Screenshot
Screenshot

Preokret u Tegusigalpi, Motegua slavila na premijeri (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.02.21. | 02:30

U Hondurasu je odigran prvi meč Klausure, drugi najtrofejniji tim upisao trijumfalan start

Fudbaleri Motague slavili su na premijeri Klausure protiv Lobos UPNFM-a (2:1). Posle ne previše zanimljivog prvog poluvremena domaći sastav je imao prednost, ali je jedan od najuspešnijih timova Hondurasa ubrzo preokrenuo stvari.

Posle samo 30 sekundi viđen je žuti karton, zaradio ga je fudbaler gostujuće ekipe Omar Elvir. Loš početak Motague ubrzo zatim potvrdio je Huan Anhel Delgado, pošto je takođe zaradio javnu opomenu.

Izabrane vesti

U novoj nevolji gosti su se našli u 12. minutu, kada su skrivili jedanaesterac. Osorio je stavio loptu na kreč i pogodio - Lobos je iznenađujuće stigao do prednosti. Do kraja prvog dela igre su fudbaleri Motague imali inicijativu, ali nisu uspeli da je pretvore u gol.

Stvari na svoje mesto je posle samo tri minuta igre u nastavku vratio Elvir. Fudbaler koji je utakmicu otvorio žutim kartonom, bez većih poteškoća pretvara centaršut Marsela Santosa u pogodak. Moglo se osetiti da je UPNFM u nevolji.

Ekipa koja je najvećim klubovima u državi, Olimpiji i Motagui, služila kao filijala za razigravanje mladih igrača, ponovo je kapitulirala u 77. minutu. Sjajan potez Ivana Lopeza na levoj strani, da bi potom Marko Tulio Vega pokupio odbitak i loptu smestio u mrežu rivala za preokret.

Sve je postalo jasno samo par minuta kasnije, kada je domaćin ostao sa desetoricom u polju. Crveni karton zbog grubog starta zaradio je Matijas Galvaliz.

HONDURAS, KLAUSURA - 1. KOLO

Sreda

UPNFM - Motagua 1:2 (1:0)

/Osorio 12 p - Elvir 50, Vega 77/

Honduras Progreso - Maraton (u toku)

22.00 (3,25) Real Sosijedad (3,25) Real Minas (2,15)

Četvrtak

00.15: (1,80) Vida (3,45) Platense (4,30)

02.00: Real Espanja - Olimpija

*** Kvote su podložne promenama



tagovi

Honduras 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara