Komentari na vest

PRELAZZI: Memento mori - La partita perfetta

T

Trbuhozborac

pre oko 3 godine

Пред прошли меч, ја сам се сетио Хајнцеа јадног на Трафорду, и Каке како лети. Какав фудбал, човече! Текст сентименталан, суза да крене. Само мала исправка, тад су играчи 1/4 финале, односно за пролазак у 1/2 финале. Кад погледате поставе, Каладзе и Хајнце врло слични играчи, леви бекови, плус штопери. Тад их је било таквих пуно (Галас, Силвестре, Малдини на крају каријере, Абидал, Кјелини је то био на почетку каријере, итд.). Данас ме само Ернандез из Бајерна подсећа на таквог играча.
Š

Šumadinac1988

pre oko 3 godine

Milan je 1/4 finale igrao sa Bajernom te sezone. 2:2 u Milanu, 0:2 u Minhenu(Sedorf, Inzagi).
r

ronaldinhogaucho

pre oko 3 godine

3 razlike za junajted
G

Gost2

pre oko 3 godine

ocigledno nisi gledao prvu utakmicu. da si gledao znao bi da je sudija doneo nereseno MU i da je milan bio bolji tim ovo su mi dva omiljena kluba a zavoleo sam ih zbog gospode na klupi. tako navijam na milan ali nece mi biti skroz slomljeno srci i ako izgubi mislim da milan ima sanse i navijam da ce prodje dalje.
R

RedDevil

pre oko 3 godine

Lepo je bilo dok je trajalo, bar smo imali sta da vidimo... Zasto veceras sa ne uzbudjenjem docekujem ovakav derbi, ako moze i da se nazove derbi!
E

Engleski nogomet

pre oko 3 godine

Emotivan tekst, nema šta. Možda timovi nisu isti kao prije, međutim, lijepo je što se sa ovakvim tekstovima najvljuje jedan od najvećih derbija evropskog nogometa. Te 2007. United je bio jači čak i od onog od godinu dana kasnije. Bili su na putu druge triplete u povijesti kluba. Zaista su strašan fudbal igrali, najbolji na svijetu u to vrijeme. Ali povrede u ključnom dijelu sezone su učinile svoje. To je jaki Milan sa Kakom (najboljim igračem te sezone) iskoristio. To se posebno oslikava kroz onu njegovu magiju na Old Traffordu. Na kraju se United od potencijalne triple krune morao zadovoljiti samo sa engleskim prevenstvom.
D

Delpiero10C

pre oko 3 godine

Svaka cast za tekst, kao i uvijek za 10! Tuzno je gledati sad ove sastave Milana i Man.untd, tuzno je gledati ovaj mec u ligi evrope, ali pored svega toga ima neku posebnu draz.
M

Mrkalo

pre oko 3 godine

Jeste tuzno druze,ali kao pravi i ponosni Milanista,uvek cu pre pogledati Milan-Junajted u Ligi Evrope nego Psz i Siti u Logi Sampiona.Fudbal je otiso dodjavola...
B

Brko

pre oko 3 godine

Mrkalo - Zasto je otisao dodjavola? Zato sto tvoj Milan nije vise mocan, a drugi jesu? City i PSG igraju napadacki i prelijep fudbal. A do uspjeha su dosli na slican nacin kao tvoj Milan, privatnim kapitalom. Milan je orgijao po transfer marketu od kako je Berlusconi preuzeo klub. Obarali su transfer rekorde, bilo je tu i mnogo prljavih stvari. Silvio je bio najmocniji covjek Italije, kasnije i premijer iste. Ali, svemu dodje kraj. Dolaze novi ljudi, dizu se novi klubovi. Pa ce i oni pasti nekad. I tako u krug. Meni je fudbal i danas odlican, spektakularan.
J

Juventino10

pre oko 3 godine

Brko dzaba ti to njima objasnjavas! Jedino su Juve i Real oduvijek veliki, zato i jesu jedina dva velika kluba otpocetka do kraja historije!
C

Cristiano

pre oko 3 godine

Samo kad se setim,imao sam 17 godina,idol Ronaldo,igra kao zmaj,u srcu odbrane veliki Nemanja,najbolji stoper planete... Kakav je to tim bio,pazi odbranu,Evra Vidic Ferdinad i Nevil, danas Bisaka,So,Lindelof i panjina Megvajer,pa sramota i reci,ni kopacke posle treninga da im ciste. A kako je virtuoz Kaka plesao tada u crno crvenom dresu,taj laki hod,citava umetnost,poezija. Voleo sam Milan,ali Mancester nisam propustao,gde su se izgubili ti fudbalski asovi,danas je para sve pokvarila,igraci nikad gori a placeni do nebesa,kad vidim neke fudbalere,zaista se zapitam,pa da li recimo,skauti kluba kao sto je veliki Man Utd mogu da daju zeleno svetlo da se kupi Megvajer?!Da bude kapiten kao sto je Nemanja bio?!Pa svaki laik od nas zna da lik nije ni za podrucnu ligu,nije mi stvarno jasno.
P

Poaro

pre oko 3 godine

Kakvi su to nekad timovi bili i ko je sve igrao za njih. Danas neka nezrela i preplacena derista, likovi koji poskakuju kada sutiraju penale itd...Kao da gledam neki drugi fudbal, prosto ovo danas gubi draz...
В

Видић

pre oko 3 godine

Drug, Carotte Bruno!
2

22

pre oko 3 godine

Nemoj Prele rasplaka me... Kad se samo setim tih timova, kad se setim velikog Milana zbog kojeg sam i počeo da pratim fudbal...