Aleksandar Prijović (©AFP)
Aleksandar Prijović (©AFP)

Prijović sve bliži povratku u Evropu, Legija ponovo zakucala na vrata

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.07.22. | 18:14

Poljski klub se bori sa konkurencijom sa Kipra i iz Grčke, srpski napadač bi nazad u Varšavu

Mesecima već se spekuliše o tome da li će Aleksandar Prijović ostati fudbaler Vestern Junajteda ili će da se vrati nazad u Evropu posle dve godine. Pominjale su se brojne destinacije za nekadašnjeg reprezentativca Srbije, čak se pisalo i o interesovanju iz Indije, ali Prijović i dalje nije odlučio gde će da nastavi karijeru. To bi uskoro moglo da se promeni...

Prema najavama medija iz Poljske, Legija i Prijović uskoro bi mogli da obnove saradnju pošto je klub iz Varšave ozbiljno zainteresovan za njegove usluge. Srpski golgeter je već igrao za Legiju u periodu od jula 2015. do januara 2017. gde je pružio neke od najboljih partija dosadašnje karijere što ga je kasnije dovelo u PAOK. Igrama u Solunu dostigao je vrhunac karijere posle čega je otišao u Al Itihad za 10.000.000 evra i astronomsku platu, ali se tamo nije snašao pa je prešao u australijski Vestern gde je postao šampion.

Izabrane vesti

Sreda, 11.30: (3,00) Vestern Junajted (3,30) Melburn Viktori (2,25)

U Poljskoj tvrde da je želja za ponovnu saradnju obostrana, odnosno da se Prijoviću zasad najviše sviđa ideja o povratku u Varšavu. Doduše, Legija i dalje ima konkurenciju jer se u Grčkoj i na Kipru piše o kontaktima sa tamošnjim klubovima samo se imena čuvaju u tajnosti. Ranije se šuškalo o interesovanju Panatinaikosa, ali je ta priča brzo utihnula.

Svako ko bude hteo Prijovića moraće da izdvoji novac za obeštećenje, pošto je ugovorom za Vestern vezan do leta 2024. godine.


tagovi

Aleksandar PrijovićLetnji prelazni rok 2022Legija Varšava

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara