač i pravi greške, opet je više pokazao od Maunta. Jedna dobra sezona u Derbiju i jedna u Čelsiju ne bi trebalo da te zacementiraju u prvoj postavi i da ti klub da ne znam koliki ugovor. Ako je novi vlasnik već rešio da izvrši veliku rekonstrukciju, u klubu od igrača ima mnogo "trulih jabuka" , a po meni Maunt je jedna od njih, uz Aspilikuetu, Obamejanga, Pulišića i trenera Potera . I kad bi ostao u klubu, opet je svetlosnim godinama daleko po kvalitetu od Žoaa Feliksa, Haverca, Ziješa, Sterlinga, za Mudrika ćemo još videti... ako želi da vrati karijeru na pravi put, put pod noge.
m

moa carta

pre oko 1 godinu

Htedoh argumentovano da repliciram, ali čim sam pročitao da je po tebi Maunt daleko iza Haverca i Sterlinga za koje je bukvalno tata fudbala, shvatio sam da si zalutao u ovu temu, a potpuno je glupo replicirati čoveku koji nema elementarno fudbalsko znanje.
Г

Гост

pre oko 1 godinu

Где си нашао Мадуекеа, он је одиграо 2-3 утакмице и ништа није показао али баш ништа. пре њега предност има и Зијах који је био већ продат у јануару. Маунт јесте лош ове сезоне али како и не би био када је буквално склоњен са стране а реално је био међу боље играче прошле сезоне.
4

46

pre oko 1 godinu

Ne bih da ispadne da ga pljujem, ili da sam pristrasan ili nešto, ali... ekipa kao celina je u kanalu (po meni u najvećoj meri zbog trenera) a Maunt je (ove sezone) od svih loših najlošiji pa i nije teško da bilo koji drugi igrač pokaže više od njega, pa makar to bio i Noni Madueke - koji će da bljesne kad-tad, mlad je a bio je odličan u PSV-u. Ja ne kažem da Maunt ne zna ništa, samo je gola činjenica da je od početka ove sezone kad god je igrao više odmogao Čelsiju nego što je pomogao. Time što traži više novca i duži ugovor u ovakvoj katastrofalnoj sezoni za njega, mislim da nije zaslužio. Sve u svemu - igrač za Vest Hem, Fulam, Brentford, itd...
g

gostovan22

pre oko 1 godinu

Dijete Chelsea, 23 godine, po ponašanju nije ni 10% ostalih napuhanih engleza koji su umislili da su nešto. Mount je jedan skroman igrač i kao takav je zavoljen od strane navijača kao James, Chalobah, Gallagher, Loftus, Abraham. Kad cijela ekipa loše igra i prolazi kroz fazu koju nijedna ekipa do sada nije prošla kroz historiju PL kad su oborili rekorde promjena vlasnika, promjene trenera i to sve u jednoj sezoni, a momak prošle sezone imao G/A 30+. Problem je što samo što ne znam žele li vlasnici ponuditi njemu kao Jamesu platu npr, ali da je upravu što želi da ide upravu je, želi da se spasi trenutne situacije u Chelsea-u koji tek treba da se vrati na kolosjek, a za to će trebati dobre dvije tri godine kada ćemo gledati Chelsea oko sredine tabele i u boebi za LP samo i to je to. Ne može ostati jer dolazi nkunku, felix posuđen bezveze, sve igrači na istoj ili sličnoj poziciji. A za PL mount je sa jednom sezonom na vrhunskom nivou za njih već stepenicu iznad.
G

Gostdjjwhs

pre oko 1 godinu

Jack Grielish po meni dobar igrac mada u sitiju ne dobija dovoljno minuta A Danny Drinkwater je ima vrhunske 2 sezone u lesteru i posle pao... ostali su manje vise A to im se vidi i po repki koja ne igra bogznasta
4

46

pre oko 1 godinu

Griliš bukvalno ima najviše odigranih minuta u Sitiju ove sezone.