Komentari na vest

Preokret je đavolja specijanlost, Kavani je i dalje svetska klasa (VIDEO)

f

franjo 24041902Gost

pre oko 3 godine

a ja pratim united 40 godina I sta onda (I nad popom Ima pop) GGMU
G

Grujo

pre oko 3 godine

Aaaa, opet ovaj Lindelof. Valjda ce sad dobiti Bejli vise sanse i valjda se nece povrjediti, muka mi je kad vidim Lindelifa u startnoj postavi, ma muka mi je kad ga vidim uopste.
C

CityCity

pre oko 3 godine

Koliko ce se vise penala svirati za united, a aston vila je ostecena za cist penal
G

Gost2

pre oko 3 godine

Lindelof katastrofa mnogo se oslonja na megvajera dobro je united ove god i postigo s snjim za prvi transfer ovog ljeta kvalitetan stoper cestitke na pobjedi poz
M

Monteroo

pre oko 3 godine

Kod nas se digla i kuka i motika ,najneregularnija liga u evropi,a ovo sto radi city juce i danas mancester ovi cirkus penali i sl. to se isprati kao epski preokret,vrh majstorstvo,cuda....samo da se zna da nismo najgori ,samo su ovi veci licemeri ...trube o nekom ponosu ,tradiciji,navijacima,tra,la,la a jos malo to ce biti kao pozorisna predstava u kojoj glume 22 glumca.
В

Видић

pre oko 3 godine

Пређи на багмитон, превише се стресираш бато!
E

Engleski nogomet

pre oko 3 godine

Ko sve komentariše sport u današnje vrijeme... De barem pogledaj penal nad Pogbom. Nakon toga dođi opet ovdje i probaj obrisati svoj komentar.

Falični Tom

pre oko 3 godine

Ja od komentara imam samo, da li iko ima goreg štopera od Lindelofa? Tako loš igrač se ne pamti u Junajtedu.
d

drago10

pre oko 3 godine

očigledno slabo pratiš united kad ne pamtiš goreg igrača... od trenutnih stopera, on igra najbolju sezonu, osim ako eto ti znaš bolje od jednog trenera i pet njegovih pomoćnika, koji su toliko loši da su drugi u premijer ligi

Falični Tom

pre oko 3 godine

Ja Junajted pratim skoro 20 godina bez preterivanja. Bilo je igrača koji su bili kiksare ali oni nisu imali svoje mesto u timu a ovaj je iz nedelje u nedelju sve ustaljeniji a sve gore igra. Meni nije jasno da štoperski tandem igra 2 godine zajedno a da su toliko neuigrani.
G

Goša92

pre oko 3 godine

Bitna pobjeda i naravno opet posle preokreta, tačno od sad preskačem prvo poluvrijeme kad Junajted igra. Nisam bio nikako ali nikako za varijantu da Solsker ostane ali čovjek me demantuje malo po malo. Da uzmu titulu pored onakvog Sitija niko nije očekivao tako da je ovo drugo mjesto maksimum plus finale LE. Još uz sve to ovi silni preokreti pokazuju karakter koji je usadio u ekipu, nema odustajanja. I opet Lindelof raspali, ne znam da li postoji gori štoper da je igrao u Junajtedu, za njega je Džon Ošej izmislio fudbal. Nevjerovatno koliko je loš. Štoper obavezan ali obavezan kad počne prelazni rok, Kejnu čast ali Kavani vala kako igra i ne treba. Kakav osjećaj starac ima svaka mu čast. Jedan od boljih transfera Junajteda unazad nekoliko godina. Sve u svemu, sa ovom pobjedom Solsker mirne duše može rotirati i pripremati ekipu za finale.
f

franjo 24041902Gost

pre oko 3 godine

GGMU
a

alenaki96

pre oko 3 godine

Kavani je doktorcina uvek bio, ne prodavajte ga nikako.
D

Dragan2909

pre oko 3 godine

Nece ga prodati, jer mu ugovor istice na kraju sezone. Ali je cova potpisao u toku sedmice novi 1 +1. Igra iducu sezonu i imaju opciju na kraju godine produziti na jos jednu godinu ako obe strane budu to zeljele.