Salah i Mane (AFP)
Salah i Mane (AFP)

Prognozzeri, ko dobija, Salah ili Mane? Tipujte na mečeve reprezentacija i osvojite vredne nagrade

Vreme čitanja: 3min | pet. 25.03.22. | 10:49

Treće kolo Mozzartovog besplatnog takmičenja koje vam nakon 23. runde može doneti i do 200.000 dinara počinje od 18.00 časova utakmicom Kameruna i Alžira

U noći između četvrtka i petka okončano je drugo kolo Mozzart Prognozzera, ali pauze nema... Odmah nastavljamo igru prelazimo na rundu broj tri. Kao i do sada, pred vama će biti ponuda od deset utakmica, a sve što treba da uradite jeste da, ukoliko niste registrovani, nakon registracije na sajtu mozzartsport.com koja je potpuno besplatna, tipujete na tačne rezultate mečeva koje smo odabrali.

Imate fore za prognoze tačnih rezultata do 18.00 časova jer tada počinje prva utakmica između Kameruna i Alžira. Zapravo, petak će obeležiti prve utakmice dvomeča afričke zone za plasman na Mundijal, a mi vas pitamo, šta mislite, ko će steći prednost pred revanš - Mohamed Salah ili njegov saborac iz Liverpula Sadio Mane? Faraoni od 20.30 dočekuju Senegal.

Izabrane vesti

U subotu nas između ostalog očekuje i prijateljski ex-Yu okršaj između Hrvatske i Slovenije, a u nedelju se igra meč između Kanade i Jamajke u kome Milan Borjan juri direktan plasman na Mundijal, dok u ponedeljak spuštamo zavesu na treće kolo utakmicom između Crne Gore i Grčke. Ovoga puta vam vreme nije saveznik, odnosno, nećete ga imati na pretek što se tiče razmišljanja o tačnim rezultatima, ali nekada je i bolje kada se odlučimo za ono što nam prvo padne na pamet.

Petak

18.00: Kamerun – Alžir

20.30: Gana – Nigerija

20.30: Egipat – Senegal

21.15: Francuska – Obala Slonovače

Subota

15.00: Hrvatska – Slovenija

18.00: Republika Irska – Belgija

18.30: Engleska – Švajcarska

20.45: Holandija – Danska

Nedelja

22.05: Kanada - Jamajka

Ponedeljak

20.00: Crna Gora - Grčka

Pobednik drugog kola Prognozzera je takmičar pod imenom "ive.dule" koji je pogodio tačan rezultat na utakmicama Mađarska – Srbija, Urugvaj – Peru i Meksiko – SAD na kojem je iskoristio i džokera „tripliraj poene na meču“. Raduje se i desetoplasirani „ar0302992“, jer je on osvojio potpisan dres Filipa Kostića pogodivši rezultate na mečevima Mađarska – Srbija i Portugalija – Turska. Niko nije pogodio tačne rezultate na te dve utakmice i susretu Italija – Severna Makedonija. Jasno vam je zbog čega.

Ukupni nagradni fond Mozzart Prognozzera iznosi 1.556.000 dinara, pobednik svakog od 23. kola dobija 20.000 dinara, a prvoplasirani na rang-listi na kraju takmičenja čak 200.000 dinara u vidu free beta. Nagrade su predviđene i za sve one koji svojim tipovanjem zasluže mesto među najboljih 20 u rundi.

Vaše kladilačke sposobnosti bodujemo na sledeći način: Pogođen tačan rezultat sa sobom nosi 50 poena, pogođen ishod 20, pogođen ukupan broj golova 15, a pogođen broj golova jednog tima pet poena. Pritom se poeni ne sabiraju, već se računa pogodak koji nosi najviše bodova.

Detaljna pravila igre pogledajte OVDE.

Poene sa jednog meča koji prethodno odaberete moguće duplirati ili uvećati čak tri puta, tako što ćete iskorisiti DŽOKERE. Džoker za dupliranje poena će vam biti na raspolaganju ukoliko uplatite tiket(e) u vrednosti od 1.000 RSD/16 KM na sajtu mozzartbet.com ili mozzartbet.ba, a onaj za tripliranje ako uplatite 2.000 RSD, odnosno 32 KM.

Budi pobednik, prognozziraj i osvoji vredne nagrade!


tagovi

PrognozzerMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara