Komentari na vest

Presek Partizanovih priprema: Fizička kondicija i prekidi glavno oružje za proleće, lažna devetka zamena za nedostatak plejmejkera

B

BjekoOstani

pre preko 1 godinu

Najjače oružje za partizane biće ostanak Bjeke predsednika, a ovako i drugo mesto biće teška misija:)))
B

Bane15

pre preko 1 godinu

Sta kaze Zeljko Pantic..jesu spremni?
N

NoviPantinDres

pre preko 1 godinu

Eno ga Panta vatreni navijač u najnovijem dresu sa natpisom Ziđin:)Više Panta neće da se brine o ekologiji, ali mora neka kinta da kapne i na njegov račun:)))
d

deno

pre preko 1 godinu

Jad.
P

Paco

pre preko 1 godinu

Joja nam je atomska bomba na prolece,zajedno sa super talentom Jovicem,bicemo top.
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

😂😂😂
5

5.000.000,00 €

pre preko 1 godinu

Да, како да не?! Јојић најисплативије циганског појачање... Прави пенал на дербију без видљивог разлога.. Само он зна зашто😉
s

srka

pre preko 1 godinu

Meni je ovde najveći utisak priča o Danilu Pantiću. Ja ne znam da li je taj momak ikada u karijeri bio zdrav. Mislim da nije. Čak i kada bi igrao, bilo bi to sa nekom lakšom povredom, koja bi se posle dve, tri utakmice, opet pretvorila u težu i naravno pauza od tri do šest meseci. Mislim da je momku krajnje vreme da batali fudbal. Megatrend ga čeka, da uzme neku diplomu i da radi nešto drugo u životu. Fudbal za njega nije.
b

batabane

pre preko 1 godinu

Mislim da je pojam lažna devetka upotrebljiv kada ekipa iz nekih razloga nema klasičnog špica ,pa špica,umesto krilnog špica ,odigra ofanzivni vezni igrač.U Partizanov slučaju je situacija posve drugačija,jer Partizan ima klasičnog špica Rikarda,pa i rezervnog ,Pavlovica.Dakle Partizan ce igrati sa klasičnim spicem Rikardom,i da kažem klasičnim ofanzivnim veznim .Klasicne ofanzivne vezne igraju igrači koji imaju odlike ,ili neverovatnog pakera kao sto je Natho,ili igraci koji pored veznih karakteristika,imaju i fizičke osobine kao špic,kao Baždar.Takvog ofanzivnog veznog kao sto je Baždar pre bih nazvao polušpicem,nego lažnom devetkom.Meni se ta formacija mnogo vise dopada,jer kad Partizan napada i kad se Baždar razigra,napadace kao sa dva špica.
d

ds40

pre preko 1 godinu

Bukvalno sve si objasnio. Ne treba ništa dodati.
V

Von

pre preko 1 godinu

Samo bojkotovat utakmice nema druge,dok ovi olosi neodu.
l

lanmiiii

pre preko 1 godinu

Njima to i odgovara, da se lakse opravdaju. Ova garnitura mora da ide i da ne celo dodje neka od legendi Partizana.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

U ovih zadnjih par mjeseci, kad citam vjesti o Partizanu, kao da citam vjesti o nekom klubu iz donjeg dijela tabele. Toliko su interesantne. Objektivno, ovo nije uopste za objavljivanje. A Panticu je bolje da batali sport ako se opet povrijedio.
a

aca sd

pre preko 1 godinu

Nedostaje 4 ozbiljna igraca.I tacka...nema price.
e

ercov

pre preko 1 godinu

Kazes 4 nedostaju, ovde i 24 da dovedu nema vise nista od Partizanu, sve su to price u prazno jer uprava nema zasta da se ujede, sve su unakazili i unistili, nemaju koga da prodaju jer ovu garnituru fudbalera niko nece a sa cime i koga od kvaliteta da dovedu !? Ovo je kraj, ovo je dno dna.
k

karamarko

pre preko 1 godinu

Kakva fizicka kondicija dok je u klubu Misa Filipovic, covek radi deset godina u klubu i “satanizuje” igrace ne znanjem, promenio je vise od deset sefova i nikad ga ni jedan trener nije pozvao da dalje radi u klubove u koje su otisli !!? Sve je jasno da ce i Petric ubrzo dobiti pedalu zbog rezultata i loseg rada !
l

lanmiiii

pre preko 1 godinu

Jedino je kod Marka Nikolića fizicka sprema bila na nivou, ali covek je imao svoje ljude, i ako je misa bio tu. Za danasnji fudbal, prvo moras biti fizički besprekorno spreman, pa onda ostalo...
M

MILAN GALIĆ

pre preko 1 godinu

Partizan ako bi rešio da krene sa klincima postepeno bi napravili pravi posao.Na jesen bi bili top igrači.5 do 6 igrača starijih treba da odu.Pantic Jovic Jojić Pavlovic Mening Lutovac .Golman nam treba.Na jesen Juriiiiiiis Partizanove bebe stižu ponovo.
A

Alo decko

pre preko 1 godinu

Evo ovi mladi sto su dobijali sancu u poslednjih par sezona zare i pale premijer ligom. Nikad gori nisu bili, Bazdar najveca nada koja dva pasa na utakmici ne moze da poveze, Jovic najiritantniji fudbaler na zemaljskoj kugli, ponajbolji Terzic ode u Tursku, ali drugu ligu. Stevanoviv Filip i Milovanovic propali u crnu zemlju. Natho ce sa 40 i dalje da nam bude najbolji fudbaler

Katalonija

pre preko 1 godinu

Kaže čovek, Jojić pojačanje ahahaha...
P

Petrinjo625

pre preko 1 godinu

Ne! Brat Joja je glavno prolecno oruzje i najveća uzdanica na putu kroz kvalifikacije za LS od jeseni..
p

poiuy

pre preko 1 godinu

tuzno ih je gladti , srozali se skroz
M

Matriks

pre preko 1 godinu

najveći kvalitet su prijateljske utakmice i filijale
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

"Lazna devetka" e budalastina...
P

Pep

pre preko 1 godinu

Nismo mi Barselona pa da igramo sa lažnom devetkom niti je Petrić Gvardiola.