Problem za Real - Bejlov agent uzeo Kamavingu

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.12.20. | 14:38

Može li Perez da pređe preko svega i ponovo sarađuje sa Džonatanom Barnetom...

Realu ne ide dobro na terenu, a ništa bolje nije na van zelenog pravougaonika, pošto neke od najvećih želja Florentina Pereza i projektovani nosioci Galaktikosa 2022 kao da izmiču iz vidokruga realnosti. Po pitanju prve mete već (Kilijan Mbape) već duže vreme ništa se konkretno ne događa. Štaviše, otkako je krenula priča o mogućnosti da Lionel Mesi pojača Pari Sen Žermen postoje mišljenja da bi najbolji mladi fudbaler na svetu mogao da koriguje svoje stavove i ipak produži ugovor sa Svecima, a utisak je da se situacija komplikuje i oko Eduarda Kamavinge.

Vest koju je danas plasirao pariski L'Ekip i koja je ubrzo potvrđena glasi: mladi vezista Rena promenio je agenciju koja brine o njegovoj karijeri. Od danas ga zastupa Džonatan Barnet.

Izabrane vesti

Kome ovo ime ne znači mnogo verovatno nije revnosno ipratio sve Realove muke sa Geretom Bejlom u prethodne dve godine. U pitanju je zastupnik interesa velškog asa koja zbog svog klijenta poslednjih meseci urnisao odnose sa Florentinom Perezom.

Podsećanja radi, Bejl je mesecima odbijao da ode iz Madrida mada je bio precrtan. Iritirao je sve u klubu ponašanjem, izjavama da će radije igrati golf u Španiji nego da ode pre isteka ugovora, da bi jesenas konačno prihvatio aranžman u vidu pozajmice u Totenhem. Madriđanima je ostalo da plaćaju polovinu njegove plate (oko 8.500.000 evra) kao i neizvesnost oko Bejlovih daljih koraka, jer obavezan otkup ne postoji u dogovoru sa klubom iz Londona.

Posle takvog iskustva sa Geretom Bejlom i Džonatanom Barnetom veliko je pitanje kakav će dalje pristup u priči oko Kamavinge imati Perez i Real Madrid...

"Od danas mi vodimo računa o karijeri Eduarda Kamavinge", kazao je Barnet za današnje izdanje L'Ekipa. "Zahvaljujem porodici na poverenju u mene i moju aganciju. Radujem se saradnji i ubeđen sam da ćemo za Eduarda izabrati ono najbolje".

Čuveni menadžer pored Bejla i sada Kamavinge zastupa interse Saula Njigeza, Bena Čilvela, Džordana Pikforda, ali nekolicine mlađih igrača iz Realove akademije.

I sa te strane biće zanimljivo videti da li će on i Perez izgladiti odnose.


tagovi

Džonatan BarnetEduardo KamavingaZimski prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara