Komentari na vest

Procvat najvećeg promašaja prošle sezone: Slavi kao Đoković, može da se digne i zaigra kao Iličić

m

monteroo

pre 7 meseci

Nzm ima taj decko,nesto kao da se malo uplasio milana i te love ... Ali kad vidis prijem lopte,promeni nogu,teziste,sutina levom ubija...fizicki bas dobar .....kompletan igrac.... Njemu samo fali samopouzdanje ...da stanu iza njega ,da mu veruju i on ce eksplodirati...ima bas sve...
d

dinča

pre 7 meseci

Pioli je u fudbalu nešto poput Žoca u košarci, u smislu da rutinski pokopa mlade i talentovane igrače i ubije im samopouzdanje. Isključivi krivac za katastrofalnu sezonu je Pioli i niko drugi. De Ketelare i Adli su trebali da vode Milan do šampionske titule prošle sezone, a ustvari skoro da nisu ni videli terena zbog one španske prevare Braima Diaza. Da nije bilo Ibre kao psihičkog mentora Leau, Teu i Tonaliju, i oni bi i dalje bili osrednji igrači. Arne Slot bi sa ovom ekipom Milana vladao ne Italijom, nego Evropom.
I

Inter

pre 7 meseci

Ti si i dalje ubedjen da Milan ima jak tim. Tako si bio ubedjen i da ce Milan ostvariti rutinsku pobedu protiv Intera, pa te posle nigde nije bilo. Sad si se opet pojavio, pa ides ispocetka. Milan verovatno ima konkurentan tim za Seria A, ali za Evropu tesko, a pogotovo za ovo vladanje Evropom. Pre 3 godine ste govorili kako ce Milan da hara Evropom, ali evo prosle su 3 godine i gde je to haranje? Taj Pioli je bio dobar, sad odjednom ne valja.
k

klinički precizan

pre 7 meseci

Nikakav on nije bio promašaj. Na početku sezone je namestio najmanje 5-6 čistih gol šansi koje su mu saigrači promašili (i dan danas fulaju,realizaciju nisu ništa popravili). A onda ga je Pioli maknuo iz prve postave i očigledno ga je*o u glavu jer nije on kriv što su invalidi fulali. Nakon toga je ulazio s klupe većinom na kraju mečeva kad najbolji igrači odmaraju i svi kolektivno smanje gas pa s toga i lošiji nastupi i pad motivacije.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 7 meseci

Bolje bi bilo i za njega i za nas da nije toliko insistirao na prelasku u Milan:-D Nije samo do njega, mnoge njegove asistencije nisu pretvorene u gol pa je i zbog toga imao skromnu statistiku i skroman ucinak. Nije bas 100 posto tacno da mu je Pioli trazio poziciju jer je odmah iskljucio mogucnost da CDK igra po nasem desnom krilu, a to je svakako bila katastrofalna odluka.

ZetaReticuli

pre 7 meseci

Ko ste to vi? Sad imamo ovde i navijače Atalante? Šta je sledeće, al-Nasr?
I

Inzaghi

pre 7 meseci

Mali nije imao glavu za Milan, kad mu se preko kamere video strah u očima, bukvalno je bio ukočen na terenu. Nije isti teret nositi dres Milana i Atalante. Dobio je šansi i više nego što zaslužuje, ovako će svima odgovarati i klubu i njemu.
H

Hahahahahahaha

pre 7 meseci

Čuj teret dres Milana. Bukvalno ni najzagriženiji navijači nemaju veća očekivanja od TOP4 u Italiji i četvrtfinale LŠ, pa to očekuje i Sevilja. Milan je propao kao klub i kraj.
I

Inter

pre 7 meseci

Hahahah@ nemoj tako, kotocece i dinca su ubedjeni da je ovaj tim najbolji u Evropi.

bez_EU4ije

pre 7 meseci

De KukuLele 🪵
g

gosttt

pre 7 meseci

I takodje nije slavio kao Djokovic, nego kao onaj Amer koga je Djokovic spustio na zemlju :)
В

Вили Вонка

pre 7 meseci

Иличић игра за Марибор, није баталио фудбал. Не пишите неистине.
M

Milos Jagodina

pre 7 meseci

Nije batalio fudbal, ali ne igra vise za Maribor. Isterali su ga pre nedelju dana.
1

101

pre 7 meseci

Idelimu kako u Mariboru?