Saša Boi (Reuters)
Saša Boi (Reuters)

Privatni avion čeka na pisti, Galatasaraj se ne plaši Bajerna i traži duplo više

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.01.24. | 09:54

Danas se lomi oko Saše Boija

Sinoć je krenulo, danas bi trebalo da dobijemo epilog oko transfera Saše Boija u Bajern.

Bavarci su poludeli za desnim bekom Galatasaraja. Ili prosto nemaju drugog izbora nakon neuspelih pokušaja da dovedu Kirana Tripieja i Nordija Mukijela. Povrede Sara, Lajmera i Kimiha i odsustvo Mazrauija su ih samo ubrzale da krenu na sve ili ništa po defanzivca Galate. Ali neće to ići tako lako kao što su Nemci zamislili. Nije im ovo bundesligaška konkurenciju da otmu sve što požele po uslovima koje oni postave. Galatasaraj je moćan, Galatasaraj diktira uslove. Bajernov plan je bio da desnog beka ove zime plati najviše 15.000.000 evra. Što je u slučaju Boija neizvodljivo...

Izabrane vesti

Još od 11. januara Bajern ima dogovor sa igračem koji je čekao da propadnu pregovori sa Tripijeom i Mukijeleom pa da on postane prva opcija. Inicijalna vest sinoć je bila da Bajern nudi 15.000.000 evra i bonuse, ali je potpredsednik Galatasaraja Erdan Timur ubrzo poručio da nema šanse da Francuz ode po pomenutim uslovima.

Ubrzo su otkriveni i zahtevi Galatasaraja: Minimum 30.000.000 evra i bonusi!

Bajern je poslao igračevog agenta u Istanbul da pregovara i jutros pojačao ponudu na 20.000.000 evra i bonuse. Na Ataturk aerodrom je jutros sleteo i privatni avion iz Minhena koji čeka da Galatasaraj popusti pa da Francuza već danas odveze za Minhen na lekarske preglede i potpis ugovora.

Za sada nema naznaka da će truski klub popustiti i deluje da će Bajern morati debelo da odreši kesu za sjajnog Francuza koji je pre dve i po godine došao u Galatasaraj iz Rena za samo 1.150.000 evra. Galatasaraj nije prinuđen da prodaje igrače, finansijska situacija u klubu je dobra, a sa Fenerom će se voditi šampionska trka na život i smrt kao nikada u poslednjih desetak godfina.



tagovi

Zimski prelazni rok 2024Saša Boe

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara