Atletiko, Reuters
Atletiko, Reuters

Problemi, problemi: Dvojica članova Atletiko Madrida pozitivna na virus korona

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.08.20. | 21:31

Jorgandžije u nezgodnoj situaciji

Atletiko Madrid je objavio da su dvojica članova ekspedicije koja se uputila ka Lisabonu na završnicu Lige šampiona pozitivna na virus korona. I to menja sve prethodno napravljene planove.

Ta dvojica su otišla u odgovarajuću izolaciju, tako da je Atletiko aktivirao protokol koji se koristi u takvim slučajevima.

Izabrane vesti

"U subotu su svi članovi tima išli na test koji je zahtevala Uefa. Rezultati su stili danas, a dva testa su bila pozitivna. Oni su izolovani kod kuće. Mi smo to odmah javili Uefi, španskoj i portugalskoj federaciji", stoji u saopštenju Atletika.

Takođe, ovo će doneti promenu u planovima, treninzima, kao i smeštaju u Lisabonu kada je Atletiko u pitanju. Naručeni su i novi testovi kako bi se ostali igrači ponovo testirali.

Atletiko Madrid bi trebalo da se susretne sa Lajpcigom 13. avgusta u Lisabonu u okviru četvrtfinala Lige šampiona, a videćemo da li će ovaj događaj sa dva pozitivna testa nešto promeniti u organizaciji tog događaja.

As dodaje da će se ponoviti sutra testovi, da će 93 osobe biti testirani, te da se ne zna i dalje da li su pozitivni zapravo igrači. Ili članovi kluba.

Čak As dodaje da ako se sve ovo potvrdi, postoji šansa čak i da meč protiv Lajpciga bude suspendovan. Problemi sa virusom korona ne jenjavaju…


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara