Komentari na vest

Profesor ostaje u Madridu da bi deca imala od koga da uče

R

Realistico

pre 10 meseci

Vi koji delite sportiste na srbe, hrvate, bosance i ostale, obavezno da promenite adresu i skinete Kurir, Informer ili Alo. Tamo je servirana hrana za vaše otupele mozgove. Najveći uspeh vas koji nipodaštavate najboljeg balkanskog fudbalera svih vremena je dvojka iz fizičkog obrazovanja.
D

Dr Steva

pre 10 meseci

Nece nista dobiti time jer nece biti Benzeme da daje golove on je bio taj fakotor X.
T

Tersss

pre 10 meseci

Ma da je iz Angole ili Vietnama ne interesira me jer za mene je najbolji vezni igrač svih vremena!
L

Ljubitelj pravog fudbala

pre 10 meseci

Tako to rade ozbiljni klubovi.
m

monteroo

pre 10 meseci

Perez je uvek pet koraka ispred konkurencije... Posto novog luke ,krosa,zidana,redonda nema .....mi cemo ih napraviti....materijal je tu...a za godinu dana cumeni kamavinga belingem samo gledajuci luku na treningu bice duplo bolji igraci.
m

mačva

pre 10 meseci

To su veliki fudbaleri koji dovuku svoje države u vrh. Kao Krojf, Maradona i sada Modrić. I npr Bejl je postigao lepe dometa sa malim Velsom.
i

ime gosta

pre 10 meseci

to samo budala može odbiti 50-60 miliona sa 38 g
S

SA iluzija

pre 10 meseci

Taj ponuđeni iznos novca je ono što mi vidimo i samo želimo to da vidimo.Šta se skriva iza toga,tj. šta oni traže za taj novac?A znamo da im tolerancija nije baš jača strana.
G

Gost011

pre 10 meseci

sta mislis da traze druze je l si lud
S

Saudi Arabia

pre 10 meseci

Tek kad završi sa karijerom,ćemo svi istinski shvatiti,kakav je ovo fudbaler bio. Luka Magija!
d

dbkbi

pre 10 meseci

Sto vam je tako tesko napisati Hrvat umjesto Zadranin? Modric je prvenstveno Hrvat, pa iza toga Zadranin.
s

sunarodnjak

pre 10 meseci

A Zadar je u Bugarskoj? Ajde suti i ne budi osjetljiva
d

dbkbi

pre 10 meseci

@sunarodnjak Nitko nije trazio tvoje misljenje, iz prilozenog se vidi da ne shvacas poantu.
C

CROsijek

pre 10 meseci

@dbkbi nitko nije trazio ni tvoje, pa eto ostavljas javan komentar, a samim time trazis i javno misljenje. Kad ispadnes pglu najlakse je napisati "nije ti jasna poanta" jer se tako ogradis i posaljes sliku kako si ti neki uzviseni neshvaceni lik. Svi shvacamo poantu, htio bi da na srpskom portalu uz svako spominjanje Modrica stoji velikim slovima epitet HRVAT jer eto, da bi malo zadovoljio te niske strasti.
A

AcaPN

pre 10 meseci

Legenda ove igre🙌👏
M

Magija

pre 10 meseci

Jedan od najvecih ako ne i najveci vezista svih vremena,svidjalo se to nekome ili ne. 5 titula sa Realom,u svakoj od tih 5 titula jedan od glavnih igraca,dirigent. Kao kapiten kroasane doveo do finala SP i jednom bio 3. na svetu. Mnogi su se smejali zlatnoj lopti koju je dobio ali iskreno mislim da je zasluzeno jer sve sto je uradio i koliko traje pokazao je da je veci od Cavija,Inijeste i ostalih jer sa 38 godina biti u Realu i biti neizostavni clan prve ekipe je za svaki respekt. Svaka cast Luka!
n

nnnnnnnnnnnnnn

pre 10 meseci

Kako je lijepo kad netko napise komentar, a znas da covjek nije isprljan nacionalizmom. E vidis brate moj tako i ja di mogu hvalim Jokaru i Djokovica. Tako treba razmisljat. Realno i bez uplitanja gluposti. Svako dobrom braci Srbima od Hrvata iz Osijeka
t

tviter.glavatan

pre 10 meseci

Samo sto ovaj sto hvali Modrica mrzi Srbe Djokovica i Jokica. To je ateista jugosloven mrzitelj Srbije zbog 🤏 inteligencije.
G

Gost99

pre 10 meseci

Pa ta dugotrajnost je mozda i jedini paramater u kojem je bolji od njih.Samo ne znam kako neki igrac moze biti bolji od nekog iako je losiji i po statistickim parametrima i po trofejima.Inijesta je sa 28 godina osvojio svaki moguci trofej sto na reprezentatitvnom sto na klupskom nivou.Jedina nesreca Cavija i Inijeste je sto su igrali kad su Mesi i Ronaldo bili na vrhuncu.Da nije bilo njih sigurno bi imali bar po jednu Zlatnu Loptu
D

Dajbrepare!

pre 10 meseci

Od komsija sportista jedino cenim i postujem Mirotica! Ove ostale ako hvalim ne gledam ih kao komsije vec kao igrace. Vi da ste voleli srbe ne bi imali svoje pozdrave i ne bi nas spominjali u svakoj 2 recenici. Sram vas bre bilo!
M

Maree78

pre 10 meseci

Potreban im je napadac svetske klase, sve se glasnije prica o Mbapeu, neozbiljno je da udju u sezonu samo sa Joseluom kao spicom...
9

908

pre 10 meseci

Real mora vise das se resi modrica,krosa,carvajala,nacha,vaskeza inace opet nista ni sledece sezone
p

puta madrid

pre 10 meseci

Penzioneri jos na okupu posle se cude kad ih siti oduci od fudbala
G

Garincha

pre 10 meseci

Ti penzioneri,kako kažeš,su zadnju dekadu naosvajali što nitko nije u klubskom fudbalu. Tako,da ustaneš i sa poštovanjem,da pričaš o najvećem fudbalskom klubu na svetu,bre.
p

puta madrid

pre 10 meseci

Garincha- Sa onim sudjenjuem bi i kolubara osvajala sve prevara od kluba
D

Dajbrepare!

pre 10 meseci

Kako je delovalo da ce Barsa godinama sejati strah i treper a Real ih isprasio... Benzena, Modric, kros, Kazemiro, Marselo, Ramos... Tesko ce neko imati takav tim kao oni. Kad god su ih otpisivali oni su uzimali LS!
3

323

pre 10 meseci

Ne razumem ovu odluku kros i modric ne treba vise da ostanu nece biti prostora sledece sezone za cuamenija,camavingu,belingema