Komentari na vest

PREMOTAVANJE: Tri apostola, jedno učenje, Partizan i Bajern (1)

S

Sve sa strane

pre preko 1 godinu

Svaka cast aza ciku. Ipak uz duzno postovanje imate li vi i jednog velikana od starih rodjenih u Beogradu?
m

mfhdjdk

pre oko 2 godine

Zna li neko nešto više o ove četiri fudbalske škole? O njihovom stilu igre, strategiji itd?
S

Slem

pre preko 2 godine

Cakar im dao gol.
F

Fantasticna istorija

pre preko 2 godine

Vidim da je cerga pogodjena ovim tekstom. Vidim ima ih mnogo koji citaju. To je dobro, treba tako, neka nauce sta i ko je Partizan i koji su umetnici postavili osnove ponasanja, karaktera i igre nase svetinje. U vreme dok se igralo za dz. Pre ovih smutljivaca, sudija, menadzera, politicara.Kad se fudbal igrao iz ljubavi i zadovoljstva.Kad je ceo svet cenio nadigravanje i kad je zivot bio lep i pozitivan. Potpuno suprotno od ovog danas.
В

Веља

pre preko 2 godine

Погођени?!? Чиме??!😂😂😂 Ово је текст на нивоу оне приче о годишњици некаквог Суминог дриблинга против највећег пања у Манчестер јунајтеду!😂😂🤣🤣
P

PFS

pre preko 2 godine

Čemu toliko priča o famoznom magli' i velikim' mečevima zvede želi da se izbriše istorija partizanovih pohoda 50-ih i 60ih,koji su ubedljivo najnedostiznija na lestvicama dostignuća u istoriji klubskog,i učešća u reprezentativnom fudbalu!
Z

ZiP

pre preko 2 godine

Odmah mitomanima da kazem, posto vidim jos jedan mit kako su 1966 igrali veci klubovi nego 1991 u LS.Da provere spisak jos jednom, posto crno beli mitomani opet po svom obiacju mitomanisu.
T

TzT

pre preko 2 godine

A cuj najjaci Mancester u istoriji, a cuj Best najbolji igrac Junajteda ikada, pored Ronalda zivog.Svasta ce covek cuti od jsd-ovaca, cuj najbolji napad Mancestera ikada.Najbolji napad kad se igralo 30 meceva za celu sezonu, kakve su to lazi.
N

Neprocenjivo

pre preko 2 godine

Auu kaka tekst. Antologijski ,fenomenalno docarava eru i ljude koji su ostavili neizbrisiv trag. Ponosan sam sto sam partizanovac, i sto vidim kakve ljudske gromade su radile i stvarale moj Partizan. Hvala novinaru.
P

PFS

pre preko 2 godine

Posle te čuvene generacije 66-te,miljan je nešto slično pokušavao da uradi okupljanjem najtalentovanije dece,ali nije to bilo to!Ne cvetaju karanfili u svakoj bašti!!!
g

glok

pre preko 2 godine

Najjace izjave najjaca akademija posle Ajaksove hahaha.Ajaksovi igraci po Realu, Celsiju,Bayernu,Jinaktedu vodecim svetskim timovima, a najjaca akademija posle Ajaksove, najbolji igrac nosioc igre Fiorentine.Kakvi su to mitovi i Gebels prica jsd-ovaca.
L

Laviki

pre preko 2 godine

O kom konkretno igraču Ajaksa je reč?
X

Xide

pre preko 2 godine

Leb ti j.... ja reko Mural Bata Djore tacno da se odma obesim.
P

PFS

pre preko 2 godine

Pre toga su 5g bili prvaci,jednom Zvezda bila sa vasovicem.Bod po bod su otkidali te sezone jel im nisu dali da odlože utakmice ko Savi što su podmetali!
R

Raša P

pre preko 2 godine

Te iste godine je Partizan obezbedio opstanak u poslednjem kolu. Posle tog finala ni jednom nisu stigli ni do 1/4 finala ni KPK, KUP UEFA, KUP ŠAMPIONA (LIGA) Svakako da je veliki uspeh i ponos svakog kluba doći do finala nekog velikog takmičenja!
P

Peki30

pre preko 2 godine

1/4 finala KPK 89te, nakon izbacivanja Groningema, 2003 ili koje već, 1/8 finala Lige Uefa, ispali od CSKA.
G

GostPFS

pre preko 2 godine

Partizanova škola izbacila Mančesterovu najacu generaciju istoriji,generaciju su većinom činili igrači iz BG i Vojvodine,nisu sakupljani po bivšoj republici ko 91 Zvezda!
K

Kako ne!!!

pre preko 2 godine

Ta generacija "najjaca" Mancestera u istoriji koju ste vi izbacili je za Vidicevu i Fergijevu treca liga.Ipak uvek su najjaci oni koje vi pobedite ili vas pobede,kao cuveni Real 2003, koji je osvojio te sezone 0 trofeja, a bio je u istoriji najjaci, ali juce.
T

TzT

pre preko 2 godine

Ma da bre galaktikosi iz Mancestera,koji nista tada ne osvojise.Kao i premocni Real koji ste pobedili sa 0:0,koji nista osvojio nije.Verujem da je i Soci najjaci u istoriji, kao i Flora, Santa klara je isto najjaca u istoriji, o Anortozisu ne bih isto trosio reci.Svaki protivnik koji sa vama igra je najjaci u istoriji A KES 1966 i 1991,je razlika kao da uporedis Ficu fudbal 1966 i Mercedesa 1991.
N

Negativne...

pre preko 2 godine

To vam je bila i zadnja pobeda nad velikanom iz lige petice.A 1983 zadnja pobeda u LS.Obarate rekorde.
P

PFS

pre preko 2 godine

Inter ,Real,Mančester u polufinalu..Koje su ekipe dominirale' krajem 80-ih PSV,steua,Zvezda Porto i Milan napravio tim naspram konkurencije koji su pobeđivali Steua i Marsej.Mancester 60-ih osvojio LS,Inter dva puta,Real bio u nizu ko kod Zidana,Milan koji je Partizan dobio u prijateljskoj tih godina dva puta uzeo Ks,Benfika sa Eusebiom najaci tim,Pele i Santos koji nadigrao Partizan itd..
P

PFS

pre preko 2 godine

Najbolji napad u istoriji Mančestera..Čarlton za koga je Ferguson rekao da je najbolji u istoriji kluba,Best odlikovan sa titulom Ser,Denis Lou izabran za najboljeg fudbalera Evrope plus još nekoliko reprezentativaca Engleske pobednika SP je jedva gol dalo u dvomeču i to sa igračem više u revanšu bez Galića i Vladice Kovačević!Partizan je bio bolji od Mančestera tada,nije ko Zvezda 88 protiv Milana u prvom meču mogla da primi 10komada!
T

Tokyo@PFS

pre preko 2 godine

Ne znam sta hoces da dokazes time? Vi ste jednom izbacili taj Mancester i to je sve. Zvezda je izbacila Real, Barcelonu, Liverpul i Bajern. Vi imate to jedno finale i to je sve. Zvezda ima finale 1991 i 1979. Vi nemate ni jedno polfinale,dakle nula. Zvezda ima pet polufinala. Vi nemate ni jedan trofej. Zvezda ima trofeje prvaka Evrope i sveta. Da poredis Partizan i Zvezdu to je kao da poredis Espanjol i Barcelonu.
R

RealnosT

pre preko 2 godine

Nikada posle Mancestera niste dobili veliki klub iz liga petice.Nikada.Mi vise puta.Bayern, Liverpul, Real vise puta,dobili smo Psv i jos dosta klubova.Ponavljam se, uskoro 40 godina od zadnje pobede u LS partizana nk, a preko 50 godina, od pobede nad velikim timom iz liga petice.I o cemu mi dalje diskutujemo?

Mix

pre preko 2 godine

Ceka vi sebi uracunavate pored 2 finala 5 polufinala a nama se ne racuna polufinale kad smo stigli do tog jednog finala znaci da imamo bar jedno bolji jeste kad se sve sabere ali kad se gledaju konacna dostignuca morali bi 3 puta da budete sampiona da bi mogli reci da ste kao Barselona a mi kao Espanjol.
M

Mop

pre preko 2 godine

Informer je bolja mera.
C

Cer

pre preko 2 godine

Tekst je fantastican!!! Nazalost, ima mnogo i navijaca Partizana koji nisu culi nikad za Ilesa Spica.
M

Mop

pre preko 2 godine

Kakve su ovo budalaštine na ovom portalu. Čovek je doprineo razvoju fudbala u bivšoj nam državi. I u Evropi. Ovog mrzi da čita, onaj piše o ndh, treći o značaju Partizana u današnjoj reprezentaciji. Ovo je lepa priča o ljudima koji su doprineli sportu. Ne razumem da toliki, nemam reč na napišem, šta da budeš da ovakve bljuvotine pišeš. Ej bre sportski portal. O sportu se piše.
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Nije problem u sportu, i u tekstu, nego u trenutku i u nameri pisca teksta. Sada se pokusava uzdignuti Partizan i njegova fudbalska skola, kao zasluzni za odlazak Srbije na svetsko prvenstvo. I laiku je jasna svrha teksta, dokle vise sa ovim nabijanjem mrznje od strane zlih ljudi. Dobro ako vam je tako lakse, trebaju se svi ostali povuci iz reprezentacije i ostaviti samo vama i vasima iz saveza da vladate i vodite reprezentaciju. Stojkovic treba da se povuce i da vratite Krstajice, Tubakovice, i ostale koji nam unazadise reprezentaciju. Nismo mi ostali glupi pa da ne vidimo svrhu tekstova koji se pojavljuju. bas sam bio srecan zbog uspeha reprezentacije, i u mojim komentarima pohvalio Pavlovica, Vlahovica, i Mitrovica, ali ovakvi tekstovi to sve uprskaju. PS. Znaci skola niskog Radnickog nije dobra, a izbacila ovakve genije kao sto su Piksi i Rambo.
M

Mop

pre preko 2 godine

Aj ne lupaj molim te. Niko ne uzdiže Partizan već je ovo realna priča. To što vama Partizan smeta je druga stvar. Vama titulu evropsku i svetsku niko neće oduzeti. Samo ste vi fudbal igrali ikad. Ma nemoj.
M

Mop

pre preko 2 godine

Meni Zvezdin Bari ne smeta. Miljan Miljanića ne smeta. Piksi mi ne smeta, Deki mi ne smeta. Niko mi u suštini iz Zvezde ne smeta. Vama bre svaka vest o Partizanu je priča da je to protiv vas. ALO LJUDI
G

Gost007

pre preko 2 godine

Idi citaju Kurir
K

Ko-kosarka

pre preko 2 godine

Stvarno ne razumem ljude koji procitaju tekst da bi ga ispljuvali? Na svu srecu takvi nikad nece moci da umanje velicinu istinske LEGENDE.
G

Gost44

pre preko 2 godine

Kakvi su to ljudi kojima smeta ovakav nadahnut i lep tekst? Pa šta ako ne navijate za Partizan. Postoji nešto što se zove respekt i poštovanje protivnika, rivala. Omalovažavajući ovakve ljude i istoriju, činjenice, obesmišljavate sebe i svoj klub. Neverovatno je kakvih šupljih glava ima. Svaka čast autoru za tekst!
Z

Zaim

pre preko 2 godine

Kakav crni strucnjak.U to vreme generali se pitali za sve,on je samo bio paravan,ko je jos cuo za njega,nebitan lik
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Ne lozi se, sve u tekstu je izmisljeno i cista knjizevna fikcija autora. A ti ako si poverovao i u jednu jedinu rec - imas problem.
I

Istinaprsvega

pre preko 2 godine

naravno da su mediji onako izmedju redova iskoristili uspeh reprezentacije da provlače pricu kako je partizan doprineo uspehu reprezentacije , sramotno ali vi granice nemate , toliko klubastva a najjadnije je pitanje stanojevicu o broju bivših igraca u reprezentaciji a on kao odgovara na namesteno pitanje a odatle i ovaj tekst, svi radite za partizan i niste profesionalni
p

plavac

pre preko 2 godine

kmeeee,idi gledaj kanađane i australijance
K

KROJF

pre preko 2 godine

Na putu do finala KUPA ŠSMPIONA 1966 u BRISELU FK PARTIZAN je ČINJENIČNO igrao protiv PRVAKA FRANCUSKE,ZAPADNE NEMAČKE,ENGLESKE.Jedino nismo igrali protiv prvaka ITALIJE da zaokružimo NAJJAČE LIGE EVROPE. Na kraju igramo sa prvakom ŠPANIJE,NAJBOLJIM KLUBOM 20 VEKA kako je krenulo i 21 veka REALOM iz MADRIDA.Ostaje žaljenje ali i ponos jer nismo izgubili finale od bilo koga nego od NAJVEĆEG KLUBA EVROPE SVIH VREMENA. PARTIZAN je pao kao posledica PREVIRANJA UNUTAR JUGOSLAVIJE 1966 kada je ARMIJA SKRAJNUTA a UDBA PREUZELA SVE KONCE U DRUŠTVU. To se ODRAZILO NA FUDBAL gde je njihov klub POSTAO DOMINANTAN.
G

Godzila

pre preko 2 godine

Važi 😄
K

KROJF

pre preko 2 godine

@Godzila Izvini prijatelju,druže,gospodine možeš li pred svima ovde da napišeš gde sam pogrešio?ARGUMENTOVANO Poznavajući vaš mentalni sklop znate da vređate,nipodaštavate sve tuđe. Neverovatno je kako NE MOŽETE da ARGUMENTOVANO UĐETE U DIJALOG Imaš šansu napiši šta je greška i OPIŠI
R

RedStar91@Krojf

pre preko 2 godine

Svaka cast na putu do finala 1966 ali ste ipak ostali bez trofeja. Isto kao i kad je Zvezda 1979 dosla do finala kupa Uefa, izbacivsi jedan spanski i i dva engleska tima, koji su u tom trenutku bili u top 3 u svojim ligama. Uz to su izbacena i dva nemacka tima na putu do finala. Partizanu dakle fali taj evropski sjaj i glanc koji donose samo titule, isto kao sto je i Zvezdi falio nakon poraza od Borusije u finalu tog kupa Uefa. Pamte se samo pobednici, finalisti igraju sporednu ulogu. Ipak Zvezda je dosla do internacionalnog glanca i sjaja kada je 1991 osvojila titule svetskog i evropskog sampiona. Zvezda je tada imala pravi drim tim, predvodjen igracima svetske klase Savicevicem i Prosineckim, te igracima visoke internacionalne klase Belodedicem, Pancevom, Jugovicem i Mahjlovicem. U prvom kolu Grashopers, najtrofejniji klub Svajcarske, bio je na nivou Jang Bojsa danas, dakle redovnog ucesnika LS. Trener im je bio veliki Otmar Hicfeld. Nemacki Dinamo Drezden je dve sezone pre Zvezde, sa istim timom bio polufinalista kupa Uefa a koliko su jaki govori i podatak da su 1971 naneli Partizanu najtezi poraz u evro kupovima, pobedivsi ga cak 6:0! Skotski velikan Glazgov Rendzers je klub koji ima cetiri evropska finala (vise od Nanta, Verdera i Sparte zajedno!). Tih godina su bili najjaci tim Velike Britanije i imali najskuplji tim svih vremena sa cak sest engleskih reprezentativaca. Tako da to, sto nije igrao engleski prvak ne igra neku vecu ulogu, njihov prvak nije bio jaci od Rendzersa. Neki kazu nije igrao prvak Holandije? Pa nije, ali su zato igrala dva Italijanska kluba (italijanska liga je tada bila najjaca liga na svetu, kao danas Engleska). Igrao je neprikosnoveni AC Milan toga vremena (kao prvak Evrope i sveta) i najjaci Napoli u istoriji, predvodjen licno Maradonom (kao prvak Italije). O Bajernu je suvisno govoriti ali da kazem samo, za Bajern su igrala i cetiri tada aktuelna Nemacka reprezentativca, zvanicni prvaci sveta u Italiji 1990. Taj Bajern nije u Evropi decenijama izgubio u Minhenu a Zvezda ga je dobila 2:1. Finale, Olimpik Marsej, klub milijardera Tapija, bio je nesto poput PSZ-a danas. Imali su fantastican tim. Eliminisali su upravo taj najjaci AC Milan. Defanzivna taktika u finalu jer je cilj bio samo trofej. Nije Zvezda htela da opet rizikuje da ostane praznih ruku kao 1979. Medjutim, nisu se ni oni naigrali jer su ih Mile, Ilija i drustvo sve pohapsili u odbrani! Sreca je ovaj put pratila hrabre, a kad kad je bilo najbitnije, dali smo im svih pet sa penala, za nezaboravnih 5:3! Gol Panceva je usao u legendu. Zvezda je postala prvak Evrope bez ijednog poraza, sto je u istoriji LS/KS uspelo samo 6 klubova! I na kraju Tokio. Kolo Kolo je bio najbolji tim Juzne Amerike, koji je na putu do titule izbacio i cuvenu Boku Juniors i bio bolji od Flamenga a Zvezda ih je ubedjivo dobila sa 3:0! Zvezda je u istoriji izbacivala Real, Liverpul, Bajern i Barcelonu koji su uz Milan (koji se dva puta provukao), top 5 klubova sa najvise titula prvaka Evrope. Partizan je od istinskih velikana izbacio samo Mancester Junajted te 1966. Zvezda evropski i svetski prvak 1991 i to ostaje za vek vekova! I danas sampion Evrope podize taj isti trofej lige sampiona, pehar na kome je medju NAJVECIM klubovima ugravirano i FK CRVENA ZVEZDA. Neprocenjivo.
d

deximCZ

pre preko 2 godine

Činjenično, Zvezdino ime je na peharu Lige Šampiona. Uvodne špice LŠ su bile kako se diže pehar iste u Bariju. Magazin LŠ o Zvezdi. Nešto se ne sećam da su vas spominjali, niste im bitni! Samo činjenice!
K

KROJF

pre preko 2 godine

Ako pažljivo pročitate tekst PAŽLJIVO A NISTE PROČITALI.NIGDE NISAM POREDIO FUDBAL IZ ŠEZDESETIH I DEVEDESTIH. DEVEDESTE NISAM NI SPOMENUO.ZVEZDA?Kakva ZVEZDA?Molim vas gde sam u tekstu spominjao DEVEDESTE i ZVEZDU?Koja rečenica? koji pasus? Zanimljivo je da vi to spominjete.Interesantno je videti na koji način rade mozgići i kolika je PATOLOGIJA u pitanju.GDE SAM SPOMINJAO ZVEZDU I DEVEDESETE?
g

gost znanje

pre preko 2 godine

1. Partizan je do 60 -tih imao manje titula od CZ 2. ako racunas do 66..opet imate manje titula..inace te godine je Vojvodina bila prvak 3. Kup SFRJ..Cz daleko najuspesnija..Partizan je posle 1957 osvojio kup 1988 4. Partizan je posle titule 1949, sledecu osvojio 1961 i 5. CZ je igrla polufinale KES protiv Fiorentine 1956..prema tome ..sedi 1 ..gledaj da popravis ocenu u drugom polugodistu
k

kost

pre preko 2 godine

Samo jedan je Partizan...

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

Stvorena je davnih 60tih najbolja fudbalska akademija na svetu uz Ajaksovu! Almkademija koja neprestano stancuje fudbalske bisere! Akademija zahvaljujuci kojoj smo i otisli u Katar! Veliki si Partizane!
d

deximCZ

pre preko 2 godine

I Piksi je igrao u Partizanu. Davao je sebi golove iz kornera.
@

@Kalcopolista

pre preko 2 godine

Najbolja akademija na svetu...Bajke naroda sveta...Znas li ti koliko ima jacih akademija? Neznanje ne stiti od glupostoi prijatelju. Pa samo na primer iz jednog Stutgarta su trenutno ponikli Kimih, Gnabri, Timo Verner, Leno, Kerer... Pa ranije Kedira, Gomez, Klinsman, Miler, Buhvald... Znate li vi koliko je jacih skola fudbala u ligama petice, Portugalu...Samo sto se o tome kod nas ne zna mnogo. Nekad je neko napisao tu glupost "druga skola" i vi o tome i da i noc. koji ste vi mitomani majko mila...
V

Vazi!!!

pre preko 2 godine

Koji su veliki fudbaleri u vodecim klubovima Evrope iz te skole, nabroj trojicu?Naprimer Dinamo ih ima 20, daj 3 partizanova?Nosioci u Realu, Milanu, Interu,Junajtedu kada su ti klubovi na vrhuncu.Daj 3 igraca.
g

glok

pre preko 2 godine

Skola partizana nije ni medju 20 u Evropi.Stancije kvantitet,kvalitet 1+.Nabroj nosioce u ligama petice igrace partizana , da je top klub?Vidi gde su igraci Dinama, Ajaksa,Sportinga, Benfike, Porta.Mitomane!
K

KROJF

pre preko 2 godine

Kada bi Partizan kao klub imao na svome čelu ljude koji razumeju fudbal i istorijat FK PARTIZAN ti ljudi bi vratili POSTULATE u FK.Ali pošto smo osuđeni iz nekog razloga na PARTIJSKE APARATČIKE od toga nema ništa.PARTIZAN je bio AJAKS pre AJAKSA.
G

Gostujući

pre preko 2 godine

I na sve to kad bi imali i stadion...
K

KROJF

pre preko 2 godine

@Gostujući Slažem se.Nemamo stadion.NEKO DRUGI JE IMAO PRIVILEGIJU DA DOBIJE NOVI NAJVEĆI STADION U JUGOSLAVIJI. Šta da se radi nekome je život majka nekome maćeha. Nadamo se pozitivnijoj budućnosti. POZDRAV

stojkee@gmail.com

pre preko 2 godine

bilo bi dobro da ste osvojili neku titulu pre nego što ste kukali za stadion

stojkee@gmail.com

pre preko 2 godine

bilo bi dobro da ste osvojili neku titulu pre nego što ste kukali za stadion
S

SUPER

pre preko 2 godine

Kako je lepa ova slika sa semaforom i rezultatom zvezda-Partizan 1:7. :) Razbucavali smo vas od vajkada a ovamo glumite neko ludilo.
o

onn

pre preko 2 godine

dobar si momak vidi se ali ti statistika nije jaca strana😉
B

Bodibond

pre preko 2 godine

@Super Ja i nisam citao tekst, jer u ovako predugackim tekstovima brzo izgubim koncentraciju, samo sam video tu sliku semafora.
G

Gostmiki1234

pre preko 2 godine

Super sta bese sa izbacivanjem zvezde iz uefa takmicenja??? Inace ne razumem cemu ovaj tekst, sta pokusavate vi iz mozzart sporta da dokazete...kako je zvezda mali a partizan veliki klub????
K

KenetAnderson

pre preko 2 godine

Poenta teksta je gostemiki, da se obeleži sećanje na jednog vrhunskog stručnjaka, utemeljivača jedne od najboljih škola fudbala u Evropi i najboljeg trenera u istoriji Partizana. A tebi ako tekst smeta, nemoj ga čitati, mada šteta je, može mnogo da se nauči. A nigde u tekstu nisam primetio da se kaže da je Zvezda mali klub, jer pre svega, koliki god Grobar ja bio, to ni ne može da se kaže.
G

Gostmiki1234

pre preko 2 godine

re kenet klark. Procitaj sta su gore momci napisali i o cemu se ovde radi da se ne ponavljam... ja iskreno ni ne znam ko je ovaj lik o kome se pise vise nego o bilo kojoj zvezdinoj legendi, tipa rajko mitic, dragan dzajic...

stojkee@gmail.com

pre preko 2 godine

do juče niste zbali da je postojao čovek
D

Dr.@super

pre preko 2 godine

Imaju i Fortuna Diseldorf i Salke pobede nad Bajernom od 7:1 i 7:0 ali su boranija za Bajern. A sto se tice derbija, ima i Zvezda pobede nad Partizanom od 6:0 i 6:1 i nekoliko puta po 4:0, to kao prvo. Kao drugo, Zvezda ima 110 pobeda nad Partizanom naspram vasih tek 81. Kao trece, Zvezda je dala Partizanu 390 golova a primila tek 335. Znaci gol razlika Partizana je -55 ili ako ti je lakse da racunas, Zvezda-Partizan 55:0. Ipak je to mnogo vise od sest ili sedam. Znaci Zvezda vas je razbucala kroz istoriju kao sto vas niko nije, na neki nacin mu dodjete kao Zvedzina filijala. Hehehe...
H

Hiper

pre preko 2 godine

A kako lepo zvuci Zvezda 110 pobeda nad partizanom uz 390 golova u merezi partizana i gol razlika -55 za pratizan. Zvezda-partizan 55:0!. hehehe
@

@SUPER

pre preko 2 godine

Toliko ste nas razbucavali da imate 30 derbija poraza vise u istoriji,bravo.Bravo jos jedan mit navijaca jsd-ovaca.