Biće gužve pred blagajnom...
Biće gužve pred blagajnom...

Premije: Za Kopenhagen po 50.000, Liga šampiona vredi 100.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.08.19. | 09:25

Veliki motiv za Jang Bojs

Da li je igrala lepo ili ružno sinoć u Kopenhagenu možemo da debatujemo do sutra, jedno je sigurno: Crvena zvezda je ispunila prvi cilj i plasirala se u grupnu fazu Lige Evrope. Logično, niko na Marakani ne želi da se zadovolji time, kada već postoje uslovi i evidentni kvalitet i u timu i stručnom štabu treba napasti narednu prepreku zvanu Jang Bojs i probati da se izbori plasman u Ligu šampiona.

Ali dok ne dođe naredna sreda i prvi meč u Bernu potrebno je i adekvatno nagraditi dosadašnje uspehe crveno-bilih, a fudbaleri i stručni štab srpskog šampiona posle Kopenhagena zaista imaju razloga za veliko zadovoljstvo. Gužve će biti narednih dana i kod Zvezdinog blagajnika koji će isplaćivati fudbalerima zaslužene premije za plasman u plej-of Lige šampiona. 

Izabrane vesti

Zvezda sinoć zaradila 7.920.000 evra

Oni sa najvećom minutažom koji su izgurali sinoć junački meč u prestonici Danske dobiće po 50.000 evra za nastavak zvezdanog evropskog puta. Lepa suma s obzirom na to da je tim sa Marakane u prethodnoj rundi za eliminacije Suduve i Helsinkija bio čašćen sa po 15.000 evra.

Naravno, za plasman u Ligu šampiona i pobedu nad Jang Bojsom obezbeđene su mnogo jače premije. Prošle godine, posle izbacivanja Salcburga, nosioci igre su dobili po 80.000 evra, a ove sezone ta suma će biti nešto jača, prema saznanjima MOZZART Sporta, negde oko 100.000 evra.

Takođe, pojedinci iz prvog tima u ugovorima imaju zagarantovane ozbiljne bonuse u slučaju evropskih uspeha i to im je još jedan motiv da zapnu i protiv Jang Bojsa, kao sinoć u Kopenhagenu, odigraju novu utakmicu na ivici maksimuma i obraduju navijače. Naravno i da napune džepove...

Foto: FK Crvena zvezda


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara