Preokret: Ognjen Vranješ opet u AEK-u

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.06.19. | 11:11

Na isti dan kad ga je i napustio

Smenjuju se vesti kao na pokretnoj traci kad je u pitanju Ognjen Vranješ. Iskusni štoper, ipak, ne ostaje u Aderlehtu već se vraća u AEK.

Doskorašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine dogovorio je uslove saradnje sa grčkim klubom i već danas će doputovati u Atinu, na lekarske preglede i potpis. Ukoliko sve prođe prema očekivanjima, već sutra će biti predstavljen kao novo pojačanje AEK-a. I to u formi pozajmice na godinu dana. Mada je običaj da se u ovakvim slučajevima u papire unese klauzula u mogućem otkupu, žuto-crni na njoj nisu insistitrali, samo su se zadovoljili dobijanjem igrača kog su, tako se potrefilo, baš 19. juna prošle godine prodali Ljubičastima u transferu „teškom“ 3.500.000 evra.

Izabrane vesti

Vranješ se nije naigrao u Briselu, ukupno je skupio 14 utakmica, zbog poznatih dešavanja klub ga je suspendovao, prebacio u B tim, da bi ga početkom priprema za novu sezonu vratio na treninge prve ekipe. Ispostavilo se, samo privremeno, jer je njegov menadžer u međuvremenu dogovorio selidbu u Atinu i sad se samo čeka potpis da se posao ozvaniči.

Osim Ognjena Vranješa, u AEK bi trebalo da dođe i portugalski krilni vezista Francisko Garaldes, takođe na pozajmicu od godinu dana.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara