Raspaljena vatra i mašta

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.12.20. | 12:14

"Ako bi PSŽ uspeo da spoji Nejmara, Mbapea i Mesija, imao bi najbolji napad na svetu i bio bi prvi favorit da osvoji sva takmičenja", tvrdi Rivaldo

Više nije samo dim, vatra je ozbiljno raspaljena i verovatno ćemo do juna slušati priče o mogućnosti da Pari Sen Žermen na leto formira najmoćniji trozubac u 21. veku. Lionel Mesi, to je prilično izvesno, napušta Barselonu, a svetla Pariza mame ga svakodnevno. PSŽ ima plan koji zasad krije kao zmija noge, međutim Nejmar je pomalo ofirao celu stvar kada je pre dva dana govorio o želji da ponovo zaigra u tandemu sa Argentincem.

Brazilska legenda Rivaldo nema dilemu da francuski klub uveliko radi na tome...

Izabrane vesti

"Kada Nejmar kaže da želi ponovo da igra sa Mesijem, to znači da nešto zna o mogućem dolasku Lea u PSŽ", kazao je Rivaldo. "Iskreno, bilo bi sjajno videti ih zajedno na terenu, pa makar i u dresu Pariza".

Rivaldo smatra da je baš Nejmar najveći adut PSŽ-a u misiji dovođenja Lea Mesija...

"Ovo je verovatno neka vrsta Nejmarovog pritiska na klub da krene po Mesija odlučnije. Velika stvar za PSŽ je što ne bi morao da plaća obeštećenje, a Nejmar je savršena udica. Njih dvojica su veliki prijatelji, čuju se svakodnevno. A imaju i iste ambicije - žele još trofeja Lige šampiona do kojih će najlakše stići u istom timu".

Nekadašnji reprezentativac Brazila smatra da bi dolazak Lea Mesija mogao da ima ključnu ulogu i na budućnost Kilijana Mbapea. Najbolji mladi fudbaler na planeti često se dovodi u vezu s Realom, te priče sve su glasnije, a ukoliko bi došao Argentinac, stvari bi mogle da se promene.

"Ako bi PSŽ uspeo da spoji Nejmara, Mbapea i Mesija imao bi najbolji napad na svetu i bio bi prvi favorit da osvoji sva takmičenja, pre svega Ligu šampiona. U tom slučaju Mbape bi bio bliži ostanku. Siguran sam da Pariz ima mogućnost da formira takav napad, imaju neverovatne finansijske mogućnosti", zaključio je Rivaldo.


tagovi

NejmarLionel MesiKilijan Embape

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara