Problemi za Dinamo: Gvardiol definitivno odbio Lids, Modri bez 22.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.09.20. | 12:38

I Kulenović se zahvalio Barnsliju

Dinamo je, poput Crvene zvezde, napravio veliki kiks u Mađarskoj i porazom od Ferencvaroša ostao bez šanse da se ponovo domogne Lige šampiona.      Ostali su Modri bez značajnog priliva novca iz kase UEFA, ali nije to jedina nesreća koja ih je zadesila prethodnih dana.

Imali su u glavnom gradu Hrvatske na stolu ponudu Lidsa koja se ne odbija. Novi premijerligaš želeo je Joška Gvardiola, i bio spreman da plati Dinamu obeštećenje od 22 miliona evra. Čak i ponudi 20 posto od naredne prodaje. Mladi štoper je bio jedan od tragičara duela sa Ferencvarošom, ali zbog potencijala je vrlo cenjen na tržištu.

Izabrane vesti

Međutim, hrvatski tportal piše da je levonogi defanzivac odbacio mogućnost da se preseli u Premijer ligu. Navodno, popularni Pep je svestan da u tim,u iz Jorkšira ne bi imao adekvatnu minutažu, niti da bi mogao da napreduje. Posao je za sada propao, ali će na Maksimiru učiniti sve kako bi se Gvardiol predomislio.

Put Engleske je trebalo i Sandro Kulenović. Dinamo je od Barnslija trebalo da inkasira tri miliona evra. Međutim, čini se da i od tog transfera neće biti ništa.

Momak plaćen Legiji dva miliona evra želi da se nametne Zoranu Mamiću, iako ima veliku konkurenciju u liku i delu Bruna Petkovića.




tagovi

Dinamo Zagreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara