Prepreka između Zvezde i Drkušića bilo je obeštećenje od 3.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.08.23. | 16:57

"Mogu da kažem samo da je bilo pregovora, ali klubovi nisu mogli da se dogovore. Soči i Crvena zvezda trenutno ne pregovaraju, međutim, prelazni rok je još uvek u toku, pa ćemo videti šta može da se desi", kaže Mladen Ratkovica

Crvena zvezda je nije uspela da pronađe zajedničku reč oko dolaska štopera ruskog Sočija, Vanje Drkušića, na stadion Rajko Mitić, tako da je taj posao u ovom trenutku u drugom planu na stadionu Rajko Mitić.

Agent igrača, Mladen Ratkovica, u izjavi za tamošnji Sport Ekspres otkriva da klubovi trenutno ne pregovaraju, ali da ima dovoljno vremena do kraja prelaznog roka da se ponovo ostvare kontakti.

Izabrane vesti

Prema informacijama ruskih medija, čelnici Sočija navodno nisu spremni da se rastanu sa igračem za obeštećenje manje od 3.000.000 evra.

"Mogu da kažem samo da je bilo pregovora, ali klubovi nisu mogli da se dogovore. Soči i Crvena zvezda trenutno ne pregovaraju, međutim, prelazni rok je još uvek u toku pa ćemo videti šta može da se desi", kaže Mladen Ratkovica.

Drkušić (22) je u Soći stigao u januaru prošle godine iz slovenačkog Brava za obeštećenje od 120.000 evra. U ruskom klubu sakupio je 45 nastupa, postigao tri gola i ostvario dve asistencije. Što je najvažnije, privukao je pažnju brojnih klubova, među kojima je i Crvena zvezda. Međutim, u Sočiju ne žele tako lako da se odreknu njegovih usluga.


tagovi

Vanja Drkušić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara