Komentari na vest

Prodaja Pogbe i(li) Lingarda i prihod oko 100.000.000 za nastavak gradnje šampionskog tima

B

BISKO

pre gotovo 3 godine

Od zadnje sezone SAF na klupi i titule koju su im sudije poklonile MUTD mi je postao jedan od najodvratnijh klubova, bilo je ko da gledam CZ i PFC na nasim poljanama, FUJ. Nek im se svaki transfer pokaze kao ogroman promašaj. Jedini odvratniji klub je Real Madrid.
G

Gost29

pre gotovo 3 godine

Predmet mržnje uvek su najuspješniji i najbolji. Kada možeš toliko da mrziš bilo koji klub koji nema nikakve veze sa Srbijom mogu zamisliti koliko mrziš svoje sugrađane jer su svi, zaključujem to po tvom načinu pisanja, uspešniji u svakom pogledu od tebe. Ostavi se tipkanja i zavrni rukave možda još uvek nije kasno
f

franjo 24.04 1902.Gost

pre gotovo 3 godine

zemljace ako ti se Manchester united ne svidja nemoj da ga gledas gledaj balet ,umetnicko klizanje,idi radi nesto izbaci tu negativnu energiju iz sebe😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
T

Trololo

pre gotovo 3 godine

Odakle vam da Telles nije u kombinaciji? Coveka su doveli da bude rezervni bek i on je to savrseno dobro uradio i nije na prodaju.
L

Lelcina

pre gotovo 3 godine

Ko ce normalan za Lingardinja dati 30m? Realna cena 80 xD
L

Lelcina

pre gotovo 3 godine

Ko ce normalan za Lingardinja dati 30m? Realna cena 80 xD
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Ko jos normalan uopste zeli Pogbu u svom timu. Kkasicna starleta sa jako malo fidbalskih kvaliteta.
M

MP

pre gotovo 3 godine

Svako, nego ima veliku platu
G

Gost007

pre gotovo 3 godine

Pa realno je prodati Obojicu,mozda i matic odlazi pa malo rasteretiti taj vezni red i ovako je pun i onda kupiti jednog dobrog DMF igraca i bice stvarno ozbiljan tim,a sledece good moraju traziti i napadaca.
N

Nemanjaa111

pre gotovo 3 godine

A najjaci su mi ovi sto optuzuju junajted koliko trosi i tako to a ne shvataju da junajted kao brend od sponzora i od svega ostalog zaradi za godinu dana kao psg ili city sto zarade za 5-6..
A

AntiplasticaR

pre gotovo 3 godine

To su oni koji po svaku cenu pokusavaju bezuspesno opravdati sramno ponasanje S(h)tija, PSZa i slicnih. Jos kazu da je S(h)itiji brend, a stadion im je uvek poluprazan. Jak brend neka sta 😁
G

Gost007

pre gotovo 3 godine

Kako ne zaradjuju???pa zaradjuju od nafte haahaa..opasan je to biznis hehe
u

unreal

pre gotovo 3 godine

Najbolji su likovi koji opravdavaju klubove jer kao oni su brend i trose svoje.
M

Manci®

pre gotovo 3 godine

hahah...nekad bilo bato...nekad stara slava...nekad si imao/li Nokia koja bila brend sad si na na Huawei...znaci vreme ne trpi krljanje u mestu...ili jesi ili te nema..

Falični Tom

pre gotovo 3 godine

Sve mi je jasno i svako može biti prodat za neke pare(kakve-takve) ali kome prodati Džonsa? Ko je njemu sve ove godine produžavao ugovor?
B

Bla bla bla bla

pre gotovo 3 godine

@Falicni Tom Dzonsa je Ser Aleks Ferguson doveo.Znaci on je video da je igrac za Mancester jer on nikad skoro nije grešio.Taj Dzons da nije toliko povredjen on bi bio bolji od svih štopera koje ima Mancester United.Verujem imas najvise 15 godina pa tako pises.Inace Dzons je sa 18 godina igrao u Premier Ligi i pokidao u dresu Blekburna,ali verujem da si tad imao 5 godina pa nisi mogao da ga gledas.
m

mr.wolf

pre gotovo 3 godine

Phil Jones je bio jos u rotaciji kod SAF-a. U dobro izgradjenom sistemu on je odlican za rotaciju. To sto se sve raspalo posle SAF-a nije on kriv, a generalno nije toliko ni los igrac. Njega su povrede upropastile. Veruj mi, za Lindelofa je Maldini,licno.

Falični Tom

pre gotovo 3 godine

Brate imam 35 godina i nemoj da me učiš o Junajtedu. Navijam već 20 godina za ovaj tim. Pritom ne mislim na to što ga je Ferguson doveo već na to da je on non stop povređen. Nema kako da opravda platu, poverenje i vreme koje je uložemo u njega. Nekad moraš da presečeš i skratiš gubitke jer ovo nema smisla. Imaš igrača na platnom spisku a nemaš ga za utakmice.
f

franjo 24.04 1902.Gost

pre gotovo 3 godine

brate ja imam 53 godina I vec 40 navijam za Manchester united f.c. nisi ti OGS da odlucujes o tome koga treba prodati ima ko je placen za to
Z

Zizuu

pre gotovo 3 godine

Varan prodat za 50 mil plus bonusi, tako ce nesto slicno bitibi sa Pogbom.. Ne shvatam zasto Junajted nije umesto para odradio razmenu sa Realom Varan za Pogbu i svi zadovoljni... Ovako sad gube vreme dok ne prodaju Pogbu u psz..
d

drago10

pre gotovo 3 godine

zato što se ne pita igrač, već agent,,, ako agent nije zadovoljan platom, onda nije ni igrač, a istina da je to bila dobra opcija... pogotovo ako uzmemo u obzir da pogba za klubove igra iz ljubavi, a ne zbog novca, kako za juve tako i united, a sada nadam se i za psg
Z

Zizuu

pre gotovo 3 godine

Ceo svet pa i najokoreliji navijaci Junajteda znaju da bi Pogba peske otisao u Real i da mu je san da zaigra za Real.. Ovo bi bio dzek pot za oba tima da su razmenu napravili..
S

Slanina

pre gotovo 3 godine

Zbog finansijskog fer pleja. Ne razumem ni ja to do kraja, ali pogledaj kako su npr Juve i Barsa poslovali gde je Juve platio Artura 70 miliona, a Barsa Pjanica 60. Tako nekako bese. Mogli su se menjati uz manju doplatu, ali ovako peglaju knjige.
M

Mrcau

pre gotovo 3 godine

Ne znam kako mogu da zarade na njima 100 miliona?Pogba ima jos godinu dana ugovora i procitao sam da PSZ nudi oko 50 miliona sto je i previse ako uzmemo u obzir duzinu ugovora!Takodje plata mu je ogromna i nema sanse da ce neko da da ogromne pare na njega zato sto i platu moraju da mu obezbede, a sto se tice Lingarda valjda i on ima jos godinu dana na svom ugovoru, koliko se ja secam proslog januara pre odlaska u VH su mu produzili ugovor na jos godinu dana zato sto su imali tu klauzulu da im ne ode dzabe!Ali ni na njemu ne mogu da uzmu neke velike pare, mislim da je nekih 30 miliona previse za njega i da mu je realna cena 20 miliona ako uzmemo u obzir da je tek u VH poceo da igra fudbal dok se kroz citavu karijeru u Junajtedu samo vucarao po terenu bez ikakvog ucinka!
f

franjo 24041902Gost

pre gotovo 3 godine

GGMU 😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿