Komentari na vest

Preuzimanje odgovornosti

B

Boban1

pre gotovo 3 godine

Otišao je Milos Milojević koji je bio alfa i omega u Zvezdi,ništa mi ove godine sa Dekijem nećemo uraditi!!!!!!! Možda i nekako slučajno pridjemo Kairat,stvarno sumnjam,ali dalje se ne može. Razlika u igri i efikasnosti je ogromna od prošle sezone i moramo traziti trenera pod hitno,uz dužno postovanje za Dekija koji još nije dorastao Zvezdine klupe. Neka nam je Bog u pomoći u sredu.
Ž

Žika Ženeva

pre gotovo 3 godine

Ljudi,zašto niko ne sme da kaže da Katai slabo igra, solira, dribla, gubi lopte i pravi protivniku kontre, evo već tri utakmice!Realno jedan je od najslabijih. Stiče se utisak da se zabavlja i igra za sebe, kao da mu je svejedno. Nesporno da je odličan igrač i da je puno dao prošle sezone, ali Zvezda ne živi od prošlosti na žalost. Falko je trenutno u najboljioj formi, međutim on se ponižava i ubacuju ga 3 min pred kraj?!Mister kao da namerno radi protiv sebe forsirajući igrače koji su nespremni,nisu u formi i direktno utiču na loš rezultat! Da ne pričam šta se radi sa Degenekom!Pa čoveče, ako je loš, ne ide mu, nije u formi pa stavi ga 2 utakmice na klupu pa neka je Ronaldo a ne Katai. Ako je to dobro za ekipu. Neka osete svi konkurenciju. Ne, mister ima svoje ljubimce i koji mora da igraju. Treba da zna da Zvezda nije njegov lični klub da tvrdo tera po svome a vidi da ne valja. Stiče se utisak da je mnogo loša atmosfera u ekipi. Mister se posvađao sa Pavkovim,Degenekom, Kangom, Falkom...i ko zna sa kime još a mi ne znamo. Čovek umesto da stvara dobru atmosferu kao trener, on je narušava. I kako će "sutra" na terenu taj isti Degenek, Falko, Kanga, Pavkov da "pogine " za trenera i grb na utakmici ako ih on spušta i ponižava?Naravno da neće! Mister ima problema sa sujetom. Mislim da su se zahvaljujući njemu stvorili klanovi u timu,da vlada loša atmosfera i da igra svako za sebe. Problem je izgleda mnogo veći i dublji nego što mi mislimo. Nemam ništa protiv Stankovića, voleo bih da bude bolji trener od Murinja ali neke stvari totalno bodu oči, vide se iz aviona i mi nismo debili da nas on uverava kako je sve u redu. Nije u redu! Jer nemaš igru,jer igrači nisu spremni,jer forsiraš igrače koji ti se nameću a ne znaju ništa, nije u redu jer smo dali 1 gol u tri utakmice, jer nas je nadigrao Kairat i što je najgore nadigraće nas i u Beogradu ako se ne dozovemo pameti i pogledamo problemima i istini u oči. Sa ovakvom igrom i ponašanjem mi nema šta da tražimo ne samo u sredu i u Evropi, nego i u domaćem prvenstvu. Najviše bih voleo da grešim ALI...
B

Boban1

pre gotovo 3 godine

Potpisujem svaku reč,i neka nam je Bog u pomoći u sredu. Na žalost Deki mora da ide i to sto pre.
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Pozdravio te katai sa dva projektila u mreži kairata raspucali smo se i utakmicu završili u velikom stli pukla petarda majstore a katai vodio lavove ka pobedi nemaš pojma koliko mi je drago
m

mile jna

pre gotovo 3 godine

ben je golom u Milanu zacementiro sebi poziciju ,alternativa mali radulovic bonus,nazalost falko ne zasluzuje da ulazi u 90om minutu,nerezonski doveden kao sto je Milunovic nerezonski "odveden"
Š

Šahmat

pre gotovo 3 godine

Kad se setim utakmice protiv Milana iz 1988 kada smo ispali posle penala.Ceo stadion je izviždao Mrkelu.Tako treba da bude na prvoj narednoj.Neka polako pakuje svoje prnje i neka povede cirkuzanta Dionija sa sobom.
G

Gospodin Chaki

pre gotovo 3 godine

Sinoć smo opet videli da je VAR uveden samo da bi se saplela i oštetila Zvezda. Protiv Vojvodine čist penal za Zvezdu nije dosuđen, a sinoć Zvezdi poništen regularan gol jer ofsajda nije bilo. Džabe sve kad u VAR sobi sede crno bele sudije kao sinoć Ristić i Đurđević nekada pomoćnici okorelog grobara Milorada Mažića. Tako funkcioniše crno bela VAR tehnologija. Totalno neregularno. Providno. Sramota za crno beli FSS. Samo što ni to neće sprečiti Zvezdu da osvoji petu u nizu. Vrlo brzo će to biti ona stara Zvezda. Važno je da smo ispred kesto. Gazimo Kairat za suze u potocima Franjinih seka persica.
S

Srb__7-1

pre gotovo 3 godine

Ahahahhaa... Hoce li to saopstenje tvorze uskoro zbog VAR-a...? E ali nema Kokeze, a VAR je licencirana UEFA tehnologija i primena VAR-a se prati i kod njih... Tako da tvorza moze samo plakati...
N

Ne rise

pre gotovo 3 godine

Katai je bio u ofsajdu. Pun mi je racku vas narikača koji kmečite, sa obe strane. Uvek vam je neko drugi kriv. Zvezda je odigrala očajno prve tri utakmice. Mislim da ako ispadnemo od Kairata nećemo ući ni u LE. Ali ako napunimo Kairat i vratimo se u formu od prošle godine, ubedjen sam da ulazimo u LŠ.
g

gost888

pre gotovo 3 godine

Za onaj ofsajd nije bio potreban var.
P

Prolazimo sigurno

pre gotovo 3 godine

Samo jako i bez kiksare Degeneka.
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Bitno je da su fudbaleri pod pritiskom izneli utakmicu na svojim leđima uz podršku navijača a tada je lakše doći do cilja utakmica protiv mladosti je ispunila očekivanja postigli smo lep gol razbili led nismo primili gol upisali prvu ovosezonsku pobedu i napravili mali korak koji je možda bio i presudan nadam se iskreno da pankov nije povređen jer sada su nam potrebni svi i snagom zajedništva i zvezdaštva prebrodićemo i kairat bitno je da igrači između sebe budu pravi tada kao grupa kairat će biti savladan a uvek će neko od igrača u takvom ritmu iskočiti imamo snagu imamo kvalitet marakana čeka sredu i protivnika idemo dalje NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo

angrychainsaw

pre gotovo 3 godine

Na koje šampione ti misliš? Na one iz 89,90,91, ili na onaj tom koji je Milojević godinama skrajao, uigravao, a koji je Mister Dolar za samo dva meseca razbucao, pa sa ovakvom igrom ne zaslužujemo ni trenutno mesto koje zauzimao na listi LingLong lige... Oterali Milunovića, izbacili uz prvog sastava Degeneka, Kangu itd. Od tolikih hvalospeva po novinama jedino dobro pojačanje je Dragović, ali Bez Milunovića nam je odbrana i dalje više nego šuplja... Igračima sr ne uplaćuju plate, dovede se trećerazredni napadači (po principu daj šta daš u skoro puslednjem danu, kupuju se igrači da greju klupu). I ko će sada umesto Gajića, Gobeljić - nevolja?! Ko će na mesto špica, ko će dati gol? Sebični Katai ili Ivanić koji je premešten sa svoje standardne pozicije. Pogledajte kako je Partizan odgovorio na bunker sa Vojvodinon, kako su oni odigrali prve tri tekme (razlika u golovima 7:0), jako je Zvezda odigrala prve tri utakmice (razlika u golovima (2:2),ko je više ovde lud i šta treba da nam se desi da bi Stanković I Mrkela otišli, da baš i Alashkert izbaci u obe tekme ili da u sledećem kolu LL lige konačno dobijemo ono što zaslužujemo - poraz i donji deo tabele??? Sramota, velika me je sramota i tuga me hvata kada vidim šta se radi sa, Zvezdom a niko ne reaguje dok se ne desi katastrofa, jer ova trenutna Zvezda je ispod ranga (vezano za igru, taktiku tim, igrače na raspolaganju) one Zvezde iz 2015.godine gde nam se smeši potpuno isti rezultat sa istim timom u KF za LŠ!!! Milojeviću (msm ha mlađeg, bivšeg pomoćnog trenera Zvezde) vraćaj se u klub pod hitno ili neka se ovi pakuju!!! Oteraše nam I Milijaša sa klupe, šta je sledeće, Pankov ili Gobeljić kapiten Zvezde???
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Milijaš je na klupi samo ti nisi utakmicu gledao ali da da obnovimo gradivo bio je na klupi

angrychainsaw

pre gotovo 3 godine

Napred gazi!!!. Jao Čelik nekada, sve smo bliži donjem delu tabele LingLong "Super" Lige!!! Radnički i Partizan gaze, a tu će biti i TSC, kao i NP...
L

Lazaros

pre gotovo 3 godine

Tatkticki gledano mismo prosle godine mnogo, mnogo protivnika otvorili kroz prekide . E ove godine , vec ce biti mucenje, juce smo imali skoro 15 kornera I nista !!!!
V

Vladan Brutal

pre gotovo 3 godine

Pre 4 godine, igrali smo 3:3 na Malti, prvo kolo sa Milojevicom, strasni komentari su bili, u narednom kolu nas je cekao Irtis kazahstanci i vec su nam pripisivana 3 gola po mecu minusa... I eto, udjosmo tad u LE, odigrasmo 0-0 u Londonu, grupu prosli, i u Moksvi za 1:1 i prolaz promasi Pesic zicer.. Tako i ovo sad oko Kairata.. Vec negativni komentari bla bla, tek smo 3 utakmice takmicarske odigrali, bice sve dobro!!! Kairat placa vec u prvom poluvremenu za ovu neefikasnost, a onda u narednoj rundi imamo slabijeg protivnika, to je dovoljno da podignemo formu za ono najvaznije, play off za ulazak u LS!!!! Kao sto pesma sa Severa kaze... ....A foteljasi strucnjaci neka nam ****** **** , ne daaaas mi miraa ! Srecno Cigani!
M

Mr. Delija

pre gotovo 3 godine

O cemu vi pisete!? Prosto se zapitam da li smo gledali istu utakmicu!? Katai je totalno van ritma, nije ni psihicki ni fizicki spreman. Jednostavno ga nema na terenu, ne postoji, a i kad dobije loptu bolje da je nije dobio. Svaki napad upropasti, ni jedan precizan pas, sutira nebu pod oblake, previse gnjavi loptu i tako samo usporava igru. Koliko puta mu se otvara slobodan igrac, a on samo vuce loptu, kuci bi je odneo da moze. Pouka: izbaciti Kataija dok ne dodje sebi, dati sansu bilo kome ko je fizicki spreman i sve ce doci na svoje.
O

Okečuke

pre gotovo 3 godine

Grobar sam ali morate da shvatite da dok nam u upravama sede LOPOVI i dok se za sve pita ON,nećemo ništa uraditi ni vi ni mi,samo laž i prazne priče...Želim vam da izbacite one indijance,pozdrav.
B

Boris Banjica

pre gotovo 3 godine

Imam neki osecaj da ce Kairat da plati za svu ovu neefikasnost u prve tri utakmice.Daj Boze da tako bude.
M

MikiPFC

pre gotovo 3 godine

Imaš osećaj a moliš se Bogu!? Sa misterom će to teško da ide....
T

Tanasije

pre gotovo 3 godine

Ako imas osecaj, ti pravac kladza pa zategni 1&4+ na soma jura.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Jeste M. Milojević mnogo zaslužan za uspehe u prošloj godini, Mistera krivim samo zbog sujete i zato što nije imao nikakvu ulogu u prelaznom roku. Najveći problem je ova nesposobna drp uprava. Pogledaj koliko su krš igrača uvalili V. Milojeviću, pa je on srećom to ispeglao nekim svojim znanjem. Ovaj prelazni rok katastrofa, sve je to zbog bezparice, a i kada je bilo para samo su se kao na traci redjali promašaji. A a gde su pare bre. Ubedjen sam da imamo dobru skauting službu, da bi se borili za treće mesto u LŠ.
I

Iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Smorili ste koliko napadate i tim i Stankovica. Lepo ste napisali za Vojvodinu, jednostavno lopta nije htela u mrezu. Ali niko da kaze " Ljudi, putovalo se 7 sati do Kazahstana, pri tom protivnik je jedan od najtezih u ovoj fazi, uveliko je u ritmu utakmica a mi tek krecemo prvenstvo...". Ali jok, ajmo drvlje i kamenje na sve, izbacimo sve svoje frustracije, neostvarene snove, traume iz detinjstva... Kod nas je sve ili crno ili belo. Ili smo u transu zbog pobede ili trazimo krivce za poraz da ih lincujemo. Alo bre ljudi, dozovite se pameti, igra se revans u Beogradu, i njih ceka tih istih 7 sati puta, plus mnogo spremniji protivnik. O kvalitetu da ne pricam. E, ako ispadnemo TEK ONDA napadajte. Tada ce to zasluziti. Ali nisu zasluzili da to cinite predhodnih dana.
t

tada

pre gotovo 3 godine

ce biti kasno...
ф

фк цз

pre gotovo 3 godine

у четвртак прошли рекох да није добро али да није смак света и да се стрпимо и сачекамо суботу и среду следећу па да видимо....и ево синоћ, није било сјајно али довољно за један гол и победу.....неће бити сјајно ни у среду, али вреујем да ће бити довољно добро да прођемо у следеће коло....
P

Pešak

pre gotovo 3 godine

Išli peške, možda!?
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Ismejavali smo Canjasa da je spor i ocajan, nista bolje nije pokazao ni Sanogo u Kazahtsanu, trom, spor, bezidejan. Ali taj Canjas je bio ocajan protiv Minhenskog Bajerna kada su ga pretrcavali, a ne protiv Kairata. I Humelsa je Mbape oduvao na Evropskom pa nikom nista, niti se o tome pricalo kao o tragediji.
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Свака ти част за коментар! Потпуно тачно запажање, после толико глупости врлих стручњака у коментарима. Отерали смо много фудбалера коју си изнели терет у ранијим квалификацијама, а довели дунстере!
D

D. Stankovic

pre gotovo 3 godine

Kairat je mnogo tezi rival od Mladosti, ali verujem u prolaz. Imam samo jednu dilemu, a to je da li krenuti sa dva napadaca ili pojacati vezni red.

Ivan Nikolic

pre gotovo 3 godine

Borjan,Degenek,Dragovic,Rodic,Gajic,Sanogo,Kanga,Ivanic,Falko,Katai,Ben. Pogledaj i razmisli.
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Pravi se drama i to nije dobro. Zvezda je bolja i to treba pokazati na terenu. Biće nešto teže zbog budalaštine jednog kretena ali mislim da idemo dalje. U slučaju, nedaj Bože eliminacije, Terza je glavni krivac jer je sakrio budalu na štetu Zvezde!!!
u

uzicanin

pre gotovo 3 godine

Pitao bi Stankovića da li bi postao to što jeste kao igrač da je igrao npr. u IMT, Hajduku sa Liona da su ga iz CZ sa 18,19 godina slali na pozajmice?,To pitam jer Nikolić, Radulović, Gavrića u ovakvoj zvezdi moraju da igraju a ne da se šalju u Grafičar na koje kakve pozajmice. Deki ti si bar finansijski obezbedjen i ne treba da dozvoli da ti Terzić kroji tim. Inače u sredu CZ pobedjuje 3-0 lagano... to vam od srca i želim
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Stankoviću, Glasno i jasno odgovori : Ko Ti je uvalio ovog Dionija? Po čijem ga naređenju uvrštavaš ne u startnu postavu, nego uopšte u protokol. Taj može da postigne poneki gol samo na zagrevanju
A

A ovaaj

pre gotovo 3 godine

Zašto samo katai i ivanić da se pokažu u sredu? Šta je sa ostalih osam igrača u polju? Je li to sad zvaničan stav za ovu sezonu da nemamo centaršut sa krila i nemamo špica?
2

2305

pre gotovo 3 godine

Zasto se ne pise o panjkovu najgorem na stoperu ikada u zvezdi? Svaku loptu daje protivniku a pre toga razmatra pola sata je drzi kod sebe. A falka pljujete po nalogu a decko najbolji, dajte mu 5 tekmi da pocne, pa da vidimo.
Š

Šta gledaš

pre gotovo 3 godine

Pankov je juče odigrao besprekorno.
J

Jedini gost

pre gotovo 3 godine

Najveci problem je providna taktika. Ako Mladost iz Lucana postavi igru i trener taktiku tako da ih jedva pobedis onda sta ocekivati od mnogo boljih trenera i timova. Drugo, igra je losa, ne vidi se kohezija i pozitivna energija u timu. Svima ozbiljna lica, pognute glave, igra se iz moranja a ne i iz zadovoljstva. I trece, VAR-naravno da je bio cist gol i da sudija nije mogao da vidi nanometarski ofsajd sa trideset metara, ako je uopste i bio. Zasto je podigao zastavicu to samo on zna. Pa njih tojica su proveravali snimak 5 minuta, gde to ima. Zasto pogresna odluka sudije nije preokrenuta? Da je situacija obrnuta, tj da linijski sudija nije podigao zastavicu pa da i razumem da se toliko dugo pregleda, ali ovako ostaje potpuno nejasna logika VAR sudija. Dobro da je Ivanic dao gol, samo nam je trebalo da je opet 0:0, pa da nam onakav VAR uzme dva boda. Sa zebnjom cekam Kairat, tek je Juli a vec utakmica godine.

Srb_7-1

pre gotovo 3 godine

Sudija je signalizirao ofsajd zato sto: 1. je bio ofsajd, a sto se i videlo na VAR snimku, 2. zato sto vise nema Kokeze da ga skine sa liste pa moze da signalizira po pravilima igre... 3. da on nije signalizirao, signalizirali bi ovi iz VAR sobe, a to bi se pomocnom sudiji onda pisalo kao minus u izvestaju, jer bi pogresio... 4. zato sto je VAR licencirana tehnologija UEFA-e i sve odluke prate i nadlezne komisije u UEFA-i, i gledaju da li se pravilno primenjuju... Eto zato...

Srb_7-1

pre gotovo 3 godine

Sudija je signalizirao ofsajd zato sto: 1. je bio ofsajd, a sto se i videlo na VAR snimku, 2. zato sto vise nema Kokeze da ga skine sa liste pa moze da signalizira po pravilima igre... 3. da on nije signalizirao, signalizirali bi ovi iz VAR sobe, a to bi se pomocnom sudiji onda pisalo kao minus u izvestaju, jer bi pogresio... 4. zato sto je VAR licencirana tehnologija UEFA-e i sve odluke prate i nadlezne komisije u UEFA-i, i gledaju da li se pravilno primenjuju... Eto zato...
i

iz 1 u x

pre gotovo 3 godine

čovek je bio u ofsajdu, ne znam šta je problem, pa i vama u LE je prošle godine isto tako zbog milimetarskog ofsajda poništen gol Rebicu, nekad pomogne, nekad odmogne, to je fudbal, nemoj da se zalis na to
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Smešan si. Ofsajd ko kuća. Laži sebe, ne nas.
G

Gost17

pre gotovo 3 godine

Treba mozda da igramo 4-4-2 u sredu..Pavkov i Dioni napred(Dioni rece sa mu odgovara igra sa takvom 9-kom)..iza Katai, Kanga, Ivanic i Sanogo..pozadi Roda, Drago,Degenek ili Babic i Gaja ako zivne..onda bi silni centrasutevi imali smisla..ovako Dioni nije 9-ka za igru glavom..zato su sva ubacivamja bila dzaba..a Pavkov kao jedini napadac je tanak sa loptom..realno nam Falcineli fali puno..strasno je skolovan i radio je za tim..kretao se..pravio time visak Kataiu i dr..koji su davali golove..videla se u derbiju razlika sa njim i bez njega..mora se Kairat napasti..mora i Kataia da krene..a i toliki korneri da daju rezultat..Krstovic mali zelen..samo se gura..Falco mulja u prazno samo..nijedan sut u okvir gola van 16 metara. Ben se uspavao..ali valjda ce nam se namestiti kockice..srecno
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Ok. Znači ti bi Ivanića na desno krilo, gde je bio izgubljen godinu dana pored Marina. Bena i Falka kojima je to prirodna pozicija hoćeš na klupu. 4-4-2 danas mogu da imaju samo ekstra tvrde defanzivne ekipe sa jakim i tehničko potkovanim centralnim veznjacima, tipa Atletiko Madrid. Sve to da bi igrao Pavkov zbog njegovoh šestominutnog bljeska pre 3 godine. Bravo genije.
K

Kikuy

pre gotovo 3 godine

Prvo u Zvezdi da igraju 11 najboljih, pa tek onda analiza drugih! Degenek ne igra zbog Terze koji Dekiju sastavlja tim.
G

Gx

pre gotovo 3 godine

Neznam imam osecaj da ispadamo..lepo ti deki pakuj svoje koferce...nesigurno izgubljena ekipa..smorili ste vi nasu zvezdu na pripremama sa onim tvojim italijanem...nisi ti za nas...tebi ekipu sastavljaju drugi pogotovo sad u transfer periodi..samo da prodate nekog kao naprimer falka decko izmislio fudbal za pola ekipe...
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Ma neće te ispasti od D. Strede!
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Druze tebi bi bilo bolje da se pokrijes usima jer si nepismen, ti ces nekom da pricas nesto, skolu zavrsio nisi.
k

kire 88

pre gotovo 3 godine

sta je falko bio losiji od ostalih juce? sta ga samo napadate jel katai bio bolji?
U

U paklu je ekipa

pre gotovo 3 godine

Danima citam kako je problem odlazak Milosa Milojevica. Samo cu da podsetim da je Milojevic bio tu i u onih prvih sest meseci kada je Deki preuzeo kormilo od Miloja. Kada smo igrali lose, kada smo izgubili kup od Partizana. Kada smo se mucili u kvalifikacijama sa onim siptarima, kada smo ispali od Omonije, kada smo na muku boziju prosli one likove na neutralnom terenu u play off-u za LE. Svo to vreme Milos Milojevic je bio deo strucnog staba. Ali mozak i memorija naseg drustva su prevrtljivi. On izgleda nije bio tada tu, vec je dosao na Liberec i Gent. Sve je ostalo preskocio jel? Pa ljudi, ne ide to tako. Posle poraza od Kairata kada sam ostavio slican komentar, iznapusavan sam bio od glave do pete. Cak je jedan lik nasao za shodno da mi “drzi lekciju” kako 1:1 protiv Spartak Trnave u Bg nije kiks!? Jel se to zaboravilo, na sta je taj dvomec licio i kako smo se izvukli u produzecima u revansu?! Svake sezone smo imali po jednu ili dve ovakve utakmice. Ali smo u 90% situacija prolazili dalje, pa kao ajde nikome nista. Mi imamo jedan vrlo solidan tim, nista vise od toga. Za LingLong uslove smo vanzemaljci, ali kao i najveci klubovi mozemo da kiksnemo. Mozemo da pobedimo Liverpul, da se bijemo sa Milanom na jednu loptu, ali isto tako da izgubimo polufinale kupa od Macve, da igramo nereseno sa Radom, da dobijen mec protiv Oly-a bacimo u bunar. To je nas tim, to je nasa realnost. I gledati ovo kao katastrofu je zaista zabrinjavajuce, jer uopste nije tako. Stoji da nemamo par igraca koji nam trebaju, da imamo ozbiljan visak koji nam ne treba, da Terza i Mrkela mrse da ne kazem sta, ali to je sve slucaj evo petu godinu za redom. Ne kazem ja da je Deki bolji ili gori od Milojevica (obojice), ali pripisivati jednom samo uspehe, a drugom neuspehe, a i jedan i drugi su zajedno bili tu, je zaista, evo ne znam, smesno…ne razumem kako neko tako moze da razmislja.
A

Alo ej

pre gotovo 3 godine

Mnogo si pametan, ti si izgleda bio prvi u redu kada je Bog delio pamet. A zašto je uradjen loš prelazni rok. A gde su pare 160 miliona prihoda za 4 godine. A zašto se duguje igračima i zaposlenima.
h

humska..

pre gotovo 3 godine

Samo nisi napisao da si te godine kao i prethodne tri igrali namesteno prvenstvo gde su se svi klanjali i sudije zavrsavale posao ( 77 penal za 4 sezone - Partizan 24 penala za 6 sezona i osvojenih toliko titula) i tako bildovali samopouzdanje.. Domacu ligu igraju pesice bez opterecenja, a evropu nikad slabije timove Evropa, Tirana, Omonija i ovi Jermeni.. Pa grupa deste plasirani tim ceskog prvenstva, pa sedmo plasirani tim Belgijskog i cetrnesto plasirani tim nemackog prvenstva, a i ove god Kairat, pa serif.. samo ove god ima vara pa sudije moraju da dignu ofsajd i poniste gol ili ne sviraju penal, to je prosle god islo kao voda.. a i timovi se izgleda oce god nece sklanjati pa pokazujete sav svoj raskosan talenat
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Apsolutno trezven, argumentovan i TAČAN KOMENTAR.
@

@i paklu je ekipa

pre gotovo 3 godine

Brate, 99% odsto pravih Zvezdasa stoji iza Zvezde, a ovo su botovi grobarski. Najgore kad pocnu pricat o nase 4 zadnje titule a dobili od deset samo jedan derbi kad se radilo o tituli, dakle samo jedan prvenstveni derbi. Umiru od kompleksa,dazaba im sve. Bolji smo od njih u svemu. Mogu samo da nam pljunu pod prozor.
G

GV

pre gotovo 3 godine

Humska, Zvezda je sedmoplasirani klub iz Belgije dva puta pobedila, a Partizan je ispao od trinaestoplasiranog kluba belgijske lige. Primećuješ razliku?
U

U paklu je ekipa

pre gotovo 3 godine

@Alo ej - pa ja i kazem da Terza i Mrkela mrse onu stvar, da nam fale igraci na bitnim pozicijama, dok na nekim drugim imamo viska. Kakve veze Dejan Stankovic i Milojevic imaju sa prelaznim rokom, dugom, parama, i da li se nesto isplacuje na vreme ili ne? Prvo trener sa time nema veze, a drugo to nije bila tema mog komentara. A kada se pamet delila…pa ti si izgleda propustio taj cas. @humska - dakle sve je namesteno kada je Zvezda prva, nista nije namesteno kada je Partizan prvi. Jel tako, Pantic klasika jel? Ok, ajde pametni, kako obajsnjavas Artmediji, Tun, Petah Tikvu? Kako objasnjavas 0 bodova 3 godine za redom u Evropi? Kako objasnjavas vasu prepostenu dominaciju u kojoj je nasa liga bila 25ta na listi, a vi jedva 100ti na listi? Kako je moguce da je to bilo posteno, a pazi namesteno je sada kada je Zvezda u top 50 u evropi i nasa liga 13ta u evropi?! Dosta mi je vise i muka mi je vise od tebe i tebi slicnih, kojima je Pantic popio mozak, ako si ga uopste ikada imao! Vas je Braga razbijala u LS, niste bod mogli da uzmete! O cemu ti pricas?! A oni poljaci od pre koju godinu? A Sarloa? Ajde cao, ne smaraj.
A

Asdff

pre gotovo 3 godine

Falko mora u prvu postavu umesto Bena, jednostavno nudi vise toga, juce mu je ponisten gol i odbranjena 2 suta, predstavlja opasnost za protivnika, to nam treba. Mozda cak i Ben u spic a Falko desno
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Realno, Ben moze I u spic kao alternativa umesto Dionija ako je ovaj nespreman. U svakom slucaju ne moze gore od Pavkova ili Krsticica. Mada mislim da treba forsirati Dionija dok je na pozajmici, ne znam sto su ga onda dovodili ako ce da igra na kasicicu.
D

Duh Marakane

pre gotovo 3 godine

Falko i Dioni su igraci za timove koji se bore za opstanak, ako nesto urade na svakoj 5-oj utakmici to je EXTRA, a ovo izmedju niko ne belezi. Zvezdi trebaju drugaciji igraci, pobednici. Falco ne trci, nije ni navikao da trci i pokriva igraca i prostor. U Turskoj ligi ce se uklopiti, ako ispeko da ga uvalimo. Fali nam napadac, fali nam Falcineli koji otvara prostor i vuce igrace ili neki spic koji daje golove. Pripreme lose, bez formiranog tima, lutanja, nekvalitetni protivnici. Sve ovo su videli i uprava i trener, pitanje je li kasno i hocemo li proci Kairat, nadam se da hocemo, moramo.
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Falko je majstor, drzi loptu, prodire, odvlaci igrace na sebe. Ja pratim fudbal 20 godina od nasih oranica do Premier lige. Gledao sam ga u Italiji, a ne samo u Zvezdi. Momak je majstor fudbala.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

@Mitt. Lepo rečeno. Bio je nekad velika nada Italijanskog fudbala, nešto tipa Djovinka. Okej, nije postao Insinje ali je, u suštini, jeftina levonoga verzija. Najpismeniji stranac kog smo ikad imali. Grehota da mu ne daju da pokaže šta ume. Juče je 3/4 puta sjajno centrirao. Niko ne ume da skoči. Pogodio Erakovića u čelo iz kornera, ovaj se zabezeknuo. Posle toga mu Kanga otima kornere i puca balone nebu pod oblake.
G

Gost9860

pre gotovo 3 godine

Falko je igrao sasvim pristojno s obzirom koliko dobija sansu... setite se kakav je bio Ivanic na pocetku sezone. Falko samo treba kontinuitet,vidi se da je skolovan igrac,a boga mi i dobro placen.
c

cika sveta

pre gotovo 3 godine

....pogledajte staradi Milos Milojevic sa novim svojim klubom ibice vam sve jasno
p

pik gost

pre gotovo 3 godine

Falco je bio najbolji juče!
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Ubjedljivo! Jedina zamjerka, mlak centarsut. ..
@

@Mitt

pre gotovo 3 godine

Prvi korner. Gadja Eraka u vugla kao Piksi nekad Komljenovića. Ovaj šokiran.

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

prosle godine nas je vodio Miloš Milojević, ove godine nas vodi lutka sa naslovme strane... eto to je razlika u odnosu na proslu sezonu, izgubili smo menadzera ostalo nam lepo lice za novine
P

Prosle godine

pre gotovo 3 godine

vas vodio Elvis Prisli i drugari,a ove vam svi okrenuli ledja,a vi navikli na lako cemo ligu.
h

humska..

pre gotovo 3 godine

Prosle god ste kao i predhodne tri igrali namestene utakmice i Kokeza bio presednik, e u tome je razlika momce ispranog mozga od strane dr
a

abc

pre gotovo 3 godine

Je li Milojević skautirao, spremao taktiku, birao igrače i u prošlim kvalifikacijama? Jesmo li tada igrali prefinjeno ili je bilo kilavo kao i sad? Osvežite memoriju pre glupih komentara.
S

Stefnik

pre gotovo 3 godine

Postoji nekoliko osnovnih problema zasto Zvezda jos nije, a mozda ni nece biti na nivou iz prethodne sezone. Prvi je da mozda i trojica glavnih igraca(Ivanic, Katai i Ben) jos nisu pronasli svoju formu iz prosle sezone, a svi znamo da kad su oni u pravom ritmu ovakve utakmice nisu problem da se dobiju. Po meni ima tu i do spica Falcineli je igrao za ekipu, savrsenim kretnjama otvarao prostor koji su vezni igraci lako koristili i ulazili u prilike za gol. Dioni nije taj tip igraca a Pavkov nije pogotovo o Krstovicu ne bih trosio reci. Sledeca jako bitna stvar je prekid( i defanzivni i ofanzivni). U sve tri zvanicne utakmice se videlo da tu plivamo iako je prekid bio Zvezdino najjace oruzje. Odlazak Milunovica i Falcinelija te istiskanje Degeneka iz tima taj segment igre se totalo poremetio do toga da svaki prekid pred nasim golom cekamo sa strahom a pred njihovim gledamo nemoc nasih igraca. Sledeca stvar je bonus igrac. Prosle sezone si imao dvojicu koji su mogli na poluvremenu da izadju, i da novim igracima probas da okrenes nesto u svojoj igri. Ove godine je situacija skroz drugacija on mora da igra 90 minuta i to nije ni malo lako izvesti i ukalkulisati pogotovo kad se vidi ko je kod nas bonus igrac. Slican problem imace i Partizan mada ce oni lakse plivati sa ovim nabedjenim fudbalerom Jovicem. Kada se na sve ovo doda da je uza odbrana( stoperski par) promenjen i da Stankovic nije definisao i prelomio ko ce pored Dragovica, slabiji start Sanoga( tako bilo i prosle sezone), Rodic kod koga se bas vidi pored umora i zasicenost, nedovoljna iskoriscinost Kange i Falca onda nije ni cudo sto nam stvari na pocetku sezone funkcionisu tako kako funkcionisu. Cini se da i Stankovic malo luta da nije bas uneo neke novine koje bi u ovakvim utakmicama mogle da donesu prevagu. Za sada se bas oseca odlazak Milojevica u Hamarbi. Sve u svemu u sredu nas ceka jos jedna teska utakmica sa protivnikom koji je ne toliko igracki dobar ali ce doci sigurno fizicki pripremljen i sa jasnim planom kako da obezbedi prolaz dalje. Nadam se da ce Zvezda uspeti da od starta nametne svoj stil i sistem igre( nesto slicno kao od starta drugog poluvremena) kada smo izjednacili i mozda mogli da napravimo preokret ali je po meni Stankovic napravio nekoliko gresaka i nije dotukao protivnika.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Stankovic na zalost ne luta, vec se totalno pogubio. Posle prosle sezone je umislio da je Murinjo, nije spremio ekipu za najvazniji period sezone kada se nama sve resava u Evropi. Eksperimentise sa odbranom, kao da nije dovoljan problem odlazak Milunovica. Tumbanje najosetljivijeg dela tima u periodu najvaznijem za dalji zivot kluba prosto receno predstavlja glupost nevidjenih razmera!!! To bi uticalo na kvalitet igre i najvecih klubova. Prozivali smo Stankovica i na pocetku prosle sezone, ja nisam imao nikakvu veru u njega, ali nas je on posle demantovao. Dace Bog da tako bude i sada!!! Ali ovo za sad lici na katastrofu...

Miki

pre gotovo 3 godine

Hitno, urgentno, Stanković i Uprava i svi oni koji mogu da pomognu moraju nešto da smisle da bi CZ izbacila Kairat. U suprotonom, plašim se, kola idu nizbrdo. Nadajmo se da se to neće dogoditi
G

Gost Bosss

pre gotovo 3 godine

Iskreno Falko je mini Mesi. Cini mi se da nije izgubio ni jednu loptu a lapta mu se lepi za nogu. Mnogo prodora pasova sireva svidja mi se kako igra . Ja bih pucao na Kairat ovako . Borjan Gajic Degenek Dragović Rodic Sanogo Kanga Ivanic Katai Falko Dioni. 4-2-3-1 stim sto bi mi po sredini igrao Ivanic a krila Katai Falko zbog niskog tezista. Sa Kangom bi dobili brzinu i prenos lopte . On bi organizovao a ne odbrana. Kairat dolazi na kontre da igra . Oni se cuvali za ovu utakmicu ali tako mi nesto govori da ce im Zvezda dati 4 gola to je neverovatno!!!! Mora da krene realizacija MORA
G

Grmi

pre gotovo 3 godine

U slucaju da se igra sa tom postavom siguran je minimum prolaz,siguran sam i ja u to
W

Walter White

pre gotovo 3 godine

Od prvog kola poceo je orkestrirani napad medija na Crvenu Zvezdu i hvalospjevi za komsije. Ocita je namjera da se stavi pritisak na Zvezdu ne bi li partizan ikako dosao do titule. Dioni odigrao 70 min i ne valja...Falko takodje ne valja...Ja kazem da ce to sve biti dobro kad bude najpotrebnije!
m

mesina

pre gotovo 3 godine

Opet neka zavera protiv Zvezdane?Strašno.
M

Mokijano

pre gotovo 3 godine

Cinjenica je da je zbog nenormalnog sistema dovodjenja igraca i njihovih plata narusilo balans u ekipi i dovelo do nezadovoljstva tako da igre iz proslih sezona necemo videti ako se nesto drasticno ne promeni, a vremena nema... Uprava ne razume da nije sve u parama i marketingu, za Zvezdu je uvek bilo bitnije srce...
M

Mile bušan

pre gotovo 3 godine

Ako stavi šifonjera Babića deda Vagner ga trpa sigurno. Dečka niko nije hteo u Portugalu pa ga dižu na svoju štetu.
C

Crveno-Bela Crkva...

pre gotovo 3 godine

Napravite izvestaj o prelaznim rokovima tandema Terzic-Mrkela.Cetvrta sezona kako pocinjemo sa jednim krstenim bekom(Rodic)koji ovaj ritam do kraja Avgusta nece izdrzati,onda krece klasika Gobelja na levom beku,sramota sta rade,milioni i milioni od grupnih faza i ekipa sve losija i losija,sumljivi stranci(kombinacije)i tako godinama,pa u nasoj omladinskoj skoli ima boljih napadaca od dionija.Sramota!!!
D

Ddelijaa

pre gotovo 3 godine

Igramo jako loše. Vidi se nedostatak Milunovića i Falčinelija u skok igri. Falčineli je bio jako dobar u napadu. Super se kretao u napadu i odvlačio protivničke igrače i tako ostavljao prostora za Kataia, Ivanića i Bena. To nam baš fali. Napad nam je jako loš. To se najviše oseti. Plašim se meča protiv Kairata. Nemam dobar predosjećaj.
D

Ddelijaa

pre gotovo 3 godine

Igramo jako loše. Vidi se nedostatak Milunovića i Falčinelija u skok igri. Falčineli je bio jako dobar u napadu. Super se kretao u napadu i odvlačio protivničke igrače i tako ostavljao prostora za Kataia, Ivanića i Bena. To nam baš fali. Napad nam je jako loš. To se najviše oseti. Plašim se meča protiv Kairata. Nemam dobar predosjećaj.
M

Milojevic 49

pre gotovo 3 godine

Rani gol protiv Kairata bi nam opet otkljucao noge i stvorila bi se odlična podloga za bolju igru i samopouzdanje bi se vrlo brzo povratilo,jedan ili dva uspješna prodora takodje, samo ne smije nicega sličnog od sinoć da bude kada je tranzicija bila na nivou opstinskih liga. I nebitno u tom momentu ko bi cinio stoperski tandem kiksevi i konfuzija idu u nizu. Mozemo ovo da prođemo ako budemo licili i 30 % od prosle godine. Zato ja vjerujem iako sam razočaran u igru kao nikad zadnjih 10 godina,prosto tesko da moze gore,da li ce biti dovoljno ne znam ali zavisi sve od nas,ovi ce pecati samo greške sto je i logično, igru kao igru nemaju ali kad smo skinuli gaće bilo im je lako jer smo bili spremni za debakl.
G

Gost99

pre gotovo 3 godine

Sastav po meni 4-2-3-1 Borjan Gajic Babic Dragovic Rodic-Sanogo Kanga-Katai Ivanic Falco-Ben...kad je tesko Ben u spic i daje gol.Druga stvar Falcu trebaju utakmice pokazao je kvalitet za prvih 11.. ja bih iskreno dao sansu Degeneku od starta al tesko znamo i zasto
G

Gost031

pre gotovo 3 godine

Ne znam zašto Degenek ne može od starta? reci mi ti ako znaš
P

Pedja108

pre gotovo 3 godine

Pao je juce jos jedan gol i mislim neopravdano ponisten. 5 minuta je VAR soba pregledavala snimak i nisu mogli da donesu odluku i onda je doneta da nije gol, da ne bi ponistavali odluku sudije i da se odbrane ako ih neko napadne kako je gol, a mislim da je bio regularan. Bio je dobar Falko sinoc, ali treba jos neko na desnoj strani. Ni Gajic ni Bakajoko, a ni Erakovic, niko ne sme da krene napred. I Sanogo bi morao da usmeri lopte i napred. U defanzivi je dobar, skoku, ali svaku loptu vraca unazad.
J

Jednakost

pre gotovo 3 godine

Uozbiljite se i petardirajte taj kairat(sala) .. Kad moze Hajduk da dobije tobol 2:0 a ovi prvi u Kazakstan, mi trebamo da ih lako dobijemo...
M

Marinjo

pre gotovo 3 godine

Ako ovaj Dioni nije okidac za Mrkelin otkaz onda ne znam sta tog coveka moze da otera, slabiji smo iz godine u godinu i vracaju se bivsi igraci, pa ja bi laicki to radio. Dovesti na tom mestu strucnog coveka, Grof moze da skoluje Mrkelu kako se nalaze igraci

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Kao Zvezdin navijac,stvarno je bilo uzivanje gledati nas fudbalski klub u prethodne cetiri godine,sad cu samo gledati kosarku zbog genija Radonje. Prvo smo imali za trenera velikog Vladana Milojevica,sa stilom igre kao Simeone i Murinjo,postigli smo neverovatne rezultate i uspehe koje nismo mogli ni zamisliti da ce se desiti. U prosloj sezoni ne sjajan bio Milos Milojevic,ideje za igru kao kombinacija Gvardiole i Klopa,izuzev nesrecnog ispadanja protiv Omonije zbog neigranja revansa,protiv svih smo ofanzivnim fudbalom postizali rezultate. Ove sezone je trener mister Stankela,jednakog trenerskog umeca kao i Krstajic,bice interesantno videti da li je toliki amater ili nije,da sa odlicnom ekipom koja je u prethodne cetiri godine stekla sjajan koeficijent ostane bez plasmana u LE i sta ce uraditi u Ping Pong ligi,jer koliko god grobari kritikovali Stanojevica,smatram da je on dobar trener i da je bolji za klasu,pa i vise od Stankovica.
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Toliko je ocigledno da je Falko nas najbolji igrac, samo ga treba pustiti da igra.. Mada mislim da je klub bez novca i da je sve na prodaju
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

100% si u pravu! Nema eura jednog u klubu to je istina. Jedini koji moze nesto donijeti je Falko. Terza je los trgovac i ovo je jedini nacin njegovog poslovanja..
H

Host

pre gotovo 3 godine

Sve je na prodaju samo fale kupci,a nece ih ni biti. Nego kako to bez novca a tolike pare zaradili od Evrope ? Koliki je "knjigovodstveni" dug ?
Z

Zaim

pre gotovo 3 godine

Katai na klupu,Gajic nikako ,Pankov ni slucajno,Krsticic ne,jedino tako istrcati u sredu i nece biti problema.
E

Eh

pre gotovo 3 godine

Mislim da Degenek pocinje protiv Kairata. Ili on Ili Babara. Borjan - Rodic, Dragovic, Degenek (Babic), Gajic - Sanogo, Krsticic - Katai, Ivanic, Ben - Dioni
G

Gostxxx

pre gotovo 3 godine

Dioni=Parker
G

Gostić

pre gotovo 3 godine

Nadam se nekom spletu srecnih okolnosti,da prodjemo Kairat,jer drugacije,tesko ce ici.Iz prostog razloga.Nemamo igru.To je i fudbalskom analfabetu jasno.Bekovi i krila ne postoje.Nema tecnosti u igri.O pravljenju viska u napadu i da ne pricamo.Degenek koji je za malog Erakovica izmislio fudbal,sedi na klupi,jer zele da Strahinja odigra verovatno sezonu i da ga "uvale" nekim mentolima za dobru lovu,jer je mlad. Nadam se da gresim ali mislim da ce i po politickoj liniji titula u Humsku.AV u zadnje vreme malo malo pa se pravda da drzava(tj.on)ne pomaze vise Zvezdu nego li Partizan,kao da se to ne zna.Ovo sa kk Partizan i te price,ne desava se to slucajno. No,da se okrenemo mi nasem dvoristu. Vidljiv je nedostatak organizacije tima.Slusao sam od upucenijih ljudi da ce tako biti,nakon odlaska pomocnika Milojevica u Svedsku,gde je poceo da redja pobede. Bilo bi lepo da se prodje Kairat,jer Serif je odprilike ekipa koju mozemo i na individualni kvalitet da prodjemo,cime bi smo imali LE,sto mislim i da je realno za Zvezdu.U LS nemamo sta da trazimo,iako kao zvezdas voleo bih da je Zvezda stalni ucesnik LS.
S

Sportski__lik

pre gotovo 3 godine

Koja smejurija, uporedite koliko kosta vas ekipa, a koliko nasa u fudbalu, Partizan doveo tri igraca samo i to nista spec nisu.Ne znam kako se to namesta titula za Partizan, nego je uveden var pa ne mozete toliko da kradete.U basketu posle 7 godina, doveli normalne igrace i odmah smeta, a oni isto doveli reprezantivce, najbolje samo vama da se sipaju pare.Al pokazuje se da je to dzabe bar u basketu jer ne mozete 5 posti uspeha da ponivite.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

spprtskilik-u istoriji naseg sporta niko nikad nije imao toliki novac na raspolaganju kao vas kk ove sezone!!!!! Nikada ni u jednom sportu neki igrac nije placen 3 miliona za dve sezone kao taj famozni Panter!!!
i

iz 1 u x

pre gotovo 3 godine

@Gost123 Kalinić 3 miliona za 2 sezone pozdrav
M

Malj

pre gotovo 3 godine

O cemu pise ovaj? Pa Falko je sinoc bio nas najbolji igrac, kako si ocekivao da odigra kad nema kontinuitet i uvek je ulazio sa klupe na kraju meca. Pustite decka da igra i ne pravite se pametni
O

Ode

pre gotovo 3 godine

Aha, odlučeno je da se Falko proda i sad alibi tekstovi da brane tu nelogičnost uprave. Nemam drugog objašnjenja...
G

Gost 91

pre gotovo 3 godine

Dugi su koraci pred ekipom .... Ovo sinoc bilo je vazno dobiti,ali u sredu mora to biti mnogo bolje ako se zeli proci u naredno kolo ....
B

Bingocka

pre gotovo 3 godine

Ko sme da se kladi da ce Zvezda da pobedi Kairat barem tri razlike?
g

gost123

pre gotovo 3 godine

Stavi kucu na to pa ces u sredu biti beskucnik
M

Munginjo

pre gotovo 3 godine

kako zvezda ima 4 boda ako je ovo bilo prvo kolo? :) ljudi, pratite malo situaciju!
G

Gost019

pre gotovo 3 godine

Ako ispadnu od onih papana neka Terza i ekipa pakuju kofere, ako prodaju Falka isto tako.
N

Nekad aktivni Cigan

pre gotovo 3 godine

Bojim se ja da će Terza i ekipa samo da ugase svetlo kad izađu. Neće takvi otići sami, obraz je tu kao đon.