Portugalci desetkovani (©Reuters)
Portugalci desetkovani (©Reuters)

Problemi i za Portugalce: Pepe i Patrisio ne igraju protiv Srbije

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.03.21. | 13:29

Ni Azerjebdžana ni Luksemburga

Srbija zasad bez kadrovskih problema, Irci desetkovani, a i Portugalci imaju svoje muke. Prema poslednjim informacijama dvojica startera u timu Fernanda Santosa propustiće utakmice sa Azebejdžanom, Srbijom i Luksemburgom na startu kvalifikacija za Mundijal 2022. godine.

Otpao je prvo veteran Pepe, koji se povredio na meču Porta sa Portimonenseom. Umesto njega u tim je pozvao Sportingov Luis Neto, mada će centralni bekovi verovatno biti Ruben Dijas iz Mančester Sitija i Lilov Žoze Fonte. Tako je bar bilo u mečevima sa Francuskom i Hrvatskom u Ligi nacija kada je Pepe takođe bio odsutan.

Izabrane vesti

Na golu je tada, kao i obično, bio Rui Patrisio iz Vulverhemptona, ali i on će sada morati da odmori pošto je zadobio udarac u glavu u porazu od Liverpula. Neće ostaviti nikakve posledice, međutim, lekarski tim Vulvsa je procenio da je pametnije da sada odmori.

Santos je zato u tim pozvao Žozea Saa iz Olimpijakosa, a od golmana su tu još i Antoni Lopes iz lionskog Olimpika i Granadin Rui Silva. Sudeći po stažu realnije je da na gol aktuelnog šampiona Evrope bude Lopes.

Za razliku od Iraca ipak ovo nisu problemi koje Portugalci ne mogu da reše. Jer i dalje je to ekipa koja na raspolaganju ima planetarne zvezde poput Kristijana Ronalda, Bruna Fernandesa, Bernarda Silvu, Žoaoa Feliksa… Pride i adekvatne zamene za povređene, a da ne pominjemo i da je to tim koji već dugo igra u sličnom sastavu.



tagovi

Pepereprezentacija Portugalafudbalska reprezentacija SrbijeRui Patrisio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara